Cautare

819 de rezultate pentru "posturi" (2.79 secunde)
Aceasta restructurare va duce la eliberarea a 9.200 de posturi, echivaland cu o economie de aproximativ 50 de milioane de euro la fondul de salarii.
Presedintele comisiei de ancheta a declarat ca in motivarea venita de la MT se precizeaza clar ca cele patru posturi de consilier juridic ale institutiei sunt vacante.
Ministru, secretari de stat, subprefecti, posturi insemnate in deconcentrate, functii de conducere in PD-L si in Parlament, plus promisiuni de finantari pentru propriile colegii uninominale.
El a subliniat ca principalele probleme identificate vizeaza nerespectarea procentului de 12% functii publice de conducere din totalul de functii publice, depasirea numarului maxim de posturi stabilit prin OUG nr. 63/2010 si existenta unor posturi ca avand prerogative de putere politica.
Operele lui Brancusi, scoase la inaintare Neavand alte solutii pentru a salva cele 230 de locuri de munca de la Politia Comunitara, primaria a transmis recent Agentiei Nationale a Functionarilor Publici o adresa prin care solicita marirea organigramei viitoarei politii locale de la 96 de posturi, cate sunt in prezent, la 150.
Baluta, si consilierii locali se afla in conflict inca din luna august, de cand a fost pusa in discutie si supusa aprobarii consiliului local organigrama cu numarul de posturi ramase in urma restructurarilor.
PC detine azi 1 senator (Dan Voiculescu), 3 deputati (Sergiu Andon, Bogdan Ciuca si Florea Damian) plus trei posturi TV:
De ce premierul Emil Boc nu doreste alegeri partiale in colegiile ramase vacante Camera Deputatilor a anuntat vacantarea a 3 posturi de parlamentar, dar Guvernul evita sa anunte programarea de alegeri partiala in colegiile ramase fara reprezentare parlamentara.
Senatorul Gheorghe Marcu, Presedintele Departamentului pentru relatia cu patronatele si piata de capital, a transmis un comunicat de presa intitulat: "Consilierii Primului Ministru, in posturi privilegiate".
Continuarea politicii de inghetare a angajarilor in sistemul public, cu unele exceptii, a fost introdusa si in Programul de convergenta pentru perioada 2012-2015 Guvernul va continua si in urmatorii ani sa reduca numarul de salariati in sectorul public, prin angajarea unei singure persoane la sapte posturi vacantate, sistem care va fi insa aplicat cu mai multa flexibilitate pentru ca blocajele generate de lipsa de personal sa fie eliminate.
Au fost si exceptii in sectoare cheie, cum este cel sanitar, unde s-au aprobat 500 de posturi pentru noi angajari, unde era o lipsa acuta de personal mediu, de medici, de asistente medicale, de medici anestezisti, de specialisti pe anumite domenii.
Ce posturi de conducere va primi partidul lui Oprea. ... Negocierile sunt in toi, insa reprezentatii celor doua partide vorbesc deja ce posturi de la varf vor merge la UNPR.
finala la tenis, meciuri importante de handbal, fotbal, etc - Decizia de evacuare a celor 5 posturi ale trustului INTACT va produce o intrerupere a emisiei acestora (daca va fi pusa in aplicare in termen restrictiv).
Coalitia a inceput deja sa imparta functiile de conducere in esalonul doi si trei de conducere, dar si in institutiile deconcentrate, iar raportul de impartire de 8 la 1 in favoarea PSD, face ca bataia pe aceste posturi sa fie acerba intre oamenii celor doi co-presedinti ALDE.
Fostii angajati, dati afara de la Cobra Security, afirma ca spre exemplu la Agigea, in loc de noua agenti de paza, cate posturi sunt, firma nu asigura decat cinci.
De la inceputul anului si pana in prezent, au fost anihilate 32 de posturi de radio-pirat, iar anul trecut 54, cele mai multe descoperite in Bucuresti si in zonele limitrofe. ... In general, apartamentele de bloc servesc drept posturi de radio-pirat.
Au fost realizate bransamente cu posturi de reglare pe fiecare scara. Acum, cei care vor sa-si monteze centrale termice nu mai trebuie sa faca investitii proprii pentru executii de posturi de reglare s-au bransamente, care ridicau foarte mult costurile finale ale lucrarii.
Patru cadre medicale din Dolj care au implinit varsta de pensionare va trebui sa renunte la posturi de luna viitoare. ... Solutii Conducerea DSP Dolj sustine ca in localitatile in care nu sunt medici de familie se vor organiza concursuri pentru ocuparea acestor posturi.
Controversatul om de afaceri Silviu Prigoana va lansa doua noi posturi de radio si unul de televiziune in urmatoarea luna.
Lucrarea consta in realizarea a trei posturi de transformare in anvelopa de beton (3x630 kVA); ... Lucrarea consta in realizarea a doua posturi de transformare (2x100 kVA);
google-analytics.com