Cautare

59018 de rezultate pentru "politistul care intretine relatii secsuale cu un barbat" (6.87 secunde)
Compania UPC Astral a lansat ieri, la Galati, un Centru de Relatii cu Clientii care ar trebui saa satisfacaa toate exigentele actualilor sau potentialilor abonati.
Incepand cu 25 octombrie, Radu Cosarca este noul director de relatii externe al Enel Romania, a anuntat compania. Din noua functie acesta va coordona activitatile de relatii institutionale, relatii cu presa, publicitate, evenimente, PR, comunicare interna si CSR.
Concerte in aer liber si petreceri cu staif la Parlament sau la Opera Revelionul pentru bucuresteni inseamna, ca in fiecare an, distractie in aer liber, la concerte sustinute de artistii momentului si spectacole de focuri de artificii, dar si petreceri deja traditionale, precum cea de la Opera Nationala, sau pe cale sa devina o traditie, cum este cea de la Parlament.
Cu toate ca doar unul din 10 romani are un plan de pensii in acest moment, peste 60% din populatie considera ca nu va putea trai doar din pensia de la stat, potrivit raportului "Atitudinea consumatorilor cu privire la economisire 2006" publicat de Aviva.
Nutritionistii au intocmit un top 5 cu alimentele pe care ar trebui sa le avem zilnic in farfurie pentru a avea un creier viguros. ... Triptofana din ciocolata stimuleaza secretia de serotonina, un neurotransmitator esential in intretinerea bunei dispozitii. Persoanele depresive prezinta un deficit de serotonina.
Fostul sef al statului Ion Iliescu il ataca dur pe Traian Basescu viitor fost sef al statului, intr-o postare pe blogul personal, pe care il acuza ca intretine permanente scandaluri si conflicte institutionale.
PNL este suficient de puternic sa-l poata intretine politic pe Tariceanu Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca PNL este un partid suficient de puternic pentru a-l "intretine" politic pe Calin Popescu Tariceanu. ... (...) Ce se intampla cu domnul Tariceanu...
Actiunea a fost organizata la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, de Paradigm Research Group, infiintat in 2004 si condus de Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist, aparent cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari, primita din Canada.
876 din 26 octombrie 2006, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu. Hotii care i-au spart casa lui Madalin Ionescu:
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte.
Locuinta sa era intr-un bloculet cu un etaj, aflat pe partea cealalta a soselei asfaltate fata de postul de politie. ... Politistul urma sa lipseasca cel mult zece minute; ... Abia a trecut plutonierul de coltul blocului cand a auzit un vajait ciudat si a simtit un curent puternic de aer.
A fost data in care actorul a acceptat propunerea liderului radioului de a realiza impreuna emisiunea de dimineata. Astazi, miercuri, se implineste un an de Marius FM.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina.
De data asta, politistul blogger a postat pe contul de socializare, un mesaj emotionant despre moartea fotbalistului Ekeng. ... Prin natura serviciului, imi e dat sa vad des tragedii, oameni raniti care inca se zbat sa traiasca sau altii pentru care lupta se incheie inainte ca cineva sa poata interveni.
Politistul care a ucis-o cu masina pe Raisa va fi trimis la testul poligraf. ... De asemenea, prietena Raisei care o tinea de mana in momentul in care a fost spulberata de masina va fi si ea audiata, acasa la ea.
Cea de-a treia editie a Festivalului International de Film Cinepolitica incepe marti, 8 aprilie, ora 20.00, la Cinema Studio, cu premiera nationala a filmului Diplomatie/ Diplomatie, in regia lui Volker Schlondorff.
Agentul de politie care a accidentat joi, in Capitala, doua fete de 13 ani, in timp ce traversau strada pe "zebra", ar fi circulat cu o viteza de peste 80 de kilometri pe ora.
Politistul care a accidentat cu masina doua minore, pe una dintre ele mortal, pe trecerea de pietoni, ieri, in Bucuresti, nu era in misiune in timpul incidentului si nu avea semnalele acustice pornite, doar pe cele luminoase, a transmis purtatorul de cuvant al Parchetului, Radu Calin.
Politistul care a lovit mortal cu masina de serviciu o fata pe o trecere de pietoni din Capitala este cercetat pentru ucidere din culpa.
google-analytics.com