Cautare

26625 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare" (6.19 secunde)
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
De asemenea, in vederea respectarii tintei de deficit bugetar si pentru incadrarea in cheltuielile de personal in limita alocata pentru anul 2011, prin Legea nr.286/2010, se impune, in mod exceptional, ca Ministerul Administratiei si Internelor sa ia masura amanarii incadrarii promotiilor de absolventi in unitatile Ministerului Administratiei si Internelor beneficiare.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Primarul a precizat ca pana in 2008 acest tip de contract se atribuia televiziunilor prin licitatie, dar acum legea nu permite decat folosirea unei agentii de publicitate.
Astfel, Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca va desfiinta 477 de posturi si va inchide 50 de agentii pentru a economisi lunar 500. ... De asemenea, si Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri restructureaza 260 de posturi, realizand o economie de 3,313 milioane lei.
Documentul MFP prezenta situatia privind numarul de posturi ocupate, in sectorul bugetar (autoritati si institutii publice), in perioada 2006-2009, fara a face referire la posturile ocupate in unitatile de interes public national si local (regii, companii etc).
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, a declarat ieri ca numarul secretarilor de stat din ministere a fost limitat la cel mult cinci astfel de posturi, iar persoanele restructurate urmeaza sa paraseasca functiile dupa ce premierul Tariceanu va semna deciziile aferente.
Distributia pe grupe de ocupatii releva ca agricultorii si lucratorii calificati in agricultura, silvicultura si pescuit reprezentau 25,4% din totalul populatiei ocupate, urmati de mestesugarii si lucratori calificati in meserii de tip artizanal (16,6%).
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
el va avea in structura Guvernului doi secretari de stat, posturi la care au renuntat PD si PNL. In cadrul negocierilor dintre liderii coalitiei guvernamentale s-a stabilit ca PNL sa detina 24 de astfel de posturi, PD - 20, UDMR - 10 si PUR - 9.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Potrivit noilor reglementari, institutia trebuie sa aiba 754 de posturi. In realitate, schema include 731 de posturi, din care 621 ocupate. ... Potrivit primarului, singurele probleme apar la serviciile unde este stabilit numarul exact de posturi.
Ordonanta care reduce numarul de posturi aferente cabinetelor demnitarilor, adoptata Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de marti, proiectul legislativ de aprobare a ordonantei Guvernului prin care este redus numarul posturilor aferente cabinetelor demnitarilor din administratia publica centrala.
Conducerea Camerei a decis ca 8 consilieri parlamentari sa fie transferati de la grupul PSD la UNPR Conducerea Camerei Deputatilor a adoptat luni un proiect de hotarare prin care grupul PSD pierde 8 posturi de consilieri in favoarea grupului progresist, a anuntat liderul deputatilor social-democrati, Mircea Dusa.
Acesta a cerut suplimentarea organigramei cu 2.000 de posturi, din care 300 pentru Garda Financiara. In Dolj, personalul Garzii Financiare se va suplimenta din mai cu 12 posturi.
Camerele hotelurilor clasificate la patru stele sunt mai tot timpul ocupate in proportie de 100%. "In general, in timpul saptamanii camerele sunt ocupate.
Acesta este imaginea pe care o ofera birourile din Palatul Prefecturii, unde aproximativ 200 de salariati se inghesuie in 44 de birouri, din care 12 sunt ocupate de conducerea celor doua institutii.
google-analytics.com