Cautare

1195 de rezultate pentru "pisica pierduta pe str basarabiei" (2.88 secunde)
Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. Modoran Ene dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu aleea de legatura intre str. Modoran Ene si str. ... Vasile de 56 de ani din Bucuresti, pe str. Modoran Ene din directia str.
Dan de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi, pe str. ... Bucurestii Noi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Dacia Logan, condus pe bd. Bucurestii Noi dinspre Pod Constanta catre str.
Dany de 56 ani, cetatean israelian, a condus o motocicleta marca BMW pe str. Tepes Voda, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. Agricultori, dinspre str.
VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala. Programul evenimentelor organizate pe 1 Decembrie:
Urina de pisica emana un miros extrem de neplacut in jurul sau. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa elimini cauza. Curata litiera si schimba nisipul deoarece este foarte posibil ca pisica ta sa refuze sa o foloseasca din cauza mirosului.
Asistam de o vreme incoace la jocul de-a soarecele si pisica ce se poarta intre justitie si alte institutii responsabile si o serie de oameni politici si de afaceri.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, acesta va avea loc maine, 15 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti in cadrul unei productii demne de renumele trupei cu o prezenta de peste trei decenii in istoria muzicii electronice!
pe ce criterii, pentru ca nu a existat nicio comunicare publica pe aceasta tema, s-a stabilit cine primeste bani si cine nu? ... -Penetratie si Racord Splai Unirii -Autostrada Bucuresti â€" Constanta -Penetratie B-dul Timisoara, -Strapungere si Supra-largire Str. ... Nordului â€" Str. ... Colentina â€" Str.
Furnizor oficial al Curtii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul sau magazin in Romania in 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucuresti, iar anul acesta aniverseaza 15 ani de expertiza integral oferita consumatorului roman.
Proaspat inauguratul magazin din Timisoara functioneaza in format Standard pe str. ... Magazinul lansat la Sibiu recent, tot in format Standard, este al 10-lea din oras si se afla pe str. ... Si unitatea din Barlad, judetul Vaslui, are format Standard si isi primeste clientii pe str.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Primul magazin PROFI din orasul Vaslui este amplasat la Silver Mall, pe str. Stefan cel Mare, nr.275A, si se intinde pe o suprafata totala de 665 mp, din care suprafata de vanzari este de 484 mp.
Unitatea din Beliu, judetul Arad, se gaseste pe str. ... Unitatea din Lehliu Gara, judetul Calarasi, se afla in format Standard pe str. ... Magazinul din Cluj-Napoca, al 25-lea din oras, este inaugurat pe str.
Editia 2017 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 21 km. Traficul va fi inchis sambata, 13 mai intre orele 07.30-14.30 pe bd.
MIHAI de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. Brasoveni, a surprins si accidentat grav pe Z. ... Ilfov, a condus un microbuz marca Mercedes, pe bd. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
Mitingul din Piata Victoriei care va avea loc in intervalul 10.00 - 11.00, se va desfasura intre linia de demarcatie a benzii II de circulatie, de pe Bd. ... Marsul de protest va avea loc intre orele 11.00 - 14.00, pe traseul Piata Victoriei - Bd.
CONSTANTIN de 47 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe str. Ghica Tei dinspre str. Judetului catre str. Maica Domnului, iar cand a ajuns la intersectia cu str.
Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri. Intre orele 08:15 si 10:15 traficul va fi restricţionat pe Calea Serban Voda, intre Soseaua Oltenitei si strada de legatura intre Calea Serban Voda si Sos.
RODICA de 63 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe str. ... Mihai Bravu catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Tascu de 36 de ani din Bucuresti, care circula pe str. Agricultori dinspre Calea Calarasilor catre str.
IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. Stupilor dinspre Str. Somesul Mare catre Str. ... 10, a surprins si accidentat grav pe G.
google-analytics.com