Cautare

4563 de rezultate pentru "populatia terrei 2009" (3.47 secunde)
- Razboiul geofizic, Editura Phobos, 2006, ISBN 973-7683-10-2 - Fenomenul OZN si serviciile secrete, Editura Solaris Print, Bucuresti, 2008, ISBN 9789738885318 - OZN - Anchetatorii au viata scurta, Editura Triumf, Bucuresti, 2008, ISBN 973-7634-29-2 - Statueta blestemata - teorii si cercetari neconventionale, Editura Triumf, Bucuresti, 2008, ISBN 9789737634207 - Cutremurele care vor lovi Romania - teorii si cercetari neconventionale, Editura Triumf, Bucuresti, 2009, ISBN 973-7634-22-1 - Operatia Elster.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Ce au invatat firmele si populatia din aceasta criza? ... Exact acum un an, populatia incepea sa se gandeasca si la economisire, nu numai la imprumuturi.
In acelasi timp, autoritatile sunt constiente ca populatia si economia nu pot suporta tarife asa de mari la gazele naturale. ... In urma cu cateva zile, presedintele ANRE, Petru Lificiu, spunea pentru NewsIn ca populatia nu ar putea sa suporte majorarile de tarife la gazele naturale cerute de distribuitori.
In cadrul proiectului Outernet, care urmareste sa le ofere tuturor pamantenilor acces gratis la internet, vor fi lansati sute de sateliti miniaturali pe orbita Terrei pana in iunie 2015, scrie Daily Mail.
Rotatia Terrei se incetineste odata cu timpul, ceea ce inseamna ca zilele devin din ce in ce mai lungi. ... El a fost descoperit in 1986 si a fost denumit cel la "ciudat companion al Terrei", deoarece are o orbita in forma de potcoava de cal.
Luna cand a venit (Legendele multor populatii din Asia si Australia evoca Vremurile de Demult cu sintagma "CAND NU ERA LUNA PE CER" -in loc de "a fost odata ca niciodata" din basmele nostre) din Spatiu si s-a inscris pe o orbita stationara in jurul Terrei (Luna, care stiintific dovedit este mai batrana ca Sistemul Solar!!) a produs UN URIAS VAL MAREIC - de peste 100 de metri.
Cu alte cuvinte, ideile autorilor, sustinute de o serie de cercetatori seriosi, vin sa sustina ca nu a existat nici un Big Bang, ca Universul are Pamantul in centrul lui si ca totul se roteste in jurul Terrei, totul ca rezultat al unui Arhitect primordial.
Paralel cu descoperirea, in afara sistemului nostru solar, a tot mai multe exoplanete - unele asemanatoare Terrei - si cu estimarea probabilitatii ca ele sa se dovedeasca ospitaliere pentru viata, oamenii de stiinta au inceput sa discute despre posibilitatea existentei vietii pe un alt tip de corpuri ceresti:
Recenta ipoteza prezentata mai sus - ca in structura nucleului terestru ar fi prezent si xenonul, si inca in combinatii chimice cu fierul si nichelul, arata cat de departe suntem inca de a sti totul despre miezul fierbinte al Terrei.
Cum a trebuit sa moara sora geamana a Terrei pentru a se naste Luna (Autor : Octavian Palade) Astazi va spunem care au fost originile satelitului natural al Terrei - Luna.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
"A fost o situatie neplacuta pentru noi sa constatam ca Complexul Energetic Craiova, prin intermediul CET 2 din Bariera Valcii, a sistat furnizarea de apa calda menajera pentru o parte din populatia Craiovei, mai precis pentru 50 de puncte termice (PT) de unde erau datoriile cele mai mari.
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie.
Cea mai mare crestere a depozitelor la termen in lei s-a constatat in judetul Valcea, unde populatia avea in banci in luna aprilie 915 milioane de lei, mai mult cu noua milioane de lei fata de luna martie a acestui an, cand existau in conturile valcenilor - persoane fizice - 906 milioane de lei.
google-analytics.com