Cautare

1691 de rezultate pentru "politia valenii de munte" (7.19 secunde)
Rasturnare de situatie. ... Aventura prin care au trecut in perioada Sarbatorilor de Iarna calaraseanca Steluta Ivanciu si bacauanul Codrin Adrian Stan intrece orice imaginatie si poate fi subiectul unui film ce ar ajunge sa castige fara prea mari emotii cele mai importante premii cinematografice.
Daniel Florea vorbeste despre planurile din sector, cand vor fi montate camere de supraveghere in intersectii si parcuri si cu ce va schimba Vanghelionul (Autor:
In ceea ce priveste conducerea fara permis, seful Directiei Rutiere sustine ca nu este sub nici o forma de acord cu acest lucru si ca soferii romani nu sunt pregatiti pentru asa ceva.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
In urma cu citeva zile sindicatul "Strajerul", care reprezinta atit salariati de la Politia Comunitara, cit si angajati ai firmelor de paza si protectie, a organizat o conferinta de presa in scopul prezentarii mai multor probleme.
In perioada sarbatorilor de iarna colindatorii vin la usile oamenilor. E de preferat sa nu le deschideti, pentru ca nu stiti ce se ascunde in spatele acestora. ... Asa ca, prefer sa-i privesc pe colindatori de la geamul blocului in care locuiesc.
Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au documentat activitatea reprezentantilor unei societati comerciale care realizeaza venituri la punctele de lucru ale acesteia, fara a le evidentia in documentele financiar contabile, aducand in acest mod prejudicii bugetului de stat.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 1, au inceput urmarirea penala impotriva lui B. Ioan de 40 de ani, din Bucuresti, B.
La data de 16 aprilie 2011, politisti din cadrul Directiei de Politie a Municipiului Bucuresti, impreuna cu comisari ai Garzii Financiare Bucuresti, inspectori ai Oficiului pentru Protectia Consumatorului si Directiei Sanitar Veterinara Bucuresti, au efectuat mai multe actiuni privind asigurarea respectarii protectiei populatiei impotriva unor fapte de comert ilicit.
Politistii locali din Banie au dat in ultima luna 858 de amenzi, au dispus ridicarea a 294 de autoturisme si au aplicat 2.049 de puncte de penalizare De cand Politia Locala din Craiova a primit aceleasi atributii ca si cea Rutiera, institutia din subordinea primariei a dat amenzi in valoare totala de 165.172 de lei.
Politia Rutiera a primit pentru doi ani o masina Lotus Evora S, model de peste 70.000 euro Politia Rutiera a primit spre utilizare, pentru o perioada de doi ani, un automobil Lotus Evora S, un model de peste 70.000 de euro care poate atinge 100 kilometri pe ora in 4,8 secunde.Automobilul a fost livrat de importatorul Lotus pe piata locala, Forza Rossa, si va folosit in mod gratuit timp de doi ani de un echipaj de elita al Inspectoratului General al Politiei.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinta si societati comerciale, compusa din I. Dumitru de 25 de ani, I. Gabriel de 26 de ani, L. Jean de 26 de ani si C.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au inceput urmarirea penala impotriva lui S. Dragos de 37 de ani, din Bucuresti, care, in calitate de reprezentant al unei societati comerciale, a evidentiat in actele contabile cheltuieli care nu au avut la baza operatiuni reale.
Individul a incendiat 8 masini La mai bine de o saptamana de la incident, piromanul care a incendiat 8 masini in Capitala a fost prins. Barbatul de 45 de ani a fost retinut si este audiat.
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
Interesata de latura transpersonala a psihologiei, in cadrul unui curs universitar, S.M. s-a supus unei regresii in vieti anterioare, folosind metoda DMP (Deep Memory Process), dezvoltata de Dr.
Perioada prognozata incepe cu un avertisemnt de la meteorologi. Acestia atrag atentia ca pana in dimineata zilei de miercuri, 14 martie, se vor semnala ploi insemnate cantitativ, dar si instabilitate atmosferica accentuata.
Oferta pentru petrecerea vacantei la munte in aceasta vara este foarte bogata. O demonstreaza chiar numarul de turisti care se anunta a fi destul de mare in perioada urmatoare.
Accesul in statiunea turistica de munte din Parang ar putea fi facut prin intermediul unei telecabine, dupa ce programul guvernamental "Schi in Carpati" va deveni viabil si in Valea Jiului.
5% este cuantumul de reducere pe care dezvoltatorul complexului Belleview din Sinaia il ofera celor interesati, pana la data de 31 martie.
google-analytics.com