Cautare

1195 de rezultate pentru "pisica pierduta pe str basarabiei" (2.73 secunde)
Mihaela de 39 de ani, din Bucuresti, a condus autoturismul un marca Daewoo Tico pe sos. ... Costel de 39 de ani, din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si pe acelaai sens de mers.
La data de 1 septembrie 2011, in jurul orei 15:20, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratului 112 cu privire la faptul ca la intersectia str. Jiului cu str. ... Acesta a declarat verbal ca, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str.
Sorin de 35 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Giulesti, dinspre str. Rasodnitei către str. ... Paul de 32 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism Opel Astra pe str. ... Nicolae Grigorescu catre str. ... 3, a surprins si accidentat pe S.
Gheorghe de 57 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe Bd. Timisoara, dinspre str. ... Din impact, autoturismul Ford a patruns pe sensul opus de mers de circulatie intrand in coliziune cu un stalp de iluminat public.
La data de 04.10.2011, in jurul orei 23.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Floreasca din sectorul 1, pe C. ... La data de 05.10.2011, in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str.
- atunci cand doresc sa traverseze o intersectie la culoarea verde a semaforului electric, dar este evident ca nu vor reusi din cauza coloanei de autovehicule, sa ramana pe loc si sa astepte eliberarea intersectiei chiar daca intre timp se va derula inca un ciclu semaforic;
Barbu Vacarescu spre str. Ramuri Tei - str. Vidin - str. ... Dacia si pe str. ... • Pe aici ar fi trebuit sa circulam intr-un singur sens incepand de saptamana aceasta, insa schimbarea va fi introdusa abia de la inceputul lunii viitoare, a anuntat Administratia Strazilor.
- SECTOR 3 Locuitorii Sectorului 3 isi pot reinnoi contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta pana pe 31 martie 2014.
Octavian STIREANU publica pe Amos News un articol intitulat "Pacea pierduta", pe care il puteti citi in continuare.
Cine crede ca se poate face treaba cu inspectori fiscali platiti cu mai putin de patru milioane de lei pe luna se insala. ... Functionarii din DGFP au ajuns sa se bata ca salbaticii pe calculatoare.
Cocotat, ca prin minune, pe inalte culmi electorale, Mircea Geoana isi face titlu de glorie din vizite prin tara, la intalniri cu oameni de afaceri si, inevitabil, cu poporu'.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
inele cu pietre - la 10 RON, pandante cu vanadinit, charoit, jasp, eudialit, jasp, amazonit, malachit, bronzit, coliere din piatra lunii, turmalinam, ochi de pisica, cercei montati in argint din charoit, rodocrozit, serpentinit - la 50 RON", ne-a spus Maxim Hiruta.
Poemul de garda, Pisica neagra, pisica moarta, Leul de dupa extravagante, Masinaria de uitare, Aerobiciclete si altele. ... O intrebare pe buzele tuturor - cand mai are timp un medic neurolog sa fie si poet?
observarea atat in spectrul optic, cat si in cel infrarosu, lipsa unor suprafete portante pentru zbor, lipsa unui sistem vizibil de propulsie, capacitati de zbor care depasesc tot ce e cunoscut pe Pamant, ca si un posibil camp energetic sau de rezonanta de natura necunoscuta, inconjurand obiectul.
Prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene a Partidului Noua Generatie, Petru Trifan, caracterizeaza intreaga discutie privind motiunea PSD drept o "joaca de-a motiunea", care nu mai surprinde pe nimeni. "Nu credem ca acest joc de-a soarecele si pisica mai pacaleste pe cineva, dar conducatorii PSD incearca in continuare.
Memoria pare sa-l lase pe primul om in/la stat, Traian Basescu. ... In acest sens, presedintele PC Dan Voiculescu i-a trimis o scrisoare deschisa lui Basescu, intitulata "Traiane, sa rupem pisica!
Dintre ministrii actuali, o buna parte ar urma sa isi pastreze fotoliile, in frunte cu cei ai UDMR, care au avut ieri o consultare pe aceasta tema cu seful statului.
SUA ii arata pisica lui Basescu? ... "Ii urez bun venit si domnului Mircea Geoana, presedintele Senatului Romaniei, un bun prieten al meu si cel mai bun prieten pe care SUA il au in Romania". Pentru cititorii mai putin avizati, sa o spunem pe sleau:
Greii pietei se lupta strans si pe segmentul asigurarilor pentru animale de companie. Cu toate acestea, nici una dintre companii nu asigura direct sau indirect mai mult de cateva zeci de animale pe an.
google-analytics.com