Cautare

26997 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare arad" (7.85 secunde)
Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca. Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
11/2004 privind stabilirea unor masuri de reorganizare in cadrul administratiei publice centrale, pentru a putea mari numarul de posturi guvernamentale. Camera a aprobat, astfel, suplimentarea numarului maxim de posturi in aparatul de lucru al Guvernului, cu exceptia Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, cu 40 de posturi.
Ministerul Afacerilor Externe va functiona cu patru secretari si subsecretari de stat, fata de opt posturi in prezent, iar Ministerul Integrarii Europene va avea doua asftel de functii, in loc de trei, cum este in prezent.
Restructurarea va viza si Arhivele Nationale, Agentia Nationala a Functionarilor Publici, iar Administratia Rezervelor Statului va fi transformata in directie in cadrul ministerului, ceea ce implica un numar redus de posturi. ... 200 de posturi, ceea ce va duce la o economie de aproximativ 50 de milioane de euro.
15.000 de posturi vor fi reduse in educatie dupa 1 septembrie anul viitor.
Fie ca este vorba despre anunturi de angajare pentru ingineri, agenti imobiliari, administratori de retele, agenti de vânzari sau altele, majoritatea textelor folosesc un limbaj asemanator pentru a descrie calitatile care se cauta pentru acele posturi.
Indiscutabil, cele doua posturi publice au fost aservite Puterii intruchipate de PSD. ... Cum poate fi asigurata independenta celor doua posturi publice, dorita de 15 ani incoace? ... Cele doua posturi publice s-au dedat la politica partizana, pentru ca Legea lor de organizare le fac dependente de hachitele puterii.
Nu intentionez defel sa privesc lucrurile din punct de vedere politic, admitand, prin reducere la absurd, ca balciul cotidian dambovitean ar putea fi considerat ca activitate politica.
Potrivit conducerii SNLO, prin actul amintit, societatea bucuresteana, mutata recent în Alexandria, se obliga sa vireze în contul producatorului de lignit cu sediul la Târgu Jiu creantele respective, onorariul urmând sa fie platit de catre datornic.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Eyal Arad isi cauta dreptatea la Londra Meir a fost persoana de legatura pentru stabilirea unui contact intre PPRM si israelianul Eyal Arad in campania electorala pentru alegerile prezidentiale de anul trecut.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Deputatul Titu Gheorghiof a pierdut, dupa zece ani de mandat, sefia organizatiei judetene a PNL Arad, in favoarea contracandidatului sau, avocatul Sever Jurca, care a reusit sa adune cu 76 de voturi in plus.
Noul prefect de Arad, Gavril Popescu (ex-PNL), numit interimar de Guvern dupa ce Cristian Stragea a decis sa reintre in viata politica, va avea unul sau mai multi contracandidati PSD la concursul de ocupare definitiva a postului, ce va avea loc in aceasta toamna.
Anul acesta, Transporturile au la dispozitie, prin Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), 1,42 de miliarde de euro pentru investitiile in infrastructura, atat in drumuri nationale, cat si in autostrazi, in crestere nesemnificativa fata de bugetul de anul trecut, conform proiectului de buget pe 2011, publicat pe site-ul ministerului de resort.
Finantarea tuturor tronsoanelor este asigurata de Uniunea Europeana prin Fondul de Coeziune (85%) si de Guvernul Romaniei (15%). ... Cine sunt constructorii • Grupul Romstrade, lider in consortiul format cu Monteadriano Engenharia e Construcao si Donep Construct, a castigat lotul 1 din tronsonul Nadlac-Arad.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, a facut ieri publica informatia ca firma la care este actionar ministrul de stat Gheorghe Seculici a primit in ultimul an noua contracte fara licitatie de la Primaria Arad, condusa de Gheorghe Falca - ginerele ministrului Seculici, fin al presedintelui Basescu si secretar executiv al PD.
Presedintele Organizatiei de tineret a PPCD (ex-PN¥CD) Arad, Samuel Caba, a anuntat ca, deocamdata, listele cu fostii lideri comunisti care acum sunt membri in PD nu pot fi facute publice.
google-analytics.com