Cautare

1439 de rezultate pentru "politia slatina" (3.61 secunde)
Primii pasi in vederea construirii unui bazin de inot la Slatina au fost facuti luna aceasta, prin scoaterea la licitatie a lucrarilor de proiectare si executie a unui bazin didactic de inot.
Primaria Slatina vrea sa preia fostul cinematograf Victoria. Alesii locali au aprobat recent un proiect de hotarare prin care Primaria Slatina solicita sa preia de la Romania Film cladirea fostului cinematograf.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Autoritatile locale din Slatina au decis sa o "ingroape"
Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
Cu astfel de preocupari, nu este de mirare ca era constant urmarit atat de politia si serviciile secrete romanesti, cat si de cele austro-ungare. ... Il trimite insa la sediul Societatii Carpati, unde Politia facea perchezitie, pentru a se intalni chipurile cu Simtion, complicele sau la internare.
La nivel municipal, acolo unde se va organiza si functiona politia locala, nu se stie insa nimic despre modificarile care se presupune ca au fost aduse proiectului initial, din 2007, considerat de specialistii in domeniu un fiasco.
Discut cu ambele parti inainte de a ma pronunta Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica, intr-o conferinta, ca se va pronunta asupra exluderii lui Ion Toma din PSD Slatina dupa ce va purta discutii cu ambele parti.
Duminica au fost organizate alegeri partiale in mai multe localitati din Romania, printre care fiefurile cele mai importante au fost Alexandria, acolo unde miza a fost preluarea locului lasat liber de Liviu Dragnea la Consiliul Judetean Teleorman, si Slatina, unde scopul candidatilor a fost obtinerea conducerii primariei locale.
Cele mai mari cresteri le-au avut Santierul Naval Orsova si ALRO Slatina.
Cele mai mari cresteri le-au avut Santierul Naval Orsova si ALRO Slatina.
Slatina are, de ieri, un complex Ford (showroom si service, de 364 si, respectiv, 396 mp).
Ofertele agentiilor de turism din Slatina pentru o vacanta în luna septembrie vin cu preturi chiar si cu 35% mai mici decât în vârful de sezon.
Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Au pus intrebari, le-au analizat indeaproape, dupa care au mers in drive-test", a spus Alin Dinca, director vanzari Plusauto Slatina.
Firmele care vor investi in extinderea afacerilor sau deschiderea unor unitati in Slatina, creand astfel noi locuri de munca, ar putea beneficia de facilitati fiscale raportate la valoarea investitiei si domeniului de activitate. Anuntul privind facilitatile fiscale pentru investitori a fost facut ieri de primarul municipiului Slatina, Darius Valcov.
Pirelli, companie care detine 24 de unitati de productie in 12 tari, printre care si Romania (doua fabrici, ambele la Slatina), este din nou lider mondial anual, a patra oara consecutiv, in zona Piese Auto si Anvelope a indicilor Dow Jones Sustainability Europe si Dow Jones Sustainability World, au anuntat, in 9 septembrie, SAM si Dow Jones Indexes, care evalueaza activitatile marilor producatori la nivel mondial in functie de o multime de criterii cu caracter tehnic, ecologic, social, de management al riscurilor si de eficienta energetica.
Unii si-au deschis mici divizii in incinta Ford Craiova, altii testeaza piata terenurilor din Slatina si Bals, pentru a se pozitiona avantajos atat fata de Ford Craiova, cat si fata de Dacia Pitesti.
Golgheterul formatiei Gaz Metan Severin, Laurentiu Boroiban, si-a reziliat contractul cu formatia de la Dunare, viitoarea sa destinatie fiind, cel mai probabil, colega de serie ALRO Slatina.
UEFantasticii, Blue-White Lions, FC Slatina, Athletic; ... UEFantasticii - Blue-White Lions (ora 12.00), FC Slatina - Athletic (12.45), Cargus - Autobuzul (13.30), Magnolia - Phoenix (14.15), Old Boys - ASFEFESK (15.00);
google-analytics.com