Cautare

4453 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (3.59 secunde)
Pretul cafelei a atins nivelul maxim din ultimii sapte ani si jumatate. Aceasta crestere se va reflecta si in pretul cafelei de pe rafturile romanesti, potrivit unor reprezentanti din domeniu.
Astfel, de la nivelul maxim de 78 de dolari inregistrat in iulie, pretul unui baril de petrol a scazut sub 58 de dolari in aceasta luna. Reducerea preturilor de la burse nu se reflecta insa in aceeasi proportie si in pretul carburantilor de la pompa.
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
"Suntem convinsi ca o va face din ce in ce mai bine", a spus Knosp. ... Nu ne-am fi imaginat ca, la trei zile dupa operatie, presedintele va fi intr-o situatie atat de buna.
Pentru ai nostri insa, puteam face o diferenta. ... Horatiu Ioani este unul dintre cei mai apreciati medici neurochirurgi de la noi.
Revocarea din functie a lui Gheorghe Flutur a lasat Romania fara ministru al Agriculturii pentru cel putin o saptamana.
O echipa de medici de la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti a redat mainile unor copii Ariana Miu, o fetita de doar 7 ani, din Targoviste, a primit marti dimineata o noua sansa: cea de a avea o viata normala.
cinci experiente uluitoare O usurare teribila, o lumina stralucitoare la capatul unui tunel in care simti caldura, abilitatea de a-ti vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te inconjoara intr-o pace absoluta.
Nas si vagin regenerate in laborator La Bucuresti, cercetatorii de la IBPC "Nicolae Simionescu" lucreaza la refacerea cu celule stem a inimii afectate de infarct Regenerarea unui organ in laborator pornind de la celulele pacientului reprezinta un vis pentru orice medic, care devine realitate gratie progreselot imense ale medicinei regenerative.
"Am facut si eu o operatie estetica in viata mea. E prima oara cand am folosit o metoda mai agresiva. ... Am crezut ca o sa fie nefiresc.
Mariustuca.ro / Grefa de cap pe un alt corp: Un rus s-a oferit pentru aceasta premiera chirugicala (VIDEO) (Autoare:
Toti au in comun o noua viata datorita unui transplant de organe. Pentru Gheorghe Penea ziua de 15 aprilie 2000 si profesorul Irinel Popescu sunt principalele date pe care le-ar inscrie intr-un nou certificat de nastere. "Este cel mai mare dar de la Dumnezeu pe care l-am primit atunci".
Gabriel, artistul care facea furori cu trupa Boombastic, la inceputul anilor 2000, trece prin clipe cumplite. La doar 28 de ani, sotia lui a fost diagnosticata cu doua tipuri de cancer.
Dupa o strategie care a adus multor tari o crestere spectaculoasa a numarului de turisti, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania, Bio Ortoclinic, lanseaza o oferta noua pe piata turismului medical: tratamentul durerilor de spate fara operatie.
Vica Blochina primeste o noua lovitura in razboiul cu Adina Alberts! ... Magistratii au dispus executarea silita a Victoriei Blochina in procesul cu medicul estetician Adina Alberts!
Programul "Primul siloz" nu mai este atractiv din cauza situatiei la nivel mondial in ceea ce priveste pretul graului.
Cazurile stranii de la Voronej (Autor: ... FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, in cateva articole, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriul fostei URSS in anul 1989, asa cum au fost ele prezentate de ufologul american Albert S.
Dan Badea, General Manager la 3D Vision, este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Pretul petrolului a luat-o razna. Specialistii vorbesc de 70 de dolari pe baril pana la sfarsitul anului, iar unii cred chiar ca barilul ar putea costa 80 de dolari la finele lui 2005.
Cauza este de aceasta data pretul petrolului la nivel international, care parca a luat foc. Reprezentantii companiilor de profil spun ca noile preturi majorate semnificativ vor aparea peste cel putin o luna si vor fi mai mari de 1.000 de lei.
google-analytics.com