Cautare

1636 de rezultate pentru "poze cu patriah daniel" (3.84 secunde)
Daniel Constantin neaga "propaganda" ca ar fi manevrat de Dan Voiculescu Acuzele actualei Opozitii, potrivit carora ministrul Agriculturii este "manevrat" de senatorul Dan Voiculescu, nu sunt altceva decat o "propaganda", a afirmat, joi, liderul PC, Daniel Constantin, in cadrul unei conferinte de presa.
Saptamana trecuta Ministrul Economiei Daniel Chitoiu ne-a anuntat ca a fost aprobat Memorandumul pentru liberalizarea preturilor la energie electrica si gaze naturale.
Gaz Metan Severin a castigat la limita, scor 1-0, derbiul Olteniei din cadrul etapei a 19-a din liga secunda, cu ALRO Slatina, iar cele trei puncte contabilizate ii fac pe gazari sa devina principalii favoriti la ocuparea locului trei, unul care anul acesta ar putea duce in Liga I.
Printre participanti s-au numarat si reprezentantii clubului CS Washi Craiova, condus de Daniel Antici. Acesta s-a deplasat in Polonia cu un lot alcatuit din zece sportivi si toti au revenit acasa cu medalii.
SeniorVisualBI face parte din noua generatie de BI, cu focus pe identificarea de oportunitati, probleme, patternuri. ... "Parteneriatul cu Tableau Software este un nou rezultat al strategiei Senior Software de a aduce inovatia in folosul clientului.
0727.703.703 | www.TeatrulElisabeta.ro | www.RestaurantElisabeta.ro Joi, 14 ianuarie, Ora 19:00 Un arhitect cu 3 logodnice stewardese, o menajera si un prieten de la tara dezlantuie o serie de situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei.
Cu: Daniel Craig, Channing Tatum, Riley Keough, Adam Driver, Katherine Waterston Gen film: ... Cursa norocului care ii prezinta pe Channing Tatum, Adam Driver si Riley Keough in rolurile a trei frati cu multe esecuri la activ, dar hotarati sa-si schimbe soarta cu orice pret.
Paul Thomas Anderson Cu: Vicky Krieps, Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Sue Clark, Joan Brown Gen film:
Daniel Roxin) Noaptea de 23 pe 24 iunie este noaptea magica de Sanziene.
Daniel JINGA; ... Soprana Irina Baiant a pregatit un concert special, cu arii si duete celebre in care ii va avea ca invitati pe Florin Ristei si Adrian Nour, iar Orchestra Metropolitana Bucuresti dirijata de Daniel Jinga ii va acompania pe indragitii solisti.
Il consider pe Morar coordonatorul actiunilor de persecutie politica a celor care au votat la referendum Premierul Victor Ponta considera ca este "o diferenta de substanta" intre Daniel Morar si Laura Codruta Kovesi, in opinia sa Morar fiind "vinovatul principal si coordonatorul actiunilor de persecutie politica a celor care au votat la referendumul pentru demiterea presedintelui".
DANIEL MORAR A DEMISIONAT Daniel Morar a demisionat de la conducerea Parchetului General. Morar a explicat ca a decis sa faca acest gest ca urmare a criticilor pe care le-a primit, de la presedinte si premier, dupa ce a cerut ca la sefia DNA sa vina un procuror anticoruptie.
Patriarhul Daniel:
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului au participat recent la targul de produse traditionale organizat de Sfantul Andrei in curtea MTR. ... Andreea Elisei si Daniel Cuc sunt fotografi. Andreea este freelancer, iar Daniel lucreaza la TVR.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
Nastase sustine ca cei care au initiat dosarul au fost Traian Basescu, Mona Musca si fostul procuror-sef al DNA Daniel Morar. ... Evident ca era vorba de o actiune cu substrat politic, in conditiile cunoscute. ... "Erau cumva Mona Musca sau Basescu colegi de partid cu mine?
Inceputul i se datoreaza lui Daniel Morar, DNA trecand pe linie moarta dosarul "Flota" prin invocarea unei asa-zise imunitati prezidentiale. ... Acest lucru este cu atat mai absurd cu cat in Constitutia Romaniei scrie clar ca presedintelui in functie i se aplica prevederile articolului 72, ca si parlamentarilor.
Cantaretul Daniel Iordachioaie si partenera sa de viata, actrita Nouria Nouri, si-au spus adio. ... "Dragi prieteni, Pentru a evita orice speculatii ori comentarii inutile care ar putea aparea, am decis sa va informez ca eu si Daniel am divortat de comun acord, anul trecut.
PSD, UNPR si PC au format alianta electorala Uniunea Social Democrata Presedintele PSD, Victor Ponta, cel al UNPR, Gabriel Oprea, si liderul PC, Daniel Constantin, au semnat luni, 10 februarie 2014, protocolul aliantei electorale Uniunea Social Democrată
google-analytics.com