Cautare

1387 de rezultate pentru "pitesti stiri" (3.69 secunde)
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Crescut la Pitesti, Razvan Petrescu a stiut inca din copilarie ca vrea sa zboare, asa ca de la 15 ani s-a urcat la mansa, urmand cursurile de piloti ale Aeroclubului "Henri Coanda" din Bucuresti.
Declaratia lui Bercea Mondial a fost facuta inainte de a intra la Curtea de Apel Pitesti, unde s-a judecat contestatia depusa de Bercea Mondial la masurile magistratilor in dosarul in care este acuzat ca a incercat sa mituiasca un gardian de la Penitenciarul Colibasi.
IR 1785, IR 1788 Bucuresti Nord - Pitesti si retur, IR 1881 Titu - Targoviste, IR 1780 Pitesti - Titu, IR 1581 si IR 1582 Bucuresti Nord - Constanta si retur, IR 1571, IR 1572, IR 1772 Bucuresti Nord - Galati si retur.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Asistenta Nicoleta Pantea, care lucra la sectia Cardiologie a Spitalului Judetean Pitesti, a murit dupa ce a cazut si s-a lovit la spate.
Astazi vor fi inaugurati primi 18 kilometri ai drumului expres Craiova-Pitesti, fiind vorba de centura ocolitoare a municipiului Bals. In trecut, tranzitarea orasului Bals se realiza si intr-o ora, desi era vorba de parcurgerea a doar cativa kilometri.
Si ea s-a petrecut, Universitatea fiind asezata bine pe trei linii, iar Stoica a venit la Pitesti cu intentia sa nu piarda, ba chiar a fortat, spre final, victoria.
Boiteanu Florin - fiul generalului Ion Boiteanu (ministrul Culturii si Educatiei Nationale dupa 23 august 1944), nascut pe 15 iulie 1922 la Pitesti, fruntas al tineretului liberal. ... Arestat in 1949, dupa indepartarea lui Tatarescu ti anchetat la Pitesti unde a fost torturat de tortionarul Carnu.
Compania care se ocupa de lucrarile drumul expres Craiova-Pitesti este la un pas sa piarda contractul, dupa ce inspectorii Companiei de Drumuri au dat a doua evaluare negativa lucrarilor.
Camionul, care tracta o remorca pe care se aflau opt autoturisme, a fost cuprins de incendiu pe drumul expres dintre Craiova si Pitesti.
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Amintim si ca pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti au fost impuse restrictii de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. ... DN73 Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. ... "Soferul circula pe directia Pitesti - Slatina.
Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti. Ideea unui drum expres care sa lege Autostrada Bucuresti-Pitesti de Autostrada Soarelui nu e noua.
Municipal (Botosani) Arbitru: Popa Catalin (Pitesti) / A1: ... Birdes Romica (Pitesti) / Arbitru VAR: Calin Iulian (Stefanesti), Arbitru AVAR: Artene Ovidiu (Vaslui)
Kovacs Istvan (Carei) / A1: Neacsu George Florin (Campulung Muscel), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Popa Catalin (Pitesti), Arbitru AVAR: Birdes Romica (Pitesti)
S-au descoperit nereguli grave la Spitalul de Urgenta Pitesti, precum infiltratii in tavan, usi murdare si protocol de sterilizare incalcat.
google-analytics.com