Cautare

117 de rezultate pentru "pleoape umflate" (5.17 secunde)
Atunci cand astmul nu este sub control, caile respiratorii sunt ingrosate, umflate si inflamate si sunt mult mai sensibile la schimbarile de mediu.
Atunci cand astmul nu este sub control, caile respiratorii sunt ingrosate, umflate si inflamate si sunt mult mai sensibile la schimbarile de mediu.
Se dau cifre, care de care mai umflate. Una sunt cifrele, alta economia reala. De pilda, se tot scrie ca am iesit din criza.
- afectiuni renale (se elimina nisipul si pietricelele) litiaze, prostatite, enurezis nocturn, edeme (picioare umflate) etc. - afectiuni circulatorii: hipo si hipertensiune, arterioscleroza, guta, sindromul mainilor si picioarelor reci, dureri de picioare.
Daca pleoapele sunt umflate, mai ales cele de sus, desemneaza un tradator, un invidios, plagiator, un oportunist fara scrupule. • Varasatorul:
aspect de placarde rosii, umflate, cu mancarimi suparatoare, ulterior acoperite de vezicule (basici); urmeaza o faza zemuinda (secretiile se pot infecta) apoi descuamarea.
Pe langa greutatea sarcinii esti nevoita sa suporti si senzatia de picioare grele, umflate si dureroase? Ce-ai zice daca toate acestea ar deveni doar o amintire?
Pentru prima data in viata vei uita ca ai ceva in picioare. Se vor intinde cand picioarele sunt umflate si vor reveni la normal cand esti odihnit.
Numai ca au ramas cu buzele umflate - cel putin sub aspectul flagrantului. Barmanul avea sa-i spuna, ulterior lui Gutau, ca una dintre cele doua a batut furioasa cu pumnul in masa, spunand:
Corpocratia si Securitatea isi fac jocul, voi ramaneti cu aminitirea gerului si buzele umflate. Say cheese. xxx Johannis a spus ca vrea sa creeze o emotie colectiva sau comotie colectiva, ca mie totusi nu-mi e prea clar.
A fost al celor ramasi cu buzele umflate dupa alegeri. Un miting la fel de legitim si de politic ca oricare altul, din seria celor care cer ceea ce nu pot primi, si adapostit, de data asta, sub sloganul ingust, dar de efect, al emigratiei economice.
- picioarele umflate; - petele pe piele; - infectiile frecvente; - senzatia de mancarime a pielii de pe maini si picioare; - acumularea de lichid in abdomen.
Termenul scurt dat pentru achizitii (de numai doua saptamani) risca sa ii lase pe multi dintre amatori cu buzele umflate, pentru ca dealerii agreati nu vor dispune de toata marfa solicitata in aceasta perioada.
Gogosi umflate, care incearca sa repare imaginea unui Geoana busit in locale, prins pe picior gresit in cazul Bistroe, acuzat ca are afaceri dubioase cu masini, dar care vine acum cu un mesaj generic al turneului electoral de mai mare jena - "Numai impreuna putem sa ducem Romania catre Europa” (pai, bine domnilor, pana acum ce-ati facut?
Sa arunci cu toptanul gogosi umflate de mai au putin si fac si "poc”, dar si "fas”, in speranta ca cititorii, respectiv telespectatorii, le vor inghiti pe nerasuflate, parca nu mai tine.
As vrea sa vad si eu un intelectual care-l voteaza pe Basescu, mi-a spus deunazi, incintat de optiunea-i subinteleasa, un artist bucurestean aflat cu treburi profesionale in urbea noastra.
Probabil ca in baloanele umflate cu creier ale baronilor ce au pus (nu de azi, de ieri) laba pe structura politica mosita de fostul presedinte se zbantuie acum neuronii extazului.
Iar noi, presarii, parte din noi, caci unii chiar nu-si permit, ramanem, in continuare, cu buzele umflate si cu amarul in condei.
O feblete prezidentiala, cu alura ministeriala, se afla chiar la Constanta… Intre timp, cat se discuta, evalueaza, negociaza (cu CFR-ul, cu soarta noastra, preturile umflate cu pompa peste noapte - unii zicand ca e de vina UE, FMI si etc), pe la colturi sau prin birouri frumos si scump aranjate pe banii nostri, noua cine ne plateste biletele de RATC?
Exista si evenimente umflate cu pompa, care apar intr-o gramada de ziare la care sefii de acolo isi trimit sesizari ianonime i pe Internet.
google-analytics.com