Cautare

139 de rezultate pentru "pompieri" (7.31 secunde)
al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
Luati exemplu de la pompieri! Politicienii ar putea lua exemplu de la pompieri, a caror imagine este extrem de bine vazuta. ... In aceeasi privinta, serviciile de pompieri sunt in pozitia fruntasa, cu o medie de 94% a populatiei din toate tarile studiate care isi plaseaza increderea in ei.
Cuza" Bucuresti, - Facultatea de Pompieri, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu, Academia Tehnica Militara Bucuresti si pentru Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila.
Dupa alte cateva sedinte, s-a ajuns la concluzia ca nu exista fonduri pentru infiintarea unui pichet de pompieri sub Varful Papusa si ar fi mai indicat ca ambele primarii sa faca demersurile necesare pentru montarea mai multor hidranti, in lipsa masinii de pompieri.
Au defilat pompieri scotieni, cantand la cimpoaie, au fost ceremonii militare cu predarea drapelului de lupta al ISU Mures si defilarea fortelor SMURD. Detasamentele din fiecare judet din Romania au avut alaturi pompieri din Scotia, Franta si Republica Moldova.
Astfel Compania de Pompieri Bucuresti sub comanda Capitanului Pavel Zaganescu s-a angajat in lupta cu otomanii, care, de 20 de ori mai numerosi, au patruns in oras prin bariera Dealul Spirii. In cursul luptei inegale, dar eroice, ostasii formatiunii de pompieri bucuresteni, au asaltat artileria dusmana.
Este vorba despre vehicule marca Mercedes Benz, de capacitate medie pentru stingerea incendiilor (5.000 l), descarcerare si prim-ajutor calificat, destinate interventiei pentru stingerea incendiilor in mediul urban, punandu-se accent pe deplasarea rapida, realizarea in timp scurt a dispozitivului de interventie si utilizarea apei cu randament de stingere ridicat in spatii inchise.Doua dintre autospeciale vor fi distribuite Detasamentului de pompieri Drobeta Turnu Severin, iar celelalte doua Statiei de pompieri Vanju Mare si Pichetului de pompieri Strehaia.
Timp de 42 de ani, turnul de 42 metri inaltime a functionat astfel doar ca post de pompieri, pana cand alte cladiri mai inalte au fost construite in Capitala.
Peste 30 de ambulante, alaturi de masinile de pompieri se afla la fata locului. ... Potrivit unor surse Realitatea TV, clubul nu avea autorizatie de la pompieri. ... 20-30 de ambulante au fost la fata locului, mai multe masini de pompieri.
Incendiul de la mansarda unui hotel de cinci stele din Sinaia a fost stins dupa aproape patru ore Incendiul puternic izbucnit la mansarda unui hotel de 5 stele din statiunea Sinaia, de unde 50 de persoane au fost evacuate, a fost stins de pompieri dupa aproximativ 4 ore.
Masuri de ordine si siguranta publica Finala Ligii Europa va angrena un numar impresionant de forte de ordine, peste 5.500 de politisti, jandarmi, pompieri, dar si 500 de studenti ai Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza".
Noi avem totul standardizat, pe ambulante, pe pompieri, pe urgente majore si mie imi este mai usor sa lucrez astfel.
Astfel, nu numai Aurelian Zaheu va pierde sefia politiei la modul in care o cunoaste toata lumea in prezent, ci si Adi Toba, de la Frontiera, Marian Ureche de la Jandarmi si Viorel Costache, de la Pompieri.
Ciudat este faptul ca Federatia Romana de Handbal a dat unda verde acestui meci intr-o sala care nu are avizul necesar de la pompieri, mai precis sala cu pricina este in aceeasi situatia in care s-a aflat si Sala Polivalenta din municipiul Calarasi, la finele anului trecut.
Sistemul TraficOK are la baza informatiile din trafic preluate de la peste 65.000 de autoturisme monitorizate prin GPS, dar si din surse primare (politie, pompieri, primarii).
-Intr-un an, serviciile de urgenta (ambulanta, pompieri, politie) inregistreaza 3,2 milioane de minute de intarziere la interventiile din statele UE, din cauza lipsei de acuratete a localizarii. ... Operatorul de urgenta transmite nu doar solicitarea catre Ambulanta sau pompieri, ci si coordonatele exacte.
Incendiul s-a produs in orasul Huskvarna din sudul Suediei, in cursul noptii de duminica intr-un bloc de cinci etaje si a fost stins de pompieri abia luni dimineata.
Cazata fiind la Pensiunea Alexia din Piatra Neamt, foarte aproape de Pensiunea Boema, unde a avut loc tragicul eveniment, am auzit azi dimineata zgomotul masinilor de pompieri si ambulanta.
El a adaugat ca acele echipe de pompieri intrate in prima faza in incinta clubului pentru cautarea de persoane care nu s-au putut evacua au fost nevoite sa iasa dupa ce au inceput sa se prabuseasca elementele de constructie din cauza incendiului.
Peste 400 de pompieri au fost chemati sa lupte impotriva infernului. ... Aproape trei ore dupa declansarea incendiului, un purtator de cuvant al Departamentului de Pompieri a declarat ca urmatoarele 90 de minute ar fi cruciale pentru a vedea daca ar putea fi afectata incendiul.
google-analytics.com