Cautare

1195 de rezultate pentru "pisica pierduta pe str basarabiei" (2.76 secunde)
Magazinul din Botosani se gaseste in format City pe str. ... Aceasta este amplasata pe str. ... Pe o suprafata totala de 346 mp, din care suprafata de vanzari este de 242 mp, magazinul din Ticleni, judetul Gorj, se afla in format Loco, pe str.
Scena pe care Depeche Mode va concerta peste doar doua zile la Bucuresti va avea un design special, unic in lume!
In calendarul popular, in aceeasi zi se sarbatoresc Sanzienele, fiinte mitologice care, in imaginatia colectiva, capata infatisarea unor fete invesmantate in ii, purtand pe cap cununi din spice de grau si din sanziene, plante ce infloresc in aceasta perioada.
Obiectivele principale ale proiectului care vizeaza perimetrul cuprins intre Strada Drumul Taberei, Str. Raul Doamnei, Prelungirea Ghencea, Str. Brasov, respectiv, perimetrul cuprins intre Soseaua Virtutii, Str. Ariesul Mare, Str.
Proiectul unei alte parcari construite in parcare se taraie de pe o zi pe alta. Chiar daca primarul promite o finalizare rapida Pe 10 septembrie, simultan cu lucrarile parcarii construita in parcarea Primariei au inceput lucrarile la o alta parcare, construita in parcarea de pe str Cornisei.
liniile de tramvai 1/10 si 41 vor functiona pe intreg parcursul noptii, transmite printr-un comunicat de presa Metrorex. ... Totodata, liniile de tramvai 1/10 si 41 vor functiona pe intreg parcursul noptii, cu interval de succedare marit, anunta si Societatea de Transport Bucuresti.
La data de 30.07.2010, pe Str. ... Bratianu si Str. ... Lucrarile vor fi executate in doua etape, cu asigurarea unei benzi de circulatie de minim 3,5 m, pe sensul dinspre Str. ... Circultia autovehiculelor va fi inchisa pe sensul dinspre Bd. I.C.Bratianu catre Str.
Marian de 41 de ani, din judetul Ilfov, a condus autoturismul marca Opel pe Sos. Colentina dinspre Calea Mosilor catre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. Teiul Doamnei a surprins si accidentat grav pe S.
Prahova, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un autovehicul marca MAN care tracta o semiremorca, pe bld. Iuliu Maniu dinspre str. ... Dupa ce a trecut de intersectia cu str Rasaritului, a surprins si accidentat mortal pe T.
Gheorghe de 28 de ani din judetul Neamt, a condus un moped, pe trotuar, pe Calea Crangasi dinspre str.
In perioada septembrie - octombrie 2010, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 1 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au desfasurat activitati in vederea documentarii unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din societati comerciale, denumita generic "TAXI" .
ANDREI de 22 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe Calea Vacaresti dinspre P-ta Sudului catre sos. ... KAYA de 36 de ani, cetatean turc, a condus un autoturism marca VW Jetta, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. Stefan cel Mare la intersectie cu str. Lizeanu, sector 2, pe M.
Giurgiu, avand permisul de conducere retinut, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe bld. Magheru dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu P-ta Romana, a surprins si accidentat grav pe N. ... Virginia de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Octavia, pe Str.
Gabriel de 34 de ani din Bucuresti, a condus un troleibuz marca Ikarus, pe Calea Mosilor dinspre str. ... Ilfov, a condus un autoturism marca Ikarus, pe str. ... Dupa ce a trecut de str. Campul Mosilor, a surprins si accidentat grav pe D.
Covasna, a condus o autoutilitara marca Mercedes Benz Actros, pe Sos. Chitilei dinspre oras Chitila catre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. ... Giurgiu, care circula pe Sos. Chitilei dinspre Str.
Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... 500, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei si a accidentat-o pe G. Virginia de 69 de ani, din judetul Bacau, care se deplasa pe trotuar. ... Oltenitei catre str.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
La data de 16 mai 2011, ora 16:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. IONEL de 41 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca BMW, pe Sos.
ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... GHEORGHE de 43 de ani din judetul Ilfov, care circula in aceeasi directie pe banda unu. ... CONSTANTIN de 54 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str.
google-analytics.com