Cautare

4453 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (2.98 secunde)
"Exista comentarii ca in acest an cotatia pentru brent va ajunge la nivelul de 158 dolari/baril si chiar 220 dolari/baril daca se vor distruge instalatiile din Libia prin care se aprovizioneaza Europa cu petrol.
Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident. In 2010, americanii si japonezii au cumparat carti digitale in valoare de peste un miliard de dolari.
UE impune statului roman un pret de achizitie de 101,31 euro pe tona de grau, sub nivelul actual al pietei. Mare parte din productie se vinde ca furaj, cu 2.000 - 2.500 de lei vechi pe kilogram.
Acestia sunt de parere ca, pana in primavara lui 2007, majorarile la materialele de constructii vor ajunge la 40% si vor continua sa creasca pe tot parcursul anului viitor, ajungand pana la 60%.
Datoria acumulata de Guvernul Romaniei in contul municipalitatii oradene si neplatita pana acest moment se ridica la aproximativ 3,6 milioane de lei. Banii reprezinta subventia pentru diferenta dintre pretul real al gigacaloriei si cel platit de populatie.
Tinand cont ca si pretul carburantilor, benzina si motorina, “tine pasul“ la scumpiri cu energia electrica si cu gazele, ne putem gandi ca in curand vom putea trai ca-n Europa Unita. Adica, vom plati ca ei, dar cu salariile noastre!
De ieri, hartia de ziar s-a scumpit, iar in perioada imediat urmatoare vor avea loc majorari de preturi la celuloza, la hartie de scris si de ambalat. In martie vor urma alte cresteri de pret la mobila.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva afirma ca majorarile operate in 2004 asupra preturilor de pornire la licitatiile pentru masa lemnoasa nu justifica scumpirea mobilei si a altor produse obtinute din prelucrarea lemnului.
Rompetrol va reduce in aceasta saptamana pretul carburantilor auto vanduti in statiile de distributie proprii cu 200 pana la 900 de lei pe litru, potrivit unui comunicat al companiei petroliere.
Potrivit noului regulament elaborat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), pretul actiunilor listate la Bursa va putea fi sustinut de o societate de servicii de investitii financiare, daca acesta fluctueaza artificial.
Cererea mondiala in continua crestere, dar si amenintarile teroriste (care au reusit sa urce pretul petrolului pana la 65 de dolari/ baril, cat este in prezent) au astfel reverberatii si in conturile petrolistilor romani.
Aproape 30% din pretul pe care il platim pe o bucata de paine ii revine comerciantului. Astfel, daca producatorii isi pun un adaos de pana la 150 de lei vechi la o paine, comerciantii au un profit de 500 pana la 1.500 de lei vechi.
Consumatorii casnici din Romania ar trebui sa aiba si dupa aderarea la Uniunea Europeana tarife mai mici decit agentii economici la gazele naturale, pentru a suporta mai usor socul scumpirii, in urmatorii doi ani, a ieri, la Sibiu, Achim Saul, responsabil pentru actiunile E.ON Ruhrgas in Romania.
Pretul gazelor naturale pe care Romania il plateste catre Gazprom este mai mare comparativ cu cel platit de alte tari.
Pretul aurului a stabilit un nou maxim istoric la bursa din New York. Astfel, la finele sedintei de tranzactionare de miercuri, aurul a inregistrat recordul ultimilor 25 de ani, de 596,50 dolari pe uncie, pe fondul deprecierii dolarului si a pretului ridicat al petrolului, potrivit Reuters.
Daca in privinta ofertelor de cazare pentru Sfintele Sarbatori de Pasti si cele de 1 Mai, lucrurile sunt deja clare la aceasta ora - operatorii din turism propunand mai multe pachete de programe, pentru toate buzunarele - romanii din tara, dar mai ales din judetul Constanta, pot opta pentru o slujba de Inviere la una dintre manastirile din Dobrogea sau, de ce nu, chiar pe plaja.
Ati pus bani de-o parte ca sa va cumparati masina si nu v-ati decis inca ce masina sa cumparati? Dealerii de automobile va baga intr-o dilema si mai mare oferind tot felul de discounturi care fac alegerea si mai dificila.
Pretul graului va creste cu cel putin 15-20% din cauza inundatiilor din ultima perioada, sunt de parere specialistii din agricultura. Pentru ca Dunarea a inundat suprafete intregi de teren agricol, culturile se sufoca, ceea ce influenteaza in mod cert pretul.
Cei care inchiriaza un apartament in aceasta perioada nu trebuie sa se mai ingrijoreze ca pretul chiriei va fi umflat de proprietar. ßi asta pentru ca, spun actorii de pe piata imobiliara, chiriile se vor micsora cu cateva procente.
O stire Reuters anunta ieri ca pretul aurului la bursele internationale a atins un nivel-record pentru ultimii 25 de ani.
google-analytics.com