Cautare

819 de rezultate pentru "posturi" (3.29 secunde)
Pe plan local sint nemultumiti care vad ca PD ia prea multe posturi grase. ... Nu au destui oameni cite posturi sint disponibile.
Cu alte cuvinte, reprezentantii a patru partide care conduc acum Romania pun pe primul plan doua posturi de sefi la parlament si 20 de posturi de sefi in judete.
Cu alte cuvinte, reprezentantii a patru partide care conduc acum Romania pun pe primul plan doua posturi de sefi la parlament si 20 de posturi de sefi in judete.
ce sanse ai tu, un umil membru de partid care accepti sa candidezi intr-un colegiu unde stii ca-l ai contracandidat pe liderul local al un alt partid, care are si avantajul de a avea sustinere in zona din partea organizatiilor locale ai caror oameni detin posturi de primari, viceprimari si consilieri locali in grupul care detine majoritatea in legislativul local?
Veti vedea, la inceputul lunii decembrie, cum mai-marii din politica galateana vor primi posturi caldute in Parlament, iar carnea de tun - a se citi contracandidatii acestor lideri politici - vor capata ulterior recompense sub forma de posturi caldute in institutii publice ori societati de interes public sau contracte grase pentru firmele lor.
Mihai Rotaru a anuntat ce posturi va intari Universitatea Craiova in iarna: ... "Incercam sa ne acoperim pe doua posturi. Maxim 2-3 jucatori.
Liderii coalitiei au decis deja sa desfiinteze peste 200.000 de posturi publice care sunt neocupate. Dar ministrul Energiei, Sebastian Burduja, sustine ca o varianta pentru reducerea cheltuielilor ar putea fi si concedierile in aparatul de stat.
Membrii CNA au facut aceste afirmatii in cadrul unei intalniri organizate ieri- dimineata cu directorii de stiri ai celor mai importante posturi de radio si televiziune.
PSD a castigat in urma alegerilor din iunie 2004 zece mandate din cele 21 existente in consiliul municipal, obtinand in momentul respectiv ambele posturi de viceprimari ai orasului.
Mult mai credibila este, in schimb, folosirea atuurilor pentru obtinerea unui numar cat mai mare de posturi cheie in administratia centrala si locala.
Nemultumirea parlamentarilor PNL si PD este legata de faptul ca, in varianta propusa discutiei, sustinuta de PSD, nu este luata in calcul si functia de presedinte al Senatului, algoritmul aplicandu-se doar celorlalte zece posturi.
Guvernul va renunta la 30 de posturi de secretari de stat. Decizia a fost luata ieri de liderii Coalitiei guvernamentale, care au cazut de acord in privinta restructurarii Guvernului.
El a admis ca oameni din Alianta vor avea posturi importante in administratie si in Executiv, avertizandu-i insa pe acestia sa nu cumva “sa li se urce puterea ca cap“, pentru ca puterea trebuie exercitata “pentru popor, nu pentru partid“.
Pentru Alianta insa pierderea acestor doua posturi este doar inceputul, deoarece majoritatea in Parlament detinuta de cele trei partide va duce la o guvernare pe muchie de cutit.
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
Presedintele executiv al PD a anuntat ca democratii au mai primit doua posturi de prefecti, in Vrancea si in Valcea, ca urmare a refuzului PUR de a avea astfel de functii.
UDMR vizeaza posturi de secretar de stat in peste opt ministere, a declarat sambata, la Targu Mures, presedintele UDMR, Markó Béla.
Basescu a aparut la principalele posturi de televiziune de 215 ori. Potrivit sursei citate, Puterii i-au fost atribuite un numar de stiri injumatatit cu continut negativ (de la 117 la 62), in paralel cu dublarea numarului de stiri cu continut pozitiv (de la 21 la 36).
Cei doi au vorbit despre propriile lor cazuri, cand au ajuns in posturi de conducere acum patru ani si nu au dat afara personalul deja angajat in acel moment.
Concret, Nicolau il acuza pe Tariceanu pentru exprimarea publica a "nemultumirii” pe care o resimte in legatura cu modul in care se desfasoara activitatea celor doua posturi publice.
google-analytics.com