Cautare

5089 de rezultate pentru "posturi ocupate in invatamant 2009" (3.31 secunde)
Evenimentele care au urmat dupa plecarea de la guvernare a conservatorilor au aratat cit de flaminda este actuala Putere dupa posturi.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut. Chiar daca institutiile si-au diminuat provizioanele, acestea au acordat in continuare credite, dar cu o mai mare atentie si cu garantii mai mari.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca. Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
11/2004 privind stabilirea unor masuri de reorganizare in cadrul administratiei publice centrale, pentru a putea mari numarul de posturi guvernamentale. Camera a aprobat, astfel, suplimentarea numarului maxim de posturi in aparatul de lucru al Guvernului, cu exceptia Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, cu 40 de posturi.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca va reduce numarul secretarilor si subsecretarilor de stat din Guvern, in vederea descentralizarii aparatului executiv.
060, iar Administratia Nationala a Rezervelor de Stat va fi transformata in directie, au declarat surse ministeriale. ... Restructurarea va viza si Arhivele Nationale, Agentia Nationala a Functionarilor Publici, iar Administratia Rezervelor Statului va fi transformata in directie in cadrul ministerului, ceea ce implica un numar redus de posturi.
Fie ca este vorba despre anunturi de angajare pentru ingineri, agenti imobiliari, administratori de retele, agenti de vânzari sau altele, majoritatea textelor folosesc un limbaj asemanator pentru a descrie calitatile care se cauta pentru acele posturi.
Vesti bune pentru femeile din Dolj care vor sa mearga la munca in Spania. ... Doljencele mai au la dispozitie doua zile pentru a se inscrie in cursa pentru ocuparea unui loc de munca in Spania.
In taraboiul iscat de activitatea Comisiei parlamentare de anchetare a SRR si SRTV, oficioasele guvernamentale s-au straduit sa ne convinga ca Valentin Nicolau si Dragos Seuleanu trebuie dati afara. ... Indiscutabil, cele doua posturi publice au fost aservite Puterii intruchipate de PSD.
Poate ca executivul a impus un numar maxim de posturi de fiecare tip de unitate administrativa, insa "guvernul din teritoriu" nu stie deocamdata foarte exact unde si cat ar trebui sa restructureze.
Din inventarierea bugetarilor doljeni intocmita de guvernul din teritoriu in aceste zile reiese ca aproximativ 2.000 de functionari vor fi trimisi acasa.
Din inventarierea bugetarilor doljeni intocmita de guvernul din teritoriu in aceste zile reiese ca aproximativ 2.000 de functionari vor fi trimisi acasa.
Din inventarierea bugetarilor doljeni intocmita de guvernul din teritoriu in aceste zile reiese ca aproximativ 2.000 de functionari vor fi trimisi acasa.
In interventia sa, in care anunta ca PNL va face guvern alaturi de UDMR, Tariceanu s-a adresat in mod repetat cu apelativul "dragi romani", explicand faptul ca restructurarea prin care fostii parteneri de alianta au fost eliminati din guvern este, de fapt, un "suflu proaspat" de care era nevoie pentru iesirea din criza politica din ultimele luni.
Mai multi directori executivi si adjunctii lor de la institutiile descentralizate din Dolj au fost destituiti vineri prin ordine ministeriale, ca urmare a intrarii in vigoare a ordonantei ce va rade toata sefimea din fruntea autoritatilor subordonate guvernului.
Comisia pentru invatamant a Camerei considera ca Mihai Hardau nu ar trebui schimbat din functia de ministru al Educatiei si Cercetarii la o eventuala remaniere guvernamentala pentru ca s-ar bulversa sistemul de invatamant, a declarat presedintele comisiei, Lia Olguta Vasilescu (PRM).
google-analytics.com