Cautare

1636 de rezultate pentru "poze cu patriah daniel" (3.22 secunde)
Senatorul PD-L de Constanta, Dorel Onaca, a primit marti Diploma de Onoare a Fundatiei Internationale "Omenia", distinctia fiindu-i inmanata chiar de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a anuntat vineri ca delegatia PRM va solicita, la consultarile de la Cotroceni, numirea unui alt sef la DNA si anchetarea lui Daniel Morar pentru "politizarea indamisibila a actului de justitie si abuzurile savarsite".
Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a anuntat luni ca nu ia in calcul niciuna dintre propuneri continute in declaratia ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, facuta in aceeasi zi.
5 Bihor si-au depus lista cu candidati si reprezentantii PNL. Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
Conservatorii se pregatesc sa faca o surpiza aliatilor social-democrati cu ajutorul carora au intrat in Parlament (5 conservatori:
Cu cine "s-a purificat", s-a vazut!
Prefectul Cristian Roman si subprefectul Daniel Moruzi au lasat de inteles ca au ingropat securea razboiului. ... "Ma inteleg excelent cu subprefectul. ... Nici subalternul sau, Daniel Moruzi, nu a mai dat de inteles faptul ca este nemultumit de activitatea pe care o desfasoara in cadrul Institutiei Prefectului.
Daniel Savu: ... Senatorul PSD Daniel Savu, membru in comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru www.e-politic.ro ca tradatorii nu au ce cauta in comisia parlamentara de control a SRI.
Partidul Conservator nu are cu ce sa se mandreasca in privinta istoriei sale de pana acum. ... In final s-a ales numai cu eticheta de "solutia imorala", lipita foarte puternic, insa in maniera sa duplicitara, de catre presedintele Traian Basescu.
Daniel Constantin:
Conservatorii sustin ca Piedone a batut palma cu UNPR In scrisoarea de demisie pe care a semnat-o ieri, Piedone a cerut convocarea congresului extraordinar al PC in maximum 30 de zile, "pentru a da posibilitatea tuturor presedintilor de filiale din tara de a-si exprima punctul de vedere in ceea ce priveste viitorul partidului, cat si de a alege o noua conducere".
"Asta glumim cu varianta Ponta...", Ponta n-a raspuns, raspunde Crin Antonescu, e un dialog presedinte-Crin Antonescu", a relatat moderatorul emisiunii de la B1 TV, citind din stenograma care i-a fost data de catre presedintele Basescu.
Daniel Barbu: "Basescu spera ca referendumul sa nu fie validat" Desi ii cheama pe romani la vot, Traian Basescu spera ca referendumul sa nu fie validat pentru ca el sa se reintoarca, linistit, la jiltul sau de la Cotroceni, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
La ceremonia de la Palatul Cotroceni au fost prezenti cei doi presedinti ai Camerelor Parlamentului, Valeriu Zgonea si Crin Antonescu, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane Preafericitul Parinte Daniel, presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, dar si membrii CCR.
Aprobarea componentei membrilor comisiilor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru controlul activitatii SRI si a celei de control al activitatii SIE s-a facut prin vot secret cu buletin, concomitent cu votul secret cu bile ce a fost dat pentru investirea Guvernului. ... - PP-DD - Daniel Catalin Fenechiu;
VIITORUL PSD - ASCUNS INTR-UN SMS CATRE DANIEL CONSTANTIN (Autor:
Daniel Gheorghiu, din localitatea Siminoc, fost angajat al firmei Cobra Security, ne-a povestit cum agentii de paza amplasati in diverse puncte ale Portului Constanta sunt de multe ori amendati de Politia Transporturi pentru diferite abateri, dar cel mai des pentru faptul ca dorm in posturile de paza.
10% din populatia activa a Romaniei, aproximativ 1,1 milioane de persoane, munceste in strainatate, iar din anul 1990 pina in prezent aproape 15% dintre romani au avut un job in strainatate, potrivit unui studiu prezentat de Daniel Kozak, ofiter de relatii publice in cadul Organizatiei Internationale de Migrare a Fortei de Munca (OIMFM).
Fostul ministru de Finante Daniel Daianu a afirmat ca nu avem nevoie de o misiune FMI la Bucuresti, ci de un guvern si de autoritati capabile sa judece ce este realist pentru Romania.
Diferenta este ca în acestea îti poti lasa copilul în grija unei persoane care-l supravegheaza si se joaca împreuna cu el. ... „Am ales acest domeniu pentru ca aveam niste bani si ne-am gândit sa investim în ceva care sa nu aiba legatura cu afacerea de baza.
google-analytics.com