Cautare

4453 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (2.95 secunde)
Marile societati din Oltenia listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au avut in 2006 evolutii diferite pe piata de capital. In timp ce detinerile de actiuni la unele dintre ele reprezinta constant o afacere, altele depind foarte mult de deciziile statului in privinta privatizarii.
Primele efecte ale migratiei populatiei catre statele membre ale UE incep sa iasa la suprafata. Astfel, lipsa fortei de munca din industria constructiilor ridica pretul imobilelor. ßi asta pentru ca aproximativ 20% din pretul unei constructii reprezinta costurile cu forta de munca.
Desi anul trecut valoarea exporturilor doljenilor a crescut, comparativ cu anul precedent, cu aproape 23%, valoarea importurilor le-a depasit cu mult.
GdS inaugureaza astazi o rubrica menita sa tina la curent cititorii interesati de evolutiile pe piata de capital ale principalelor societati din Oltenia listate la bursa.
Potrivit reprezentantilor agentiilor imobiliare din Craiova, cel mai extins cartier de lux este, cu siguranta, cel creat in zona Daewoo - Selgros. ... Potrivit informatiilor primite de la acesta, in acea zona a ajuns la aproximativ 90 de euro metrul patrat (a crescut de cateva ori fata de anul trecut).
Pretul gazelor nu va creste in al doilea trimestru, scumpirea programata pentru 1 aprilie fiind anulata de "evolutiile favorabile la importuri", a declarat, ieri, Gabriel Sirbu, director general in cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN).
Ne-am obisnuit deja ca in perioada Sarbatorilor pascale comerciantii sa creasca pretul oualor. ... Mai mult, potrivit unei informatii difuzate de un post de televiziune, comerciantii vor dubla pretul oualor.
Oferta reprezentantelor auto locale sufera la capitolul masini ieftine. Sunt disponibile putine modele noi cu pretul DDP (include TVA) sub 10.000 de euro. Bani putini inseamna motorizare mica si dotari la limita, insa filosofia dealerilor este ca pe piata se impune pretul.
Previziunile referitoare la evolutia preturilor practicate pe piata imobiliara sunt din ce in ce mai sumbre. Specialistii spun ca in urmatorii cinci ani acestea pot creste cu pana la 80%, ceea ce face ca pentru cei mai multi romani cumpararea unei locuinte sa ramana doar un vis.
Oltenia este un generator constant de satisfactii atât pentru investitori, cât si pentru firmele prin care este prezenta la Bursa de Valori Bucuresti. Alecsandru GHITA-ALBULESCU Mecanoenergetica Severin (MEGU), una dintre reprezentantele Mehedintiului la Bursa, este un prim exemplu.
Proprietarii de terenuri din zona fac legea la exploatarile miniere care deservesc Complexul Energetic (CE) Rovinari.
Dintre europeni, romanii "se bucura" zilnic de cele mai mari preturi la alimentele de baza. ... "In urma unui top realizat in ce priveste pretul alimentelor in toate statele europene, ne aflam si noi, in sfarsit, in acest domeniu, pe un loc fruntas, ne aflam pe podium.
Pretul terenurilor pe Luna a crescut cu 40% de la inceputul lui 2007, potrivit anunturilor imobiliare de pe Internet, se arata intr-o analiza realizata de banca de investitii UBS, informeaza Reuters, citat de Medifax.
Pretul petrolului a scazut usor joi, dupa ce miercuri a atins nivelul istoric de 100 de dolari pe baril, alimentat de estimarile privind scaderea stocurilor in Statele Unite, deprecierea dolarului si amplificarea riscurilor geopolitice, transmite Reuters.
Pe piata imobiliara din Craiova, atât cererea, cât si oferta se mentin la un nivel destul de scazut. Cu toate acestea, pretul chiriilor a început sa creasca. Valeriu Onescu, directorul agentiei Rai Imobiliare, a spus ca piata imobiliara din Craiova este înca amortita:
Pe piata imobiliara din Craiova, atât cererea, cât si oferta se mentin la un nivel destul de scazut. Cu toate acestea, pretul chiriilor a început sa creasca. Valeriu Onescu, directorul agentiei Rai Imobiliare, a spus ca piata imobiliara din Craiova este înca amortita:
Pretul painii va creste din nou in perioada urmatoare, pana la Paste, intrucat graul a continuat sa se scumpeasca in ultima saptamana, a declarat presedintele patronatului Rompan, Aurel Popescu."Pretul painii va creste cat de curand. Deja in ultima saptamana, pretul graului a urcat cu zece bani.
Distribuitorii E.ON Gaz Romania si Distrigaz Sud au cerut majorarea pretului gazelor livrate populatiei cu 25% incepand cu 1 iulie, declarat pentru NewsIn directorul din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare din domenuiul Energiei (ANRE) Gabriel Sarbu."Ambele companii au cerut fiecare Autoritatii majorarea pretului gazului livrat populatei cu 25% incepand de la 1 iulie.
Punerea in functiune a reactorului 2 de la Centrala Nuclearelectrica (CNE) Cernavoda a mentinut pretul energiei electrice, a declarat vineri ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, in cadrul unui seminar pe teme economice."Reactorul 2 de la Cernavoda a permis mentinerea pretul energiei electrice.
Ca raspuns la micsorarea pretului locuintelor, dar si la politica restrictiva a bancilor privind acordarea creditelor, costul terenurilor din zona Craiovei înregistreaza o usoara scadere.Daca anul trecut, odata cu integrarea României în UE, preturile imobilelor a fost în continua crestere, 2008 a venit cu o surpriza placuta.
google-analytics.com