Cautare

26996 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare arad" (5.68 secunde)
Gheorghe Seculici (foto mijloc), fost presedinte al Consiliului Judetean Arad, a fost investit oficial in functia de ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, ramasa vacanta prin demisia candidatului Aliantei D.A.
Afacerile vicepremierului Vicepremierul Gheorghe Seculici a fost prezent in presa mai mult prin presupusa sa implicare in scandaluri politico-financiare.
Tensiunile interne din cadrul PNL Arad au culminat in aceasta sap-tamana cu invalidarea de catre Curtea de Onoare si Arbitraj a PNL a alegerilor locale ca urmare a contestatiei vicepresedintelui PNL Arad, deputatul Mihaita Calimente.
Conducerea PSD i-a dat un ultimatum liderului social-democratilor din Arad, Dimitrie Musca, potrivit caruia, pana la inceputul saptamanii viitoare, acesta sa se hotarasca daca isi mentine sau nu decizia de a demisiona din functia de presedinte al PSD Arad, asa cum a anuntat acum doua saptamani.
Presedintele UDMR Arad, Kiraly Andras, a declarat ieri ca organizatia judeteana il va sustine pe Markó Béla pentru un nou mandat de presedinte. ... "Credem ca in perioada in care UDMR a fost condusa de Markó Béla s-au gasit acele resurse prin care s-a realizat unitatea comunitatii maghiare din tara.
Transelectrica si MAVIR (compania similara din Ungaria) au inaugurat vineri noua Linie Electrica de Interconexiune de 400 kV Arad-Nadab-Bekescsaba, investitie ce se ridica, potrivit directorului general al Transelectrica, Stelian Gal, la circa 25,7 milioane euro.
Oltencele au fost invinse, in deplasare, marti seara, de catre campioana en-titre ICIM Arad, scor 77-61 (29-9, 13-18, 25-16, 10-18). De mentionat ca antrenorul SCM-U, Liviu Manea, se confrunta cu probleme de lot, acesta deplasand la partida de la Arad doar opt jucatoare.
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului din Arad are un nou director, dupa ce in functie a fost numit Gheorghe Sechel, cu sprijinul Aliantei D.A., in special a PNL. ... si-a mai numit trei directori executivi in institutiile deconcentrate din judetul Arad.
Inca doi lideri ai PNL Arad - vicepresedintele Mihai Calimente si secretarul coordonator al filialei, Cornel Haristiade - si-au depus la sfarsitul saptamanii trecute candidaturile pentru sefia organizatiei, in total fiind in cursa cinci persoane.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
Candidatul independent la presedintia Romaniei, Sorin Oprescu, a declarat la Arad ca militeaza pentru un guvern de tehnocrati si ca il prefera in fuctia de premier pe Daniel Daianu sau pe Florin Georgescu.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Echipa feminina de baschet SCM-U Craiova infrunta astazi, in deplasare, formatia ICIM Arad, in primul joc din play-off-ul Diviziei A. Partida era programata pe 5 martie, dar se disputa in devans, deoarece sala din Arad este ocupata la acea data.
Un turist a cazut, vineri, de pe un zid al Cetatii Soimos din judetul Arad.
Pornind de la misiunea Storia.ro de a fi aproape de utilizatorii nostri pe tot procesul de cautare a unei locuinte si de la faptul ca locatia s-a dovedit a fi un criteriu chiar mai important pentru ei decat prețul, am decis sa ne folosim de gradul foarte mare de expunere pe care il au platformele noastre si sa ii ajutam pe acestia sa ia decizii cat mai informate prin intermediul acestui studiu care surprinde detalii specifice la nivelul intregii tari, pe toate marile arii de interes”, declara Dan Puica, Real Estate Business Manager OLX Group.
Evenimentele care au urmat dupa plecarea de la guvernare a conservatorilor au aratat cit de flaminda este actuala Putere dupa posturi.
Romulus Georgescu) Social-democratii vor sa castige, prin negocieri, si cat mai multe posturi de presedinti de consilii judetene. ... La alegerile din 2012 (cand presedintii de CJ erau alesi direct) PSD a obtinut 22 de posturi pe listele Uniunii Social-Liberale (USL).
PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti. ... In ceea ce priveste UDMR, Gyorgy Frunda a afirmat ca Uniunea vrea posturi de prefect in patru judete:
In interventia sa, in care anunta ca PNL va face guvern alaturi de UDMR, Tariceanu s-a adresat in mod repetat cu apelativul "dragi romani", explicand faptul ca restructurarea prin care fostii parteneri de alianta au fost eliminati din guvern este, de fapt, un "suflu proaspat" de care era nevoie pentru iesirea din criza politica din ultimele luni.
220 de locuri de munca in agricultura prin EURES Acestea nu sunt singurele posturi disponibile pentru persoanele interesate sa plece la munca in strainatate, in domeniul agricol.
google-analytics.com