Cautare

4563 de rezultate pentru "populatia terrei 2009" (2.76 secunde)
Probabil ca exista o legatura stranie intre Iisus Christos si aparitia OZN-urilor in atmosfera Terrei pentru ca altfel nu s-ar putea explica existenta parului de inger.
MAGAZIN : Lumini misterioase in Oceanul Pacific (Autor : DAN D. FARCAS) - continuare - Meteorit prabusit in ocean 4. Impactul unui meteorit.
MAGAZIN : Lumini misterioase in Oceanul Pacific (Autor : DAN D. FARCAS) In noaptea de 24 august 2014, un avion cargo Boeing 747-8 zbura, cu o viteza de aproximativ 1100 km pe ora, la confortabila altitudine de croaziera de 10400 de metri, deasupra Oceanului Pacific, undeva la sud de peninsula Kamceatka.
MAGAZIN : Lumini misterioase in Oceanul Pacific (Autor : DAN D. FARCAS) - continuare - Lumini spectaculoase Au aprins luminile de aterizare pentru a vedea la timp eventuala cenusa vulcanica.
MAGAZIN : Opinii despre extraterestri si despre standardele duble (Autor : DAN D. FARCAS) Nick Pope, actualmente jurnalist independent, a fost, in perioada 1985-2006, angajat civil al Ministerului britanic al Apararii, fiind intre 1991-1994 sef al biroului in care erau investigate rapoartele OZN.
MAGAZIN : Opinii despre extraterestri si despre standardele duble (Autor : DAN D. FARCAS) (Continuare) Nick Pope zice: - Cele de mai sus reprezinta desigur o supra-simplificare.
MAGAZIN : Opinii despre extraterestri si despre standardele duble (Autor : DAN D. FARCAS) (Continuare) Un scenariu popular de contact cu o civilizatie extraterestra este ascultarea cosmosului prin proiectele de tip SETI.
Desi aceste animale reprezinta in prezent doar o fractiune din diversitatea faunistica a Terrei, oamenii le-au privit intotdeauna cu fascinatie si, uneori, cu frica, considerandu-le personificarea raului.
A fost probabil cea mai importanta reuniune consacrata dezvoltarii durabile din secolul 20, fiind adoptate, atunci, documente importante - Cartea Terrei, Agenda 21, Declaratia privind padurile sau cea referitoare la desertificare.
In loc sa avem o baza permanenta pe suprafata Lunii, preferam o statie spatiala care se invarte in jurul Terrei, mai spun specialistii de la Ancient Code.
Aceasta explica, pentru latitudinile medii ale Terrei, inegalitatea zilelor si a noptilor, precum si succesiunea anotimpurilor. La data SOLSTITIULUI DE IARNA, Soarele rasare cu 23 grade 27 minute la sud de punctul cardinal est si apune tot cu acelasi unghi spre sud fata de punctul cardinal vest.
Alexandru Voiculescu) O echipa de 33 de cercetatori sustine ca aceste moluste din apele Terrei provin din spatiu si sunt asadar extraterestri.
Japonezii isi vor pune amprenta pe Luna si vor construi pe satelitul natural al Terrei o statie robotica. Potrivit specialistilor japonezii sunt capabili sa realizeze o lucrare atat de complexa.
Obiectul e, de fapt, un asteroid numit 2020 CD3 si e al doilea asteroid observat in orbita Terrei, sustin cercetatorii.
Daca seismul din Asia nu a clintit vizibil axa Terrei, nici mutatiile postelectorale din Romania nu au de ce sa perturbe traiectoria drumului nostru catre normalitate si o viata mai buna.
Razele soarelui ajung la satelit abia dupa ce trec prin atmosfera Terrei. Din acest motiv, isi pierd din stralucire si Luna pare ca se inroseste.
330/2009 privind salarizarea unitara, Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. ... 330/2009 si abrogarea in totalitate a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 1/2010, ale carei prevederi au generat diminuarea drepturilor salariale fata de luna decembrie 2009. ... 114/2009 care privesc reducerea numarului de personal.
Insa intrebarea cheie ramane mai departe cea ridicata in decembrie 2009, la formarea cabinetului: ... Am spus asta si in 20 decembrie 2009, la formarea cabinetului Boc:
In primele 9 luni din 2009, ponderea economiei subterane a fost estimata la 24% din PIB. ... Piata neagra si gri a reprezentat 50% din piata alimentelor in 2009. ... Conform companiei de Kearney (2009), bugetul Romaniei nu a incasat aproximativ 7% din PIB in contul impozitelor si taxelor datorate statului.
Compania va deschide in acest an un singur hipermarket, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un parc de retail programat initial pentru 2009.
google-analytics.com