Cautare

10589 de rezultate pentru "prefix de tara" (4.98 secunde)
Este greu de gasit un cuvint sau mai multe care sa descrie impotenta guvernului Tariceanu si modul absolut penibil sau mai precis lipsa de actiune in limitarea dezastrului care a lovit tara.
Multe milioane de euro, bani adevarati, au trimis acasa botosanenii plecati la lucru in strainatate. ... La fel stau lucrurile in toata tara, banii trimisi de cei plecati sa lucreze in afara tarii transformindu-se in o anume prosperitate pentru cei ramasi.
In prima zi a lui decembrie, cu 87 de ani in urma, s-a petrecut Marea Unire. Peste cateva saptamani, se vor implini saisprezece ani de la un alt inceput, cand am crezut din nou ca toate iluziile erau posibile.
Oamenii politici galateni fie si-au prelungit concediul de odihna, fie au fost preocupati mai mult de ceea ce se intimpla la nivel central. ... Soarta romanilor depindea, conform declaratiilor alesilor natiunii, in proportie de 100% de intrarea in marea familie europeana.
Tara fara brand de tara - citeam zilele astea in presa.
Romania a devenit incet-incet o tara care pute. O tara care duhneste din pricina numarului mult prea mare de "jmecheri" pe cap de locuitor.
In cadrul vizitei oficiale pe care o desfasoara la Paris, presedintele Traian Basescu le-a vorbit romanilor care traiesc la Paris, la intalnirea de la Ambasada, in principal despre cooperarea Romaniei cu Franta, dar si despre semnele care atesta depasirea crizei si revenirea la normalitate, la stabilitate economica, financiara, sociala si politica.
Iar atunci cand ceva misca fara vointa sa (vezi voturile Curtii Constitutionale, deciziile BNR sau incercarile de pastrare a legalitatii din Parlament), face orice pentru ca vointa sa sa se impuna, in final, indiferent de costuri.
De asemenea am pastrat si time-cod-urile originale) Dragi compatrioti, Astazi, 25 ianuarie 2012, in Romania s-au nascut 508 copii si au murit 701 oameni. In fiecare zi, devenim cu 200 de romani mai putini. Aceasta este cea mai puternica declaratie de nemultumire a voastra!
Octavian Stireanu) Evenimentele din ultimele 24 de ore impun adoptarea oricaror masuri apte sa restabilieasca ordinea in tara, ca si apelarea la personalitati cu experienta in deblocarea unor asemenea situatii.
Este iesit de sub orice fel de control, detine sume uriase de bani, controleaza toate institutiile statului, pana la cea mai marunta, este supradimensionat si creste permanent in dimensiuni si putere.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". ... "Sa ai grija de tine mama, sa ne suni ". ... Soferii, care de vreo doi ani vad saptaminal scene dintr-astea sint mult mai preocupati de soarta bagajelor:
Portalurile care se adreseaza francizatilor indica SUA drept tara cu cele mai multe unitati francizate (770.000), pe locul doi aflandu-se Japonia cu 180.000 (220.000 in total, incluzand unitatile detinute de companiile francizoare), urmata de Canada, cu 70.000 de unitati.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
basilicatravel.ro / NOU!PELERINAJ IN TARA SFANTA /ASEZAMANTUL ROMANESC DE LA IERIHON / MAI/2015 04 - 10 Mai 2015 PROMOTIE !!!! ... Intalnire pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - plecari internationale (sala de asteptare) - la ora 04:00, cursa Tarom RO 155.
(Continuare) Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte. ... - Secretariatul de Stat pentru Culte nu conduce cultele religioase.
De la marxism-leninism la neomarxism, marxismul cultural si corectitudinea politica, pe care il puteti citi in continuare. ... Marx considera proletariatul clasa oprimata cea mai revolutionara, care nu are de pierdut decat lanturile.
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Cum ar arata economia Romaniei daca s-ar reunifica cu Republica Moldova Exercitiu de imaginatie: ... Eventuala unire a Romaniei cu Republica Moldova ar aduce Romaniei un plus de 3,7 mil. locuitori, o crestere a PIB de 5,5 mld.
Protocolul de colaborare parlamentara intre PSD si PRM va fi incheiat dupa 16 mai, au anuntat ieri Viorel Hrebenciuc si Lucian Bolcas, liderii grupurilor PSD si PRM din Camera Deputatilor.
google-analytics.com