Cautare

819 de rezultate pentru "posturi" (7.65 secunde)
Senatorul Liviu Campanu, fost lider UNPR, a declarat, vineri, ca, atat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cat si premierul Emil Boc i-au transmis, prin intermediari, ca pot oferi posturi publice pentru a vota impotriva motiunii de cenzura.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) infiinteaza posturi fara a fi posibile, insa, si angajari. ... Ca urmare a reanalizarii actului normativ, membrii Colegiului Director al DGASPC au aprobat vinerea trecuta infiintarea a sapte posturi de manager de caz, in afara celor 1.155 existente.
Celebrul Vasea Soric, devenit intre timp un adevarat personaj de telenovela cu tot tacamul - lacrimi, interventii live la diverse posturi de televiziune -, si-a dat demisia.
Liderii de grupuri parlamentare au renegociat, marti dimineata, configuratia politica a Biroului Permanent al Senatului, intrucat, prin inlocuirea lui Mircea Geoana cu Vasile Blaga, diferenta dintre putere si opozitie in Biroul Permanent era de 3 posturi.
Liderii de grupuri parlamentare au renegociat, marti dimineata, configuratia politica a Biroului Permanent al Senatului, intrucat, prin inlocuirea lui Mircea Geoana cu Vasile Blaga, diferenta dintre putere si opozitie in Biroul Permanent era de trei posturi.
"PDL pregateste un nou instrument pentru perfectionarea furtului la alegeri, prin functionari" Proiect de lege controversat promovat de Putere USL anunta ca respinge proiectul de lege prin care senatorii PDL doresc sa elimine obligativitatea ca functionarii publici din posturi de conducere sa isi dea demisia din functie daca vor sa candideze in alegeri.
Fata de anul trecut, numarul de posturi din Primaria Craiova a fost suplimentat cu trei, ajungand la 509, dintre care trei de demnitate publica (primar si viceprimari), 441 de functii publice (din care 52 functii de conducere si 389 de executie) si 65 de functii contractuale (63 de executie si doua de conducere).
De altfel, in prezent, Garda Financiara nu mai are decat 5 posturi vacante, in timp ce numarul celor care au dat Garda in judecata este de ordinul zecilor.
Directorul general al Sapard, Samoila Szabo, a declarat ieri ca APDRP, care isi va extinde serviciile la nivel judetean inca din acest an, va mai prelua 386 de posturi aferente seviciilor tehnice din cadrul Directiilor judetene pentru dezvoltare rurala.
Pentru aproximativ trei ore, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor putea astazi sa aleaga din peste 850 de posturi.
La nivel national, organigrama Garzii Financiare va fi suplimentata cu 300 de posturi, prin preluarea unor posturi vacante din cadrul Ministerului Finantelor Publice (MFP) si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Potrivit reprezentantilor inspectoratului, cei interesati vor avea la dispozitie un numar de 3.379 de posturi, dintre care doar 496 sunt titularizabile.
Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta va scoate in curand aproximativ sapte posturi la concurs in orasele Mangalia si Medgidia. "Asteptam ca Ministerul Internelor si Reformelor Administrative sa aprobe noua organigrama si vom scoate la concurs mai multe posturi pentru localitatile Mangalia si Medgidia.
În prezent, numarul de posturi vacante este mare, în conditiile unui deficit de personal care nu face altceva decât sa sporeasca birocratia. Nu vom accepta o plafonare sau o reducere a salariilor, ci doar o micsorare a numarului de posturi vacante.
Cele 50 de posturi scoase la concurs de angajatorii lituanieni sunt de confectioneri îmbracaminte si de soferi. Si angajatorii români cauta forta de munca prin Eures Angajatorii români anunta 40 de posturi vacante ca lacatus naval si sudor electric pentru lucrari în santiere navale din tara si strainatate.
Cele 50 de posturi scoase la concurs de angajatorii lituanieni sunt de confectioneri îmbracaminte si de soferi. Si angajatorii români cauta forta de munca prin Eures Angajatorii români anunta 40 de posturi vacante ca lacatus naval si sudor electric pentru lucrari în santiere navale din tara si strainatate.
În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
In ceea ce priveºte joburile oferite persoanelor cu studii medii sau profesionale, angajatorii au pus la bãtaie 9 joburi de vanzãtor, 4 de sudor electric, 4 de muncitor necalificat pentru calificare la locul de muncã, 3 posturi de faianþar, 3 posturi de lãcãtuº construcþii metalice ºi navale, 3 posturi de montator pereþi gips carton.
Actuala forma a proiectului de buget pe 2010 prevede scaderea numarului de posturi in sistemul bugetar cu circa 100.000. ... Actuala forma a proiectului de buget pe 2010 prevede scaderea numarului de posturi in sistemul bugetar cu circa 100.000, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.
google-analytics.com