Cautare

1387 de rezultate pentru "pitesti stiri" (2.81 secunde)
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... CSU Pitesti (Ștefan Daniel Gheorghe, Gheorghe Cristian Tatar, Vladut Alexandru Patru, Alexandru Vasile Ancuta) 03:32,73 3. ... CSU Pitesti (Alexandra Dobrin, Adelina Elena Buzdugan, Ana Maria Adela Prioteasa, Victorita Alexa Bogdaneci) 04:02,10
PITESTI; ... NOVA ZAGORA - EDIRNE - ISTANBUL Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, la ora 05:00, pe traseul mai sus mentionat. ... BUCURESTI - PITESTI Mic dejun.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele.
In cazul Rodicai Stanoiu stirile contineau aspecte si actiuni negative ale activitatii sale, inclusiv comentarii tendentioase ale jurnalistilor, pentru Mona Musca si Rovana Plumb reusita activitatii profesionale a implicat un numar mare de stiri in contexte pozitive si neutre.
O noua demisie la TVR Elena Voinea, redactorul-sef al redactiei Stiri Externe din cadrul Directiei stiri a TVR, a demisionat din aceasta functie luni. ... Elena Voinea a fost numita redactor-sef la Stiri externe in martie 2003.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
Fie ca a fost vorba despre stiri, despre editiile speciale de "Happy Hour" si "Dansez pentru tine" sau marea finala in care Ella Dumitru si Octavian Strunila au reusit sa cistige marele premiu de 60.000 de euro, toate aceste programe au facut deliciul telespectatorilor care s-au lasat purtati in lumea povestilor implinite, a dansului si a sperantei.
AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook. ... Eu imi aduc de pe blog (de acasa) si expun evenimente culturale, stiri despre restaurante deschise de curand etc.
"Domnul Traian Basescu poate sa apara la stiri si poate sa participe la orice emisiune a posturilor publice de radio si TV , fara niciun fel de problema", a subliniat Ralu Filip, presedinte CNA.
Urmeaza sa vizionam la posturile de televiziune, in mod obligatoriu, jumatate stiri pozitive si jumatate stiri negative. Astfel, vom afla probabil ca, desi nu a reusit sa treaca de grupe, nationala de fotbal a Romaniei a castigat, pana la urma, Euro 2008.
Aud frecvent ca "avem (prea) multe televiziuni de stiri". ... Dar televiziuni de stiri... ... Partea de stiri e subtire, inconsistenta si neconvingatoare.
Biz Bazar este un jurnal de 30 de minute de stiri economice care are drept public tinta oamenii de afaceri din Romania, cu extensie spre potentialii investitori dar si consumatori. ... In emisiunea Biz Bazar, Moise Guran are ca invitati oameni cu greutate care, prin declaratiile lor genereaza alte stiri.
BBC a relansat BBC Newswire sub forma unei agentii de stiri multimedia, urmand ca echipele care furnizeaza continut sa lucreze impreuna cu cele care distribuie informatia.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Misiune Ca telespectator am resimtit in ultimii ani nevoia unui program de tip "Stiri, nu vorbe". ... Cautam acele stiri relevante, impartiale si redactate cu acuratete, care sa nu-mi omoare timpul liber si asa dramuit, ci sa ma ajute sa inteleg ce se petrece in jurul meu, in lumea mea.
google-analytics.com