Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (4.90 secunde)
pietre de la targul din Franta, din luna iulie, azurit, lemn pietrificat, amestist cactus, dar si pietre romanesti, cercei din sodalit, howlit - la 15 RON. ... pietre de talisman:
"Am adus bratari din argint cu pietre pretioase - 250 RON,, bratari din argint cu pietre semipretioase, cercei cu rubin, topaz, safir, ametist, periodot, citrin, granat - 50 RON, bratari cu pietre semipretioase precum piatra lunii, carneol, ametist, turmalina, inele cu pietre semipretioase, montate in argint - 50 RON", ne-a spus Carmen Bere.
Anca si Constantin Costache participa la targurile traditionale organizate in curtea MTR cu un stand cu bijuterii cu pietre semipretioase si cu accesorii handmade. ... La acest targ am venit cu bijuterii cu pietre semipretioase, pandantive, cercei, coliere, pe toate gusturile, cu bijuterii cu perle.
Anca si Constantin Costache participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti in curtea MTR cu un stand cu bijuterii cu pietre semipretioase si cu accesorii handmade. ... La acest targ am venit cu bijuterii cu pietre semipretioase, pandantive, cercei, coliere, pe toate gusturile, cu bijuterii cu perle.
pietre noi la medalioane din prasiolit (ametistul verde), crisopraz, jasp val, pietersit, pandantive din echimizi (arici de mare), pietre din Mozambic, jasp din localitatea Analalava - la 20 RON, bratari, cercei din pietre si bratara din jasp kambaba.
inele din sarma speciala cu pietre semipretioase nmari, cu baza de zamac, bratari cu snur de piele naturala sau cu matase de diferite grosimi, simple sau impletite, cu pietre semipretioase de diferite culori, pandantive pe snur din piele naturala de diferite grosimi, bratari cu charmuri si cercei cu pietre semipretioase si candelabru.
La magazinul de pe Strada Academiei, unde il gasiti pe ceasornicarul Catalin Vardianu, gasiti si un stand special amenajat cu ochelari, rame de ochelari si bijuterii din pietre semipretioase si pretioase, de care se ocupa Cristina Paraschiva.
Firma Amrit International participa la TIBCO 2018, in acest week-end, cu un stand cu bijuterii din argint si pietre semipretioase, dar si cu esarfe din casmir si lana. Sotii Jasvinder si Jagmeet Singh din India au adus in cadrul acestei expozitii bijuterii din argint si pietre semipretioase precum:
"De ce intotdeauna cand cineva arunca cu pietre, sariti si ajungeti chiar sa-l sufocati pe omul respectiv?
Recent, la Coftale, pe Strada Stefan Mihaileanu nr.42, a avut loc un eveniment de martisor la care (Chic Victim) a adus accesorii lucrate manual din pietre semipretioase si elemente vintage, punand accent pe brose si pandantive, iar Blossom a fost prezenta cu esarfe si posete din matase naturala, lucrate manual.
"Am adus inele din argint cu rubin inzoisit - 180 RON, cu lepidolit si jaspuri - la 160 RON, bratari talisman - 4 - 5 RON, cu lapis lazuli, ametist, cuart roz, ochi de tigru, sodalit, cercei cu pietre, bratari cu pietre.
"La standul meu puteti gasi bratari fantezie facute pe piele naturala de diferite grosimi sau matase naturala cu ciorchini din pietre semipretioase, bratari fine, elegante din azurit, labradorit, malachit, smarald, cristal de stanca, inele din pietre divers colorate de diferite dimensiuni, pe sarma placata cu argint, cu diverse pietre (cuart, coral cu cristal) - intre 20 - 25 RON, pandantive fantezie - intre 20 - 60 RON, cercei cu pietre - intre 20 - 30 RON, cercei candelabru (merg foarte bine).
camasi din bumbac, produse din lana si piele, gentute din piele si lana - intre 40 - 120 RON, genti din bumbac - 40 RON, palarii din piele - intre 100 - 150 RON, bratari (din piele, din alpaca si din seminte) - intre 5 - 20 RON, bratari din pietre semipretioase, din ata, macrame si lana - intre 5 - 10 RON, inele cu pietre semipretioase, pandante, cercei din seminte huayruro - la 20 RON, bratari crosetate de noroc - la 10 RON.
pandante, bratari, zodii - la 7 RON si la 15 RON pe felii de agate, coliere cu agate de foc, ametist, fluorina si pirita - la 100 RON setul (bratara plus colier), cercei cu pietre diverse - intre 5 - 10 RON, pandante cu pietre diverse, precum jasp, obsidian, jad, jasp rosu, jas dalmatian, ametist si opal de Peru.
La standul lui puteti gasi si pandante din diverse pietre, bratari din chihlimbar, jasp rosu, opal, jad, ametist, peridot. Inelele reglabile din argint cu pietre semipretioase sunt bijuterii superbe create de geologul Andrei Costin Victor.
Am venit cu rochii din tul si matase, rochii din vascoza, bluze, facute de mine, obiecte din ceramica arsa care sunt inspirate de cultura Cucuteni, care reprezinta ferilitatea, perne decorative (pisici) si bijuterii facute din pietre naturale, intre 65 RON - 200 RON, ne-a spus Daniela Petre de la Ma Belle Universul ALTFEL al femeilor.
• Tiahuanaco (Poarta Soarelui, datata dupa alinierea la soare si precesie la 11.000 i.e.n, pietre de pana la 60 tone/buc) • Sacsayhuman (Orasul Zeilor) constructii din piatra pura, nedatabila, imbinate prin scoabe turnate in caneluri sapate in piatra, scoabe din Monel (aliaj Nichel - Cupru cu temperatura de topire la 1.800 grade Celsius, NU se poate obtine in cuptor cu lemne iar in zona nu exista carbuni, in perfecta stare si acum);
O puteti face si cu ajutorul unor pietre semipretioase. - Astfel, un lapislazuli sau un malahit, sau alte pietre verzi sau albastre activeaza zona sanatatii sau a familiei (est).
smaraldul brut ce costa incepand de la 80 de euro pe kg, sferele de rubin - la 100 RON, bratarile din pietre - la 8 RON si cerceii din ambra naturala - la 80 RON. ... Vindeam chestii marunte la sfarsit de saptamana si pietre scumpe in cursul saptamanii.
Doar cu ochiul liber, foarte putine pietre pot fi identificate. Acest lucru este cu atat mai evident cu cat pe masa bijutierului, a comerciantului sau la consummator ajung aproape intotdeauna pietre taiate si slefuite, care si-au pierdut infatisarea initiala. ... La Muzeul National de Geologie vin persoane interesate de pietre.
google-analytics.com