Cautare

10589 de rezultate pentru "prefix de tara" (7.50 secunde)
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... - Conducatorii vremelnici ai Romaniei au distrus tara. ... Daca vrei sa inrobesti o tara, ii distrugi educatia.
(continuare) "200 de companii multinationale sunt mai puternice decat 150 de state la un loc" - Romanii din Pungesti si din alte localitati se lupta cu una sau mai multe corporatii.
(continuare) "Capitalul gigantic al Romaniei este dat de resursele naturale" - Vorbiti, alaturi de multi alti futurologi, de marea criza alimentara si a apei. Dar Chevron foreaza pentru gaze de sist in Dobrogea, unde exista un fluviu subteran de apa dulce, cat Dunarea.
Octavian STIREANU publica pe Amos News articolul "Si totusi, de mana a doua!", pe care il puteti citi in continuare. 'Revolta celor jigniti de remarca lui Traian Basescu, potrivit caruia suntem o tara de mana a doua, este perfect indreptatita.
Am fost si voi ramane la fel de dura in evaluarea aliantei PNL-PSD, din doua motive principale. Unu, pentru ca e altceva decat am considerat ca trebuie sa fie pentru a reusi sa dea jos regimul Basescu si sa puna Romania pe linia de plutire.
Dupa ce tirurile cu marfa se sigileaza in vama si se desigileaza la beneficiar in prezenta comisarilor Garzii Financiare, aproape ca s-au triplat afacerile la vedere ale firmelor de profil.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Pe internet nu gasesti prea multe articole despre semnificatia zilei de 30 Decembrie 1947. Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
In numarul 3 de anul trecut al revistei PERISCOP a fost publicat un articol interesant scris de Mirel Curea pe tema serviciului militar obligatoriu. ... PERISCOP este o publicatie trimestriala a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din Serviciul de Informatii Externe.
Regele Mihai I le-a adresat romanilor mesajul sau de Anul Nou, in care vorbeste despre situatia economica, dar si despre speranta ca in anul viitor va fi mai bine.
Octavian STIREANU publica pe Amos News articolul cu titlul Nepasare "de mana a doua" , pe care il puteti citi in continuare.
Guvernul tehnocrat vrea sa aprobe in curand vanzarea unor pachete de actiuni de la 30 de companii pe care le detine, printre care Hidroelectrica, Rompetrol, Aeroporturi Bucuresti, Porturi Maritime Constanta si Salrom.
Dintre statele foste comuniste, Romania, alaturi de Polonia si Bulgaria, constituie in prezent o tara cu o emigratie neta, adica numarul persoanelor plecate sa munceasca afara este mult mai mare decat numarul celor care vin sa lucreze la noi.
Salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata se stabileste la 330 lei noi de la 1 ianuarie 2006, pentru un program complet de lucru, cu 20 lei mai mult decit in anul 2005, a decis Guvernul printr-o Hotarire adoptata ieri.
Rusii vorbesc de o noua amenintare pentru UE, semnalata de jurnalisti romani si occidentali: ... Evenimentele din Romania despre care presa romana vorbeste ca despre o situatie asemanatoare celei ce a precedat revolutia din 1989, cand regimul Ceausescu a fost inlaturat de la putere, ingrijoreaza astazi intreaga Uniune Europeana.
Adecco Romania impreuna cu Ministerul Fondurilor Europene scoate la concurs un set extins de oportunitati de angajare pentru a asigura gestionarea optima a proiectelor aflate in curs de implementare, dar si a viitoarelor proiecte.
PROGNOZA METEO in Bucuresti si in tara. ... Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice datei. ... Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade. ... Temperatura maxima, in crestere usoara fata de ziua precedenta, se va situa in jurul valorii de 13 grade.
Cum va fi vremea in tara PROGNOZA METEO BUCURESTI. ... Cum va fi vremea in tara. Meteorologii anunta ca vremea se va raci, in urmatoarele zile si va ploua, in mai multe zone din tara, inclusiv in Bucuresti. ... Cum va fi vremea in tara VREMEA IN BUCURESTI JOI.
In momentul actual al crizei economice, pe care inclusiv noi, ca cetateni, o strabatem cu dificultate si sacrificii, spre a iesi din recesiune, tara noastra are nevoie de crestere economica semnificativa.
google-analytics.com