Cautare

710 de rezultate pentru "pregatire" (2.68 secunde)
"Pregatire profesionala in managementul general al exploatatiei/societatii comerciale - pentru productia vegetala si cea zootehnica", "Pregatire profesionala a fermierilor pentru productia vegetala", "Pregatire profesionala a fermierilor pentru cresterea vacilor de lapte" si "Pregatire profesionala pentru lucratorii din gospodariile agroturistice".
Pentru a face fata concurentei din partea produselor europene mai ieftine, de calitate superioara, una din aceste schimbari se refera si la o pregatire profesionala adecvata a fermierilor.
Pentru a face fata concurentei din partea produselor europene mai ieftine, de calitate superioara, una din aceste schimbari se refera si la o pregatire profesionala adecvata a fermierilor.
Matei 5-7, Luca 6, 20-49), invatatura Sa despre Imparatia cerurilor, despre pocainta, despre botez, despre iertarea pacatelor ca pregatire pentru a dobandi Imparatia lui Dumnezeu si viata vesnica, iar spre sfarsitul activitatii Sale publice, Iisus le-a vorbit ucenicilor despre Patimirile Sale, despre moartea si Invierea Sa din morti, despre iubirea Sa jertfelnica daruita lor si celor ce cred in El, mai ales prin Sfanta Euharistie, despre trimiterea DuChului Sfant ca Mangaietor al lor, dupa Inaltarea Sa la cer, dar si despre necazurile sau suferintele pe care ucenicii le vor intampina din partea lumii pentru ca predica Evanghelia Sa si cheama popoarele la mantuire.
Cursurile se vor desfasura pe o perioada de trei saptamani In cadrul proiectului se vor organiza patru module de instruire - Pregatire profesionala in managementul general al exploatatiei/societatii comerciale - pentru productia vegetala si cea zootehnica, Pregatire profesionala a fermierilor pentru productia vegetala, Pregatire profesionala a fermierilor pentru cresterea vacilor cu lapte si Pregatire profesionala pentru lucratorii din gospodariile agroturistice.
Ungurii recunosc si nivelul de calificare, si gradul de pregatire profesionala Si persoanelor care se gandesc la o potentiala cariera in Ungaria le pot fi recunoscute diplomele si calificarile obtinute.
Pandurii Targu Jiu pleaca astazi spre Antalya, pentru cel de-al doilea stagiu de pregatire al iernii, obiectivul staff-ului tehnic fiind "cristalizarea"
Senatorul PSD George Severin il interpeleaza in Senat pe ministrul Vasile Blaga, pe tema mentinerii statutului actual al Centrului de Pregatire si Perfectionare pentru Comunicatii, Informatica si Logistica Jandarmi Campina - Indicativul:
De vina par sa fie atat slaba pregatire, cat si dorinta accentuata a craiovenilor de a munci in strainatate. ... In ceea ce-i priveste pe cei care au o pregatire in domeniu, ei au anumite pretentii la angajare.
Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a afirmat, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o cu secretarul de stat Valentin Fatuloiu, ca autoritatile americane vor acorda sprijin financiar pentru infiintarea unui centru regional de pregatire in domeniul criminalitatii informatice la Bucuresti, potrivit MAI.
Antrenorul formatiei ALRO Slatina, Daniel Mogosanu, a strigat ieri "catalogul", la prima sedinta de pregatire din 2012, desfasurata pe stadionul "Metalurgistul", prezentandu-se 23 de fotbalisti. ... Sper ca jucatorii sa fie preocupati de pregatire, sa fie responsabili.
Lui Rusu i s-a aplicat o atela ghipsata si va lipsi trei saptamani de la pregatire, ratand astfel al doilea stagiu si primele etape din acest an.
Atleta severineana, aflata in pregatire in Kenya, este impresionata de oamenii intalniti acolo si de povestile lor. ... Sute de atleti din intreaga lume, specializati in probele de lunga distanta, se afla in pregatire in Kenya, in satul Iten, aflat la 2.400 de metri altitudine.
Pentru craiovencele Loredana Dinu si Anca Maroiu, acest stagiu de pregatire reprezinta un prilej sa-si revada familiile, dar si Ana Maria Branza se bucura de fiecare data cand ajunge la Craiova.
Peste 360 de studenti la medicina dentara au urmat stagii de pregatire practica in cadrul proiectului PRESIDENT, cofinantat din fonduri europene. ... In plus, 362 dintre acestia au participat la diverse stagii de pregatire practica, sub coordonarea unor cadre universitare de renume din domeniu.
Sub conducerea acestora, SPP-ul a fost supus in mod constient unei actiuni concertate de disolutie institutionala, fiind indepartati profesionisti loiali institutiei si atasati totodata valorilor democratiei, si inlocuiti cu incalcarea prevederilor Legii 80/1995, articolul 84, alineatele a si b, cu cadre militare cu un trecut indoielnic si conexiuni in mediul grupurilor de interese nelegitime, provenite din Jandarmerie si Politie, fara experienta si pregatire in domeniul de activitate al SPP.
„Va garantez ca sinteti independenti“ Totodata, presedintele tarii a aratat ca magistratii au un portofoliu de pregatire atit de inalt din punct de vedere al diplomelor pe care le au, incit este de necrezut ca se pot atinge performante in domenii de restructurare - care vizeaza mineri, ceferisti, muncitori de toate categoriile -, iar justitia, care este formata suta la suta din oameni cu un inalt grad de intelegere, este mult ramasa in urma celorlalte sectoare.
Subiectul discutiilor il constituie cursurile Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, a caror absolvire ar echivala pentru unii cu obtinerea definitivatului in avocatura, in timp ce altii sustin exact contrariul Confuzia a pornit chiar de la reprezentantii Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor (IPPA), care au comunicat in teritoriu ca absolvirea cursurilor amintite nu le-ar da dreptul stagiarilor sa profeseze ca avocati definitivi, urmind sa poata face acest lucru la finele celor doi ani de stagiatura.
b) personal administrativ incadrat in functii pentru care conditia de pregatire este: ... c) personal de specialitate incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este: ... d) personal incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este cea de studii superioare = 2.
Acestia trebuie insa sa aiba studii in domeniu sau sa doreasca sa urmeze un curs de pregatire profesionala.
google-analytics.com