Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (4.03 secunde)
"Avem la stand coliere din hartie quilling (tehnica de hartie) facute de Andreea - la 5 RON si 10 RON pe baza metalica, inele cu pietre:
Tot la standul lui, mai gasiti si: inele cu pietre (rubine, safire, smaralde) - la 50 RON, 60 RON (cel mai scump e la 500 RON).
cadigane din matase naturala si bumbac pictate de mine - 150 RON, bluze pictate, din matase naturala si dublate cu bumbac - intre 110 - 120 RON, pandante si coliere pe sarma argintata, cercei din seminte de rudrasca - 18 RON, bratara din seminte de rudrasca - 20 RON, cercei cu sticla de murano - 18 RON, cercei din metal emailat, brose sub forma de insecte, cu pietre semipretioase - intre 20 - 25 RON", ne-a spus Catalina Marinescu.
De asemenea, la standul ei cautate au fost si colierele, bratarile si cerceii cu pietre semipretioase, create de ea.
Numai ca privirea lui inlocuia pur si simplu aspecte din realitate, ca un crestin care intra in biserica si vede deasupra altarului nu o icoana, ci un semn rutier Atentie, cad pietre!.
Mi-am dorit, pe rand, in functie de varsta si anotimp, sa fiu musafir (strict influentata de tratatiile primite si indeosebi de borcanele cu dulceata de cirese amare ori serbet de pe la 5 ani, din vizitele in care bunicii jucau rummy sau pinnacle, iar eu se presupunea ca ar trebui sa stau cuminte), mama, medic, inginer agronom sau zootehnist, politist, mai ales cand citeam revista Pentru Patrie primita de la buna mea prietena, fiica sefului de post, iar in verile in care imi faceam veacul la paraul din capatul satului si culegeam pietre, arheologia mi se parea fascinanta.
Printr-o simetrie plastica, parfumurilor le sunt atribuite corespondente ornamentale, concretizate intr-o inedita linie de bijuterii din materiale fine, cu pietre pretioase si semi-pretioase.
frunze moarte, insecte si animale de companie, bunici care dispar, parinti in doliu, hectare intregi de pietre de mormant in cimitire.
Libertina din fantezie, profana din temperament, ambitioasa din calcul, Lucretia dorea placeri, adulatii, onoruri, pietre pretioase, aur, stofe frematatoare si palate somptuoase.
La standul Crinei Filisan din cadrul Targului de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv gasiti antichitati, precum tavi din bronz, alama si argint, dar si bijuterii superbe - inele de argint cu pietre semipretioase, la 30 RON, dar si la 60 RON si la 300 RON, o tava din alama argintata - 300 RON.
Am venit cu salvari - la 100 RON, rochii din tul si matase, rochii din vascoza, bluze - la 180 RON, facute de mine, obiecte din ceramica arsa care sunt inspirate de cultura Cucuteni, care reprezinta ferilitatea, perne decorative (pisici) si bijuterii facute din pietre naturale, intre 65 RON - 200 RON, ne-a spus Daniela Petre de la Ma Belle Universul ALTFEL al femeilor.
bratari cu pietre - de la 150 RON - 500 RON, cercei din argint - de la 50 RON - 500 RON, cu chihlimbar, ochi de tigru, coral, pocale - la 200 RON bucata, monede din argint - la 50 RON si 70 RON, clopot din bronz masiv - la 200 RON, vase din alama argintata - la 150 RON si 200 RON, caseta din lemn, pentru bijuterii -la 150 RON.
Mai am ca pietre rodonit, coral si onix, ne-a spus Karmen Vlad.
Am venit cu bijuterii din argint 925, cu smaralde, rubine, cu bijuterii orientale, cu perle naturale, cu bratari, inele, bratari.
cercei momtati in pietre, taiate acum, cu lizardit, agat, criscocola, aurolit, o piatra din Bielorusia, dar si un set de 4.000 Ron, din moldavit, cu cercei, pandant si inel, ne-a spus Maxim Hiruta, prezent in acest week-and la targul de cristale din curtea Muzelui National de Geologie.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist.
Atta Boy, inalt de 15 centimetri, apare intr-o fotografie din 1933, cu referire la indienii Jivaro (sau Shuar) din Peru, cunoscuti pentru tehnicile lor de creare a unor capete umane micsorate prin uscare cu pietre incinse.
bratari din piatra de nisip cu lemn, bratari cu margele - la 10 RON, bratari din sfoara de matase, cu pietre - la 10 RON si fete de masa din panza de in - la 250 RON.
De exemplu, acestea ar putea provoca pietre la rinichi. Oamenii de stiinta trebuie sa gaseasca noi modalitati de a detecta aceste forme de viata.
ea s-a construit pe stanca ce se gaseste in extremitatea vestica a padurii de pietre si este cea mai mare din regiunea Meteorei.
google-analytics.com