Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (2.73 secunde)
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
La standul sau, gasiti seturi de lenjerie din bumbac - doua seturi la 160 RON, un set de lenjerie - la 90 RON, matanii lemn de masline de la Mecca - 150 RON, matanii din pietre naturale, bratari din pietre - 25 RON, siraguri din margele - intre 15 RON - 60 RON (lucrate manual), spinner cu lumini colorate (leduri) - 18 RON si spinner fara leduri - 12 RON, evantaie, cuburi, elefantei din jad - 25 RON.
Fustele (din bumbac si din matase) costa 75 - 120 RON, esarfele din matase naturala costa 20 si 35 RON, gentile din piele mici costa 75 RON si cele mari 180 RON, ghiozdanele din piele naturala la 200 RON, 250 RON si 280 RON, ghiozdane mici din piele naturala la 95 RON, papucei din piele (fara broderie) - la 65 RON, papucei din piele (cu broderie) - la 75 RON, bratari pe suport de otel inoxidabil la 35 RON si la 45 RON, bratari din pietre naturale la 45 RON, 55 RON si 75 RON, bratari din os sculptat, inele cu pietre semipretioase la 20 RON si la 35 RON, saluri din casmir cu broderie la 450 RON, rochii din bumbac la 75 RON, 95 RON, 120 RON si 150 RON, bluze din bumbac la 75 RON, 95 RON si 120 RON", ne-a spus Aman Ralhan.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi), dar si bijuterii din pietre pretioase - chihlimbar, onix, cuart roz, jad, diamante, si semipretioase, dar si bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
Cartea va ofera informatii atat despre originea, clasificarea, evaluarea, prelucrarea si valoarea de piata a gemelor, cat si despre tratamente, falsuri, imitatii, pietre sintetice si metodele de identificare a acestora. ... Ar fi redarea acelui curs, in care inveti principalele pietre pretioase, conform legislatiei romanesti:
Inelele reglabile din argint cu pietre semipretioase sunt bijuterii superbe create de geologul Andrei Costin Victor. ... Sotia sa creeaza cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, care merg bine la acest targ.
Am adus ca noutati larimar si tanzanit, dar am la stand si moldavit, meteoriti, rubine, safire, safire, ingerasi de cristal - la 25 RON si alte pietre precum jasp, ametist, turmalina, topaz, jad si smarald, ne-a spus geologul Andrei Costin Victor.
Alte pietre pe care le-am adus la stand sunt: ... Inele din moldavit, ametist, ochi de tigru iron, agat Merineea, coral, crisopraz, chihlimbar - la 800 Ron, dar am avut reducere la ele 20 la sute, coliere din diverse pietre.
Pe fundul marii este nisip, doar la intrarea in apa este un prag de pietre, care are cam 1 metru, dar sunt pietre plate, care nu deranjeaza cu nimic atunci cand calci pe ele. Totusi exista locuri in care nu sunt pietre deloc in apa.
Jurnalistul a fost lovit cu pietre, iar un individ ar fi incercat chiar sa-l atace cu un topor, informeaza B1 TV. ... In doar cateva minute reporterii s-au trezit atacati cu pietre, iar unul dintre scandalagii a scos toporul.
De asemenea, si bratarile cu pietre precum smarald, aquamarin si opal au fost extrem de cautate! Si bratarile simple, cu preturi intre 35 - 130 RON (din smarald), 60 RON (din turmalina) si 35 RON (din granat) au mers foarte bine", ne-a spus Iulian Bere.
pandante din malachit, malachit brut, agat de Peru, calcedonia roz, agat dentrinic, charoit, magnetit, moldavit, opal, cobalto-calcit, crisopraz, eudialit, inele din argint, montati in pietre:
vaze din sticla pictate chiar de ea, cu cristale, tablouri din sticla cu diverse pietre, zodiace din sticla, bronz si cristale.
"Am adus pietre frumoase de la Munchen, din Germania: opal de Etiopia de foarte buna calitate, diamant brut, diamant fatetat, safir, rubin, smarald, safir in degrade, piatra lunii si combinatii de pietre din care am facut diverse coliere:
"De Martisor am facut diverse brose pe diverse pietre, dar si cercei, bratari, pandante. Ca noutati, am avut: rodonit, jad canadian, amazonit de Rusia, coliere unicat - intre 100 - 165 RON, din carneol, ochi de tigru, fluorit, ametist", ne-a spus Carmen Bere, pasionata de cristale de cativa ani.
"S-au vandut foarte bine amonitii (fosile de varsta jurasica de peste 100.000.000 de ani vechime), dar si colectiile de pietre semipretioase si multitudinea de coliere facute de mine si de sotia mea, Klara", ne-a spus Oscar Edelstein, pasionat de cristale de foarte multi ani, de profesie geolog.
pandantive din labradorit, jaspuri de toate nuantele, serafinit, coliere din safir, rubin - la 260 RON, coliere din aquamarin si opal, pandant din larimar - 100 RON, bratari din diverse pietre - 15 RON, cercei cu pietre, coliere cu peridot,, tanzanit, pirita fatetata si bratari din chihlimbar - 100 RON.
set din lapis lazuli (cercei, inel si pandant) - 650 RON, set din aventurin (noapte de Cair) - 320 RON, set inel plus cercei ochi de pisica - 450 RON, set inel plus cercei din jad - 450 RON, inele cu pietre - la 75 RON, 125 RON si 150 RON (din coral, malachite, onix, agat verde), farfurie de perete din chihlimbar si tablouri din chihlimbar - intre 150 - 350 RON.
pandante din labradorit, lapis lazuli, cuarturi mari de la 300 RON in sus, copaci mari cu pietre - la 350 RON.
camasi din bumbac - 60 RON, produse din lana si piele, gentute din piele si lana - intre 40 - 120 RON, genti din bumbac - 40 RON, palarii din piele - intre 100 - 150 RON, bratari din piele - 10 RON, bratari din pietre semipretioase, din ata, macrame si lana - intre 5 - 10 RON, inele cu pietre semipretioase.
google-analytics.com