Cautare

9 de rezultate pentru "postliceale" (6.15 secunde)
PD-ul se apropie insa tare din urma cu un capital de incredere de aproape 29%, datorat tinerilor (25-55 de ani) din mediul urban si persoanelor cu studii postliceale si superioare.
Acum cateva zeci de ani, cursurile postliceale si cele universitare erau un mod de a te specializa si perfectiona, dar si de a te ghida catre o viata mai buna, de intelectual.
Pentru aceeasi functie, un angajat cu studii postliceale va primi 550 de lei. In ceea ce priveste personalul de specialitate, incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este scoala de maistri, acesta va primi un salariu de 572 de lei.
Indicatorul 1,2 revine salariatilor cu studii medii, 1,5 - personalului cu studii postliceale, 2 - angajatilor cu studii superioare.
Muncitorii necalificati ar lua minimum 500 de lei, cei calificati ar încasa minimum 600 de lei pe luna, cei cu studii postliceale ar lua 650 de lei, iar salariatii cu studii superioare ar fi remunerati cu minimum 880 de lei pe luna.
"Legea 16 prevede un control riguros al celor care profeseaza in acest domeniu, insa Legea 217, aparuta la mai putin de sase luni, da dreptul si persoanelor cu studii medii sau postliceale sa dea avize pe lucrarile de cadastru", se arata in comunicat.
Astfel, viitorul detectiv trebuie sa aiba cel putin studii medii, sa fie absolvent al unei scoli postliceale de detectivi sau sa fi indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unor institutii publice cu atributii in domeniul apararii ori sa fie absolvent al unei institutii de invatamant superior.
In tara noastra exista aproximativ 5.000 de moase recunoscute de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, atat cu studii postliceale, cat si universitare.
Absolva liceul in Calarasi si apoi urmeaza studii tehnice postliceale. La inceputul carierei a lucrat in invațamant. Din anul 1959 activitatea profesionala se identifica aproape integral cu cercul de modelism (navo-racheto-aero-automodele) al Casei Pionierului devenita dupa 1989 Clubul Elevilor.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
google-analytics.com