Cautare

1636 de rezultate pentru "poze cu patriah daniel" (3.21 secunde)
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi.
"Este momentul sa ne exprimam ingrijorarea fata de ordinul de lupta dat de conducerea PD catre functionarii publici in frunte cu prefectii de extractie PD", a precizat Antonescu.
Bonus, pentru cei curiosi, a oferit si o brosura frumos colorata, despre realizarile din Mangalia, ilustrata cu poze de pe Internet, in care se vad inclusiv niste munti mareti, proiect lasat probabil pentru al doilea an de mandat.
Discutiile au pornit de la expresia "Sa traiti bine!", pe care a lansat-o in urma cu cinci ani, la alegerile prezidentiale din 2004. ... "Sa vezi ce-ti fac ca ai facut poze cu ‘Sa traiti bine‘!", s-a mai auzit din multime.
Problema atasarii unei poze la CV este destul de delicata, mai ales ca unele persoane, chiar daca sunt avantajate de un fizic extrem de placut, pot fi prea putin fotogenice.
Femeile obsedate de fizicul lor tind sa posteze multe poze pe retelele de socializare, potrivit dailymail.co.uk. ... Dr Stefanone si echipa sa au examinat comportamentul online cu ajutorul unui studiu realizat de 311 voluntari.
In cazul celor medii, trebuie sa parcurgi mai multi pasi, iar conturile greu de sters necesita sa contactezi departamentul de relatii cu clientii. ... Poti sa alegi varianta grea, pas cu pas, sau poti folosi o aplicatie.
S-au inventat filtre la poze, photoshop la clipuri, fond de ten si iluminator-pudra pentru fata-n fata, dar cam astea-s limitele din ziua de azi. ... Am vazut si eu cum se corecteaza poze. ... Te poti edita in asemenea hal, incat doamna din poza sa nu mai semene cu tine.
Mihaela Radulescu a pus cateva poze cu ea de la eveniment in tinuta care a starnit un val de comentarii rautacioase. Cei care s-au exprimat intr-un limbaj trivial s-au ales cu postarile sterse si un block de toata frumusetea de la diva.
Cu toate acestea, Alexandru Botezatu, in varsta de 23 de ani, nu se da in laturi de la nimic atunci cand vrea sa realizeze o fotografie ca la carte. ... Invat ceva nou in fiecare zi, cu fiecare fotografie, explica tanarul.
Dupa un somn chinuit de 3 ore in masina, cu picioarele pe bord, in portul Keramoti, la rand la ferry, vine vremea sa ne trezim si sa cumparam bilete la primul ferry-boat, pentru insula Thassos! ... Arhitectura tipic mediteraneana, cu case maxim cu 2-3 etaje. ... Bineinteles, cu aparatul de fotografiat!
Miriam Eugenia Soare) - Poate ca ar trebui sa ne unim singuratatile, la ce imaginatie si dorinte aprinse ai, si-mi pune si un emoticon d-ala de-mi face cu ochiul.
Cand ma gandesc ca se apropie ziua plecarii, imi vine sa-mi smulg parul de pe cap pentru ca nu stiu cum sau daca voi putea supravietui sa zbor pana la destinatie cu clasa economic.
Cod portocaliu cu mult alb.La plimbare cu camera foto. ... Seara, m-am culcat cu cod portocaliu de viscol si dimineata m-am trezit cu chef de facut poze.
O romanca de 23 de ani a sfarsit tragic la Paris in timp ce iubitul ii facea o poza cu turnul Eiffel. ... Se aflau in zona Trocadero, acolo unde mii de turisti se straduiesc zilnic sa surprinda cel mai bun cadru cu turnul parizian.
S-a urcat pe un tren ca sa faca poze, dar s-a electrocutat. ... O grupa de studenti de la arhitectura a mers impreuna cu profesorul. O studenta de 22 de ani s-a urcat pe un vagon de tren si a a scos telefonul mobil, sa faca poze.
Insiruiri de pagini care contin poze, multe poze, si explicatii atat de imbecile incat te intrebi daca la finalul celor patru sau opt clase copilul tau va sti ceva.
In judet au ajuns premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, eurodeputati, reprezentanti de seama ai PSD si PC. ... Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca are pregatita plangerea penala impotriva sefului DNA, Daniel Morar, pe care il acuza ca s-ar face vinovat de abuz in serviciu contra intereselor persoanei.
google-analytics.com