Cautare

1104 de rezultate pentru "posturi ocupate" (2.94 secunde)
Prefectura vrea sa "taie" tot ce prinde Dintr-un total de 7.676 de posturi la primariile din judet si institutiile publice locale finantate de la bugetul de stat, ar trebui sa ramana in serviciu 5.644 de functionari, potrivit calculelor intocmite de Prefectura Dolj.
Prefectura vrea sa "taie" tot ce prinde Dintr-un total de 7.676 de posturi la primariile din judet si institutiile publice locale finantate de la bugetul de stat, ar trebui sa ramana in serviciu 5.644 de functionari, potrivit calculelor intocmite de Prefectura Dolj.
Valul reducerii numarului de posturi in sistemul bugetar ajunge si la Agentia pentru Protectia Mediului (APM). ... Reducerea numarului de posturi nu va duce, insa, si la disponibilizari in randul angajatilor.
Romulus Georgescu) Social-democratii vor sa castige, prin negocieri, si cat mai multe posturi de presedinti de consilii judetene. ... La alegerile din 2012 (cand presedintii de CJ erau alesi direct) PSD a obtinut 22 de posturi pe listele Uniunii Social-Liberale (USL).
Conform conducerii IPJ Dolj, din cele 104 posturi de politie din Dolj, numai 11 au calculatoare.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va disponibiliza in acest an o suta de angajati, prin concedieri colective, numarul maxim de posturi din structura institutiei fiind astfel redus la 510 salariati, de la cele 610 locuri stabilite la finele anului 2006, dupa preluarea OPSPI.
Doar sapte posturi pentru absolventi Oferta locurilor de munca este saraca in ceea ce priveste posturile destinate persoanelor cu studii superioare, fiind declarate vacante doar doua posturi de traducator si unul de inginer montaj, pentru care se cauta absolventi de studii superioare.
Cele mai multe locuri disponibile sunt la angajatorii din Republica Ceha (90 de posturi), urmati de cei din Marea Britanie (41 de posturi) si Italia (37 de posturi).
In cifre, Primaria Craiova ramane cu 512 posturi, fata de 395 cat avea in precedenta organigrama modificata cu disponibilizari, iar institutiile de cultura si sport - cu 280 de posturi, fata de 397 cat le era repartizat la calcul disponibilizarilor, in care insa intra si Filarmonica "Oltenia" Craiova.
Pe urmatorul loc in topul celor mai amendate posturi tv se afla Antena 1 care a primit 9 amenzi in cuantum de 202.000 lei.
Recent, a fost pus in dezbatere publica un proiect de Hotarare privind reorganizarea Ministerului, prin care se propune ca 50 de posturi de la institutiile din subordine, care si asa duc lipsa acuta de personal, sa fie transferate in structura centrala.
Motivul consta in faptul ca locurile ramase libere nu pot fi ocupate decit de cei care au ramas pe dinafara dupa prima repartizare.
"Avem 62 de hectare, din care aproximativ 30 sunt ocupate de constructii. Restul sunt ocupate cu alei, conducte, posturi de transformare etc.", a spus directorul general al uzinei, Cornel Mondea.
Cele mai mari spatii vor fi insa ocupate de hipermarketul Auchan (11.000 mp), si Leroy Merlin (10.000 mp)- specialist in articole "Do it yourself" ... Alte spatii sunt ocupate de Kiabi (1.800 mp) si Norauto (1.100 mp) - echipamente si servicii auto.
Au fost si exceptii in sectoare cheie, cum este cel sanitar, unde s-au aprobat 500 de posturi pentru noi angajari, unde era o lipsa acuta de personal mediu, de medici, de asistente medicale, de medici anestezisti, de specialisti pe anumite domenii.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. ... De exemplu, din 2005 pana in 2006, in sanatate s-au redus 24.000 de posturi.
Aceste posturi au fost create pentru ca Romania a avut niste angajamente europene de care FMI nu vrea sa tina cont, au trebuit create institutii noi ca Romania sa fie compatibila cu standardele europene. ... daca aceste posturi create au fost inutile, excesive, de ce nu le-a redus actualul Guvern?
Obiectul disputei l-a reprezentat prevederea noului Regulament, conform careia componenta Biroului Permanent al Senatului se mareste cu doua posturi de chestor.
Gorjeanca Maricica Mota, presedinta organizatiei femeilor a Partidului Democrat (PD) Gorj, s-a inscris in cursa pentru ocuparea unuia dintre cele noua posturi vacante de secretar executiv al PD. ... Pentru cele noua posturi vor candida 30 de persoane, printre care se regasesc nume celebre:
Alte informatii, furnizate de deputatul PLD Horatiu Buzatu, dau ca sigura oferirea celui mai inalt post administrativ din Dolj PSD-ului, care ar fi negociat in total cinci posturi de prefecti cu PNL.
google-analytics.com