Cautare

1439 de rezultate pentru "politia slatina" (2.72 secunde)
Victimele implicate in scandal - fostul sef al Politiei Comunitare Slatina, Cornel Stana, Nicolae Duican, Victor si Iulius Oancea, preotul Costinel Petrisor Alexandrescu si Marius G. ... Stana, care a fost la Politia Comunitara la Slatina, era sa dea cu masina peste mine“, a declarat deputatul PSD.
Autoturismul lui Gigel Stirbu, care se îndrepta spre Slatina, în satul Proaspeti a izbit violent un automobil stationat în afara partii carosabile, dar si doua persoane, una dintre acestea ajungând la Spitalul Universitar din Bucuresti.
Primaria din Slatina a fost jefuita noaptea trecuta. ... Politia este acum pe urmele lor.
Astfel, conform acuzatiilor aduse, in opinia presei nationale, politia locala este umbrela de baza a acestui lung sir de furturi, existand un sef de inspectorat vechi, care stie si seria canistrelor cu care se fura, seria bancnotelor care s-au dat si cui s-au dat, si, mai grav, acesta este protectorul acestor furturi, care a lasat dosarele sa dospeasca in sertar.
Mai departe, vom vedea cum a stiut comisarul Nicolae sa ia apararea subordonatilor sai, transformand Politia Cernavoda intr-o rusine:
Acelasi articol mentioneaza ca doar politia si pompierii sunt autorizati sa foloseasca semnalele speciale de avertizare cu lumina rosie, iar luminile albastre pot fi utilizate de autovehiculele apartinand politiei, jandarmeriei, politiei de frontiera, Serviciului de Ambulanta sau Medicina Legala, Protectiei Civile, de cele ale Ministerului Apararii care insotesc coloane militare, ale unitatilor speciale ale SRI si SPP, Administratiei Nationale a Penitenciarelor, precum si de autovehiculele de serviciu ale procurorilor, atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
In prezent, Politia Comunitara, care va functiona ca politie locala, mai are doar 96 de angajati, restul de 230 fiind trimisi in somaj.
E o prostie Politia Fiscala si nu se va putea aplica!", a spus un om de afaceri craiovean. ... Mediul de afaceri spune ca Politia Fiscala poate da nastere la "rafuieli personale, poate chiar si politice, la polite platite unora sau altora".
Atunci, cand 8.000 de oameni ai legii din intreaga tara au plecat dinspre Piata Victoriei spre Palatul Cotroceni pentru a-l "sanctiona" pe Traian Basescu, nimeni nu se gandea ca urmarile protestului vor arunca in aer Politia si nu numai.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur, la sedinta de bilant a Ministerul Administratiei si Internelor, coruptia din institutie, a subliniat ca aceasta are nevoie de reforma reala si zonele in care politia este toleranta cu crima organizata sunt vizibile clar pe harta.
Premierul Victor Ponta a afirmat astazi la Bruxelles ca Guvernul este dispus sa ia toate masurile necesare pentru aderarea la Schengen, inclusiv sa primeasca experti olandezi sau europeni de orice tip, atat la politia de frontiera, cat si la serviciile de vama, informeaza NewsIn.
215/2001 a administratiei publice locale, primarului ii revin atributii in ceea ce privește asigurarea ordinii publice si a linistii locuitorilor, iar unul dintre instrumentele pe care le are la dispozitie este Politia Locala.
Daniel Gheorghiu, din localitatea Siminoc, fost angajat al firmei Cobra Security, ne-a povestit cum agentii de paza amplasati in diverse puncte ale Portului Constanta sunt de multe ori amendati de Politia Transporturi pentru diferite abateri, dar cel mai des pentru faptul ca dorm in posturile de paza.
Politia Romana si-a deschis, de la 1 august, conturi pe retelele de socializare Facebook si Twitter, unde vor fi disponibile materiale de presa si informari pentru public, urmand sa fie activate si conturi pe Flickr si Youtube, pentru imagini si clipuri.
Bancescu a mai spus ca Politia trebuie sa spuna cine se face vinovat de aceasta tragedie. ... Initial, oficiali din Politia Capitalei au declarat ca incidentul a avut loc in Parcul Tei.
Familia fetei care a disparut de la Calarasi in data de 22 decembrie s-a mai linistit, si-a declarat acceptul pentru ca cei doi amorezati sa-si continue relatia, numai ca autoritatile statului au fost de nestavilit si aseara Politia din Germania a batut la usa apartamentului in care tanara in varsta de 16 ani se afla impreuna cu Codrin Adrian Stan si mama acestuia.
Am fost la Politia Locala a Municipiului Bucuresti, cu care vom avea o relatie foarte buna, o avem dar o vom dezvolta.
In aceasta strategie, Politia Rutiera a inclus acest aspect in ideea ca orice amenda data are scopul de a corija comportamentul soferilor in trafic. ... Nu sunt propuneri venite dinspre Politia Rutiera, dar ele "ating" siguranta rutiera... ... Din 2005, Politia Rutiera nu mai face examinarea in vederea obtinerii permisului.
Si din 10 astfel de cazuri, da peste un fraier sau doi care pun botul si, speriati ca vor chema politia si il vor lasa fara carnet pentru neacordarea de prioritate, sar cu banul.
In urma cu citeva zile sindicatul "Strajerul", care reprezinta atit salariati de la Politia Comunitara, cit si angajati ai firmelor de paza si protectie, a organizat o conferinta de presa in scopul prezentarii mai multor probleme.
google-analytics.com