Cautare

2324 de rezultate pentru "pret" (2.90 secunde)
Depozitarii dau vina pe Guvern pentru mentinerea artificiala a unui tarif scazut la griu, in incercarea de sustinere a actualului pret al piinii. ... sa obtina un griu de calitate la cel mai mic pret posibil.
Pret intreg: ... Pret redus - 50% - 516 ron. ... Pret intreg - 999 lei, pret redus â€" 50% - 500 ron. ... Pret intreg - 969 ron. Pret redus â€" 50% - 485ron 4.PANTOFI BONNIE animal- print din piele naturala. ... Pret intreg - 539 ron;
Pret: ... Pret: ... Pret promo: ... Pret: ... Pret: ... Pret: ... Pret: ... Pret: ... Pret: ... Pret: ... Pret: ... Pret: ... Pret: ... Pret: ... Pret: 28,00 Lei Cum comandati cartea dorita direct pe site-ul Editurii Lider http://www.edituralider.ro/ Pe site-ul de mai sus gasiti butoanele :
Vanzarile cu pret redus (in care sunt incluse si vanzarile de soldare - n.n.) au loc atunci cand consumatorii sunt anuntati despre o reducere de preturi care comporta o comparatie exprimata in cifre si sunt supuse urmatoarelor reguli de fixare si publicitate a preturilor:
A cumpara un imobil la un pret mai mic este, potrivit specialistilor, noroc chior.Vânzarea unui imobil impune, de cele mai multe ori, strategii bine gândite cu privire la pretul cerut, astfel încât imobilul pus în vânzare sa aiba impactul dorit asupra potentialilor clienti.
A cumpara un imobil la un pret mai mic este, potrivit specialistilor, noroc chior.Vânzarea unui imobil impune, de cele mai multe ori, strategii bine gândite cu privire la pretul cerut, astfel încât imobilul pus în vânzare sa aiba impactul dorit asupra potentialilor clienti.
Pretul apartamentelor din blocurile vechi din Craiova continua sa scada, iar cumparatorii pot economisi pâna la câteva mii de euro la tranzactie. Febra scaderilor de pret la locuinte a cuprins si Craiova.
Impatimitii gadget-urilor de tip eBook Reader trebuie sa stie ca pentru acest produs dealnews estimeaza, in 2011, un pret de 99 de dolari. ... Pe acelasi site, in 2010, o plasma HDTV Insignia cu aceleasi caracteristici si transport gratuit putea fi comandata la un pret de 370 de dolari.
In anii trecuti se inregistrau cresteri de pret abia in luna ianuarie", a spus Valeriu Onescu. Avand in vedere cresterea spectaculoasa de pret din ultimele luni, specialistii sunt de parere ca 2007 nu va veni cu cresteri majore de pret, asa cum spera proprietarii de imobile.
Desi pare incredibil, pentru a putea sa-si vanda locuintele, in ultimul an, unii proprietari au fost dispusi sa negocieze scaderi de pret de pana la 50%. Situatia nu poate fi generalizata, unii craioveni nefiind dispusi sa lase din pret nici macar un leu.
Mecanismul proiectului pilot "Cel mai mic pret garantat", lansat in aceasta toamna in toate magazinele Deichmann din Romania este simplu:
O pereche de blugi pentru barbati scosi la oferta costa in jur de 115 lei, fata de 230 de lei, iar puloverele mai subtiri se gasesc la jumatate de pret, respectiv 75 de lei.
Acum, venind la un pret practicat de Camerele Notarilor Publici, suntem aproape de pretul corect.
Consiliul pe produs vrea sa introduca un pret de referinta al laptelui, a declarat ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. Pentru stabilirea unui astfel de pret trebuie sa se ajunga la un acord intre producatori, procesatori si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Nici apartamentele nu vor inregistra o stagnare de pret, specialistii preconizand ca acestea vor inregistra insa cresteri mai mici decat la case si terenuri (aproximativ 10%).
Astfel, la unele magazine, ofertele de tip "al doilea produs la jumatate de pret" s-au schimbat in reduceri de pret de pana la 60%.
"Nu vor fi inregistrate scaderi de pret" Potrivit acestuia, din discutiile purtate cu proprietarii in ultima perioada reiese faptul ca acestia nu intentioneaza sa scada pretul locuintelor. ... Doar cei fortati de imprejurari au lasat din pret.
Conducerea Complexului Energetic Rovinari incearca sa obtina un pret mai mare pentru fiecare megawatt produs de unitate, pentru a evita pierderile pe acest an.
300 lei (categoria VIP) - pret redus 225 lei 250 lei (categoria 1) - pret redus 190 lei 200 lei (categoria 2) - pret redus 150 lei 150 lei (categoria 3) - pret redus 110 lei 100 lei (categoria 4) - pret redus 75 lei 50 lei (categoria 5) - pret redus 37 lei http://www.youtube.com/watch?v=6SfjDkbaqnM&feature=plcp Spectacolul "LACUL LEBEDELOR" in interpretarea The Imperial Ice Stars va avea loc pe 20 februarie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti (de la ora 16.00 si de la ora 20.00) si pe 21 Februarie la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta.
300 lei (categoria VIP) - pret redus 225 lei 250 lei (categoria 1) - pret redus 190 lei 200 lei (categoria 2) - pret redus 150 lei 150 lei (categoria 3) - pret redus 110 lei 100 lei (categoria 4) - pret redus 75 lei 50 lei (categoria 5) - pret redus 37 lei Biletele reduse cu 25% in perioada 18-20 februarie pot fi achizitionate din urmatoarele locatii:
google-analytics.com