Cautare

2792 de rezultate pentru "primarul" (2.89 secunde)
Cu toate ca localitatile membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara a "Zonei Metropolitane Constanta" au fost stabilite inca din 2006 de Consiliul Judetean ca fiind Constanta, Navodari, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Techirghiol, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu si Poarta Alba, Claudiu Tusac (foto), primarul Municipiului Mangalia a reusit sa atraga atentia presei cu o platforma-program impopotonata cu imagini copiate de pe internet dar si de proiecte-fantoma.
"Am fost informat ca voi putea face, prin serviciul specializat, contract pentru depozitarea in rampa ecologica a Craiovei, de la Mofleni, fiindca Breasta face parte din Zona Metropolitana", spune primarul de la Breasta, Marin Marcu.
Primarul Constantei, Radu Mazare sustine ca procurorii ANI, "slugile lui Basescu" s-au apucat sa-i "caute chilotii din 2003" si paseaza vina pentru incompatibilitatea sesizata de ANI in curtea Registrului Comertului (ONRC).
"De ce trebuie sa-mi spuna mie cei de la presa ce trebuie sa fac in Craiova asta cu carutele?", i-a intrebat retoric primarul Antonie Solomon pe consilierii locali, iritat ca i s-a atras atentia asupra ilegalitatii circulatiei atelajelor prin municipiu.
Primarul general Sorin Oprescu a participat la sarbatoarea Zilelor Calarasiului, eveniment la care a fost invitat de primarul municipiului Calarasi Dragu Nicolae si unde a primit cheia orasului.
Primarul din Logresti, Ion S. ... Astfel, dintr-un total de 24 de angajati, atat primarul, cat si alesii locali au cazut de acord sa ramana 22, doi salariati urmand sa fie restructurati. ... Suntem complet in aer in acest moment", a mentionat primarul din Logresti.
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
Primarul Antonie Solomon, proaspat demis din fruntea PDL Craiova, si viceprimarul Marinica Dinca, desemnat candidatul PDL pentru primaria municipiului, n-au scapat ocazia unui schimb acid de replici in sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova ar fi fost una banala, daca la prezidiu nu s-ar fi asezat cei doi potentiali adversari la Primaria Craiova:
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Bugetul Craiovei a fost adoptat fara amendamentele pedelistilor, dupa ce primarul Antonie Solomon a reusit sa atraga de partea lui 6 dintre cei 14 consilieri locali ai PDL Satul sa "joace"
in conditiile unui singur tur de scrutin, era de asteptat ca primarul in functie sa fie avantajat. ... PNL ar avea primarul si ceilalti ar avea majoritatea in Consiliul Local. ... un singur tur de scrutin l-a salvat de primarul in functie, avantajat de disiparea votului contracandidatilor.
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca galatenii vor scoate in scurt timp mai multi bani pentru a plati factura la intretinere. ... Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca si-a dat acordul pentru luarea acestor masuri.
Primarul Navodariului, Tudorel Calapod, declara in urma cu ceva timp, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca lucrurile nu stau deloc roz la firma care furnizeaza agent termic pentru locuitorii din Navodari.
Radu Gheorghe, primarul orasului Ocnele Mari, afirma ca acest amplasament nu va fi acceptat de locuitorii care vor fi vizati de stramutare. ... Eu consider ca numai in acest fel putem preveni disparitia statiunii", a declarat primarul.
Cel putin asta a promis primarul. ... Primarul a explicat ca nu-i mai poate lasa pe afaceristi sa-si bata joc de banii contribuabilor si se va ocupa serios, dar abia de acum incolo, de societatile neserioase. ... Urmatoarele licitatii vor fi organizate pe acest principiu", a promis inca o data primarul.
In doua conferinte de presa succesive primarul Mircia Gutau si directorul Urban, Teodor Florescu, se contrazic reciproc in ceea ce priveste pierderea procesului cu firma lui Silviu Prigoana.
Suparat pe primarul Dumitru Nicolae Omul de afaceri galatean sustine ca va continua sa investeasca pe plan local pentru a crea noi locuri de munca si pentru a ajuta comunitatea locala, dar este foarte nemultumit de modul in care investitorii galateni sint ajutati de primarul Dumitru Nicolae.
Castiga si primaria, indirect, prin impozitele pe salariile oamenilor pe care ii angajeaza investitorii", a declarat Petre Traistaru, primarul orasului. ... "Scutim societatile de impozitele pe terenuri pana cand incep sa intre pe productie", a afirmat primarul Negret.
google-analytics.com