Cautare

192 de rezultate pentru "pisica" (2.71 secunde)
De exemplu, daca ti-e teama de o pisica sau aceasta este agresiva in vis, inseamna ca treci printr-o perioada in care iti este greu sa iti manifesti feminitatea.
Cliseul ne spune ca o pisica are 9 vieti, insa longevitatea lor tine de mai multe aspecte decat de folclor.
Pisica este unul dintre animalele cele mai des visate. Practic orice om are macar odata in viata un vis in care pisica sa fie actor principal. ... O pisica adulta Pisicile adulte pot simboliza deopotriva creativitate, putere, sexualitate sau nenorocire, ghinion, haos.
(Austine Considine) Ai pisica. ... Oasele de pisica descoperite in alte zone nu dovedesc ca animalele erau domestice sau nu. ... Un papirus antic il arata pe Ra, zeul soarelui ca o pisica patata inarmata cu niste cutite.
Duceti pisica la veterinar, intrucat urinarile in alte locuri decat ladita cu nisip indica afectiuni severe precum infectii urinare. ... Uneori un miros puternic venit de la ladita cu nisip poate determina pisica sa isi caute un alt loc in care sa isi faca nevoile.
Cum tii o pisica singura cateva zile? ... In afara de o sticla de 2 litri de apa, cu fundul in sus, intr-un castron, si 2 kile de mancare de pisica puse la discretie, mai aveti vreun alt sfat, ca sa nu imi gasesc pisica teapana la intoarcere?
Pisica, un remediu excelent antistres Daca va simtiti extrem de stresati, este momentul sa va ganditi sa adoptati o pisica. ... Pisica poate tine cu succes locul unui terapeut in viata noastra, sustin specialistii.
Ultimul eveniment care a atras atentia asupra omului-elastic este contopirea sa cu omul-pisica. ... Felix, omul-pisica, trebuie sa faca parte din ultima categorie. ... In caz ca omul elastic uita pana si trecutul omului-pisica, merita sa revada dezvaluirile publicate in 2009 de ziarul Adevarul, patronat de bunul sau amic Dinu Patriciu.
Are o marochinarie de moda veche si o pisica in geam.Nimeni nu intra in pravalia dumnealui,m -a invitat inauntru,ca sa pot mangaia pisica ,nu doar s -o admir din geam.
Urina de pisica emana un miros extrem de neplacut in jurul sau. ... Curata litiera si schimba nisipul deoarece este foarte posibil ca pisica ta sa refuze sa o foloseasca din cauza mirosului. ... Din pacate, o pata de urina curatata ineficient, va atrage pisica din nou in zona respectiva.
Asistam de o vreme incoace la jocul de-a soarecele si pisica ce se poarta intre justitie si alte institutii responsabile si o serie de oameni politici si de afaceri.
"Daca nu reusim sa ne intelegem, rupem pisica!", a spus vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea.
Elena Udrea, convocata la Neptun sau plecata acolo dintr-un impuls personal ar fi scris, cica, sau ar fi declarat la intoarcere sau poate chiar din selecta statiune, ca PDL e o pisica pe care o strivesti de nenumarate ori sub rotile unei masini si cand o crezi cu totul moarta, iti sare la beregata.
Am adus niste opale, niste ochi de pisica, un jasp precious, ciaroit, turcoaza si prehnit, cercei cu surub, dar si lungi, precum si cristale maestru, ne-a spus geologul Andrei Costin Victor, care participa intre 1 - 8 martie la targul de cristale.
priviti cu atentie in jur si veti descoperi ca la aproape fiecare balcon sau fereastra sta ghemuita cel putin o pisica, iar daca mergeti pe holul vreunui bloc, veti auzi cu siguranta dincolo de usi (ponderea este de 2 din 4 apartamente de pe palier) mieunatul rasfatat al unei mate.
par a fi angrenate, mai nou, intr-un joc ciudat care aminteste de vremurile copilariei in care erau "la moda" scandari de genul "la popa la poarta, e o pisica moarta, cine-o rade si-o vorbi, drept in gura lui va fi".
inele cu pietre - la 10 RON, pandante cu vanadinit, charoit, jasp, eudialit, jasp, amazonit, malachit, bronzit, coliere din piatra lunii, turmalinam, ochi de pisica, cercei montati in argint din charoit, rodocrozit, serpentinit - la 50 RON", ne-a spus Maxim Hiruta.
Poemul de garda, Pisica neagra, pisica moarta, Leul de dupa extravagante, Masinaria de uitare, Aerobiciclete si altele. - In 2011 a publicat volumul de proza Viata de aruncat.
Un obiect se joaca de-a soarecele si pisica O dovada a faptului ca lucrurile nu pot fi expediate atat de simplu este si un document obtinut, in primavara lui 2018, de grupul de presa I-Team din Las Vegas.
"Nu credem ca acest joc de-a soarecele si pisica mai pacaleste pe cineva, dar conducatorii PSD incearca in continuare. De fapt si de drept, urmasii comunistilor nu au nici cea mai mica intentie de a depune motiunea de cenzura, dupa cum arata sondajele de opinie.
google-analytics.com