Cautare

1636 de rezultate pentru "poze cu patriah daniel" (3.34 secunde)
Uniunea Social Liberala (USL) intra in competitia electorala pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie cu istorici, analisti, un cantaret, un patron al unui club de fotbal, doi fosti premieri, actuali ministri si parlamentari.
Daniel Barbu: "Traian Basescu nu il va numi premier pe Ponta" Daca Traian Basescu ar iesi zilnic la tv, ARD nu ar mai lua decat 5% in alegeri, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
Senatorul PSD Daniel Savu condamna presiunile pe care Monica Mavovei le face la adresa Curtii Constitutionale si solicita europarlamentarei PDL sa renunte la sabotarea unui proces democratic.
O tara cu tandara sarita Carevasazica niste agitati l-au busculat pe onor ministrul culturii, Daniel Barbu. Situatie in care ar trebui sa discutam despre violenta, atitudinea fata de violenta si fenomenele paranormale care ne-au adus in situatia de a avea ca ministru al culturii un personagiu precum Daniel Barbu.
Cum la sfarsit de sezon se face un calcul despre ceea ce a insemnat Litoralul in sezonul care tocmai trece, Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), ne-a declarat ca unitatile hoteliere au inregistrat castiguri nesperate in acest an.
„Exista premisele, daca urmam programul de productie, sa inchidem anul fara pierderi, adica nivelul cheltuielilor sa fie egal cu cel al veniturilor“, a declarat Daniel Surulescu, directorul general al CNH.
Pasionatii de sport, dar mai ales de castiguri de pe urma pariurilor, au majorat incasarile caselor de pariuri cu 35% in perioada Cupei Mondiale de Fotbal din acest an.
Nu punem decat legal in posesie, iar cei care nu au acte doveditoare nu sunt pusi in posesie", a declarat Daniel Drignei, directorul Directiei Silvice Craiova.
Acest proces face parte dintr-un program potrivit caruia proprietarii de terenuri cu soluri neproductive le pot impaduri cu bani de la stat, solicitand acest lucru primariilor, ROMSILVA sau ITRSV. ... In plus, suprafetele impadurite vor stabiliza solul si vor furniza vanat", a declarat Daniel Drignei, directorul Directiei Silvice Craiova.
"In acest moment avem incheiate 483 de contracte de paza si administrare, pentru o suprafata de aproximativ 2.880 de hectare de padure", a declarat Daniel Drignei, directorul Directiei Silvice Craiova.
In conditiile aparitiei calamitatilor naturale cu o frecventa din ce in ce mai mare si a unei clime in continua schimbare, problema protectiei mediului devine o preocupare majora.
Daniel Daianu, membru in Consiliu de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR), a demisionat pentru a nu crea controverse, dupa ce a fost ales europarlamentar din partea Partidului National Liberal.
Directia Financiara din cadrul Ministerului Economiei a aprobat bugetul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO), care prevede reducerea personalului cu aproximativ 500 de salariati.
Craiova este al treilea oras din tara care va bene-ficia de un cadastru complet cu aplicatii tridimensionale. ... Acesta a precizat ca firma Geotop 2001 s-a angajat sa realizeze planuri cu echipamente de ultima generatie, in sistem de vizualizare tridimensional, utile in cazul masurarii volumelor, a inclinarii etc.
Agricultorii au motiv de bucurie, daca avem in vedere faptul ca, incepand cu 16 octombrie, vor fi demarate platile pentru cererile de sprijin pe suprafata pentru anul 2009, a declarat joi directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Daniel Constantin.
Numai in judetul Dolj sunt 25 de astfel de persoane, cu pensii intre 10.000 si 15.500 de lei pe luna.
Eu voi fi un sustinator al guvernului in optimizarea cheltuielilor cu functionarea statului. ... /.../ Seful statului a declarat ca sprijina guvernul in intentia acestuia de optimizare a cheltuielilor cu functionarea statului", ne-a declarat Valeriu Turcan. ... Daniel Daianu:
Directorul societatii de transport Atlassib din Sibiu, Daniel Micu, a anuntat, sambata, ca se asteapta la cresterea numarului de pasageri in urma inchiderii spatiului aerian si ca societatea este pregatita sa preia orice flux de pasageri, atat pentru curse interne, cat si pentru cele externe.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca aceasta propunere a departamentelor profesionale ale formatiunii a fost adoptata in sedinta Biroului Executiv Central al conservatorilor.
Guvernul Ponta vrea TVA redus la alimentele de baza Social democratul Ilie Sarbu a declarat Vineri ca este de acord cu reducerea TVA-ului la alimentele de baza. "Eu am avut un proiect cu reducerea TVA-ului la alimentele de baza.
google-analytics.com