Cautare

2042 de rezultate pentru "predesinti sectii speciale de votare" (3.33 secunde)
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Multi dintre galatenii cu drept de vot nu stiu nici acum cum se deruleaza procedura de votare uninominala.
Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni, precum si presedintii Consiliilor Judetene, fiecare cetatean cu drept de vot urmand sa puna stampila "VOTAT" pe candidatul sau pe lista de candidati de pe fiecare dintre cele patru buletine de vot.
Printr-un gest fara precedent, sefii principalelor formatiuni politice din judet au depus o contestatie comuna impotriva PC, solicitand transformarea reprezentantilor acestui partid in simpli observatori in sectiile de votare.
Organizarea si functionarea celor 170 de sectii de votare din afara tarii pentru alegerile europene din 13 mai vor costa, conform estimarilor, circa 205.000 de euro, bani care vor fi alocati ministerelor din fondul de rezerva al Guvernului, a anuntat, ieri, Corina Vintan.
Democratii se arata ingrijorati de intentia Guvernului de a micsora numarul sectiilor de votare din strainatate si cer oficial Executivului sa nu ia o astfel de decizie, care ar afecta dreptul constitutional al electorilor aflati in strainatate.
Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a alege consiliile locale, consiliile judetene, primarii si presedintii consiliilor judetene. ... Pentru a vota, alegatorii vor prezenta membrilor biroului electoral al sectiei de votare un act de identitate.
1,8 milioane de bucuresteni voteaza azi pe patru buletine de vot Bucurestenii au cele mai multe buletine de vot de stampilat: ei trebuie sa aleaga Primarul General al Capitalei, primarii celor sase sectoare, 55 de consilieri generali si 166 de consilieri locali.
Organizarea si functionarea celor 170 de sectii de votare din afara tarii pentru alegerile europene din 13 mai vor costa, conform estimarilor, circa 205.000 de euro, bani care vor fi alocati ministerelor din fondul de rezerva al Guvernului, a anuntat ieri Corina Vintan.
Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana reprezinta principala miza a scrutinului de ieri, in conditiile in care viitorul parlament de la Chisinau il va alege pe succesorul presedintelui Vladimir Voronin.
Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana reprezinta principala miza a scrutinului de ieri, in conditiile in care viitorul parlament de la Chisinau il va alege pe succesorul presedintelui Vladimir Voronin.
Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) militeaza pentru eliminarea sectiilor speciale de votare si introducerea votului pe baza de procura, dupa sistemul francez. "Consideram ca sectiile speciale de votare creeaza suspiciuni in ceea ce priveste acuratetea procesului electoral.
Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, sustine ca Traian Basescu si PD-L intentioneaza sa fraudeze alegerile din strainatate, folosindu-se de anumiti "aghiotanti" si functionari detasati in Ministerul Afacerilor Externe de la Ministerele Tineretului si Sportului si cel al Turismului, in perioada mandatelor Monicai Iacob-Ridzi si, respectiv, Elenei Udrea.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
Inspectia de Prevenire din cadrul I.S.U. Mehedinti va executa incepand cu 1 iunie controale tehnice de aparare impotriva incendiilor la toate locatiile din judetul Mehedinti, acolo unde vor fi amenajate sectii de votare.
Alegerile in cele 18 sectii de votare din GalatI, unde s-au constatat fraude, si in alte cateva sectii din judet, nu vor fi reluate. Biroul Electoral Central a respins toate contestatiile, iar BEJ a dat la tiparit buletinele de vot pentru turul al doilea.
Nu-mi amintesc cu prea multa placere de precedentele alegeri parlamentare si prezidentiale, cind cel putin la Galati organizarea a lasat serios de dorit, ca sa nu ma exprim altfel.
Nu-mi amintesc cu prea multa placere de precedentele alegeri parlamentare si prezidentiale, cind cel putin la Galati organizarea a lasat serios de dorit, ca sa nu ma exprim altfel.
Discursul triumfal al lui Basescu la aflarea exit-poll-urilor de sambata seara a omis un element esential, asupra caruia au atras atentia PSD, PNL si PC, si anume ca romanii s-au prezentat in procent de sub 50% la vot la nivelul intregii tari.
google-analytics.com