Cautare

1691 de rezultate pentru "politia valenii de munte" (3.95 secunde)
Sectia de Politie Basarabi a suferit in ultima perioada o serie de modificari, incepand de la cele de ordin estetic, care au insemnat o serie de renovari atat in interiorul cat si la exteriorul cladirii, dar si un sistem mai ferm de conducere.
Doua persoane au murit, in noaptea de sambata spre duminica, in urma ranilor suferite in urma confruntarilor violente intre politie si protestatarii albanezi din Kosovo.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Presa italiana scrie ca exista indicii privind existenta unor tabere de antrenament Al-Qaida in Romania. Potrivit editiei electronice a cotidianului Il Secolo XIX, politia italiana a obtinut aceste informatii in urma interceptarii convorbirilor unor suspecti de terorism.
Consilierul Partidului Noua Generatie-Crestin Democrat, Adrian Secrieru, este nemultumit de felul in care au fost tratati mai multi membri ai partidului din care face parte de catre Politia Comunitara si Primarie.
Printr-un gest fara precedent, sefii principalelor formatiuni politice din judet au depus o contestatie comuna impotriva PC, solicitand transformarea reprezentantilor acestui partid in simpli observatori in sectiile de votare.
Zeci de functii de conducere, incepand cu cea a pensionarului Gheorghe Bica, trebuie ocupate prin concurs in perioada urmatoare. Politia doljeana e in criza de sefi.
In urma cu o saptamana, cotidianul "Replica" de Constanta anunta ca Gheorghe Moldoveanu, poreclit "Fiola", urmeaza sa fie schimbat de la sefia Politiei Comunitare din Mangalia.
Deputatul liberal Mihai Voicu s-a interesat in ultima sedinta de Birou Permament al Camerei Deputatilor daca pedelista Monica Iacob-Ridzi este sau nu in concediu medical, in conditiile in care aceasta ar fi fost prezenta luni noapte la votul pentru desemnarea unui judecator la Curtea Constitutionala.
Secretarul de stat pentru afaceri europene din Franta, Pierre Lellouche, a declarat la France Info ca in ciuda banilor europeni pe care ii primeste, Bucurestiul nu actioneaza pentru integrarea romilor, estimand ca in aceste conditii Romania nu poate intra in spatiul Schengen.
Secretarul de stat din MAI, Dan Valentin Fatuloiu, a confirmat ieri ca a cerut demisia sefului IGPR, chestorul Petre Toba.
Christian Ciocan, sef al Biroului de informare a presei din Politia Romana Christian Ciocan, fost purtator de cuvant al Politiei Capitalei, este, incepand din 6 iulie, seful Biroului de informare a presei din cadrul Centrului de Informare si Relatii Publice al Politiei Romane.
Victor Ponta i-a scris din nou premierului pe tema politizarii din administratie Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a trimis vineri o noua scrisoare primului-ministru, de aceasta data pe tema politizarii si "chiar a coruptiei din administratie", atragandu-i totodata atentia ca astfel de fenomene conduc la tragedii gen recenta tragedie petrecuta la un coafor din zona bucuresteana Dorobanti.
Directorul adjunct al Scolii Chiciora, din judetul Gorj, a fost amendat cu 1.000 de lei pentru ca a permis organizarea si desfasurarea de adunari publice electorale nedeclarate in incinta unitatii de invatamant.
Ancheta la Prefectura Mehedinti, dupa ce in ieri-dimineata o stampila de vot inscriptionata "Votat 27" ... Stampila a fost descoperita de administratorul prefecturii, care a deschis seiful pentru niste acte. A fost anuntat imediat prefectul, dar si politia.
Recenta majorare de la 1 aprilie a accizelor la tigari a condus la o proliferare a fenomenului de contrabanda cu aceste produse. Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Republica Moldova.
Doi tineri salajeni sunt cercetati in stare de libertate, de catre politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog al IPJ Salaj, pentru punerea in circulatie a unor bancnote falsificate, infractiune care se pedepseste cu inchisoare cuprinsa intre 3 si 12 ani.
Pe langa accidentele de circulatie, soferi bauti, centuri de siguranta nepurtate si alte asemenea, de se ia cu mainile de par cand trebuie sa iasa in strada, Politia Rutiera mai are, de cateva luni, o alta "atributiune".
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
google-analytics.com