Cautare

477 de rezultate pentru "prezentare" (2.81 secunde)
Dosarul de prezentare costa si el 400 de lei. Pentru participarea la licitatie este obligatorie achizitionarea dosarului de prezentare, acesta putand fi procurat in zilele lucratoare de la sediul vanzatorului, intre orele 9:00 si 15:00.
Pentru participarea la licitatie este obligatorie cumpararea dosarului de prezentare. ... Pentru persoanele fizice/juridice romane sau straine, plata contravalorii dosarului de prezentare si a taxei de participare la licitatie se face cu ordin de plata, in contul nr. ... Documentele pe baza carora se elibereaza dosarul de prezentare sunt:
Pentru participarea la licitatie este obligatorie achizitionarea dosarului de prezentare, care poate fi procurat in zilele lucratoare de la sediul Termoelectrica, intre orele 9:00 si 12:00.
Desfasuratorul Revelionului din Piata Constitutiei 19.00 - 19.27 DJ Nicky F 19.27 - 19.30 Prezentare 19.30 - 19.55 ANTRACT 25’ (piesa7. Carciumareasa) 19.55 - 20.00 DJ Nicky F + Prezentare 20.00 - 20.25 LOTUS 25’ (piesa9.
Mangalia, care va detine un stand de aproape 50 mp, va avea, pe langa binecunoscutul program de prezentare a oportunitatilor turistice locale, si cateva noutati.
Show de lumini pentru GTC la "Noaptea premierelor GM" Show-ul de lumini a subliniat tema conceptului GTC, utilizand aceeasi tehnologie LED pentru toata scena de prezentare. ... A mai avut loc si o prezentare de moda.
Potentialii cumparatori, care au cumparat dosarul de prezentare, atat pentru licitatia din data de 21 noiembrie, cat si pentru licitatia actuala, vor depune la sediul Termoelectrica, in plic sigilat, documentele de participare pana pe 17 decembrie, ora 15, acesta fiind termenul de decadere.
În turneul de prezentare a oportunitatilor de afaceri, Taubman a fost însotit de Nicolae Vierita, ambasadorul României la Washington. Oficialul american si-a început discursul de prezentare în fata studentilor si oamenilor de afaceri din Atlanta spunând ca România are cea mai dinamica si mai atractiva piata din Europa.
HOFIGAL, cea mai mare companie cu capital integral romanesc de pe piata suplimentelor alimentare, a lansat un nou site de prezentare si vanzare a produselor sale.
Nici vestitul CRBL dar nici asa-zisa jurnalista Ionela Nastase n-au fost in stare sa invete textele de prezentare. ... Nu stiu cine le-a facut textele de prezentare, dar sunt convinsa ca i-a luat mult timp sa dea copy-paste din versurile hiturilor romanesti.
Prezentare hot: ... De pilda, Borussia Dortmund, campioana Germaniei, tocmai si-a aratat vestimentatia printr-o prezentare de moda . Conducatorii de la Ayr United, echipa din liga secunda scotiana, au mers mai departe.
Deputatul PD a spus ca la intalnirea Coalitiei a avut loc si o prima prezentare a legilor care ar putea compune un nou pachet de reforma in domeniul Justitiei. "Ministrul Monica Macovei va face o prezentare mai profunda a acestor legi.
- (HTML) - Hypertext Markup Language, standard de definire si prezentare a paginilor web; ... Spre deosebire de pagina de prezentare a proiectului, folosita de Tim in demonstratii, pagina SLAC permitea navigarea prin documentele bibliotecii, accesibile pana atunci doar cu ftp.
Ceva imposibil de sintetizat intr-o scurta prezentare.
Dupa prezentare, deci incepand din 6 mai, s-au dezlantuit comentariile. ... Dolan asistase personal la prezentare, timp de peste 5 ore, a vazut din prima mana fotografiile, marturiile si dovezile prezentate, intalnindu-se si vorbind cu oamenii de stiinta implicati.
Sedinta de guvern de ieri a inceput cu o prezentare din partea secretarului general al Guvernului, Radu Stroe, a unui material elaborat de Comisia Nationala de Prognoza si distribuit ministrilor. Dupa aceasta scurta prezentare, premierul Tariceanu a afirmat ca materialul respectiv ar putea fi prezentat public saptamana viitoare.
Presedintele interimar a mentionat ca in cadrul discutiilor premierul Tariceanu va face o prezentare a activitatii noului guvern, a modului de aplicare a legilor existente, a situatiei capacitatii de absorbtie a fondurilor europene.
Constanta va avea parte de un eveniment deosebit de impresionant care nu este doar o simpla prezentare de moda, a declarat ieri, in sala de conferinte a Hotelului Iaki, Alessandro Mazzini, regizorul evenimentului denumit "Moda e musica sotto le stelle", ce va avea loc sambata, 19 iulie a.c.
Miercuri, 4 mai 2011, orele 13:30, la sediul Senatului - Sala Constantin Stere, domnul Ion ILIESCU, fost Presedinte al Romaniei, presedinte de onoare al PSD va sustine o PREZENTARE DE CARTE.
Banii vor fi folositi pentru "realizarea de materiale de prezentare si promovare a imaginii municipiului Craiova". ... Din aceiasi bani, ei vor realiza un album de prezentare a Craiovei, dar si o serie de miniaturi cu imagini din oras, purtand semnatura cunoscutului caricaturist Stefan Popa Popa’S.
google-analytics.com