Cautare

1906 de rezultate pentru "pierderea gustului de pe limba" (2.57 secunde)
FARCAS) Am expus, de-a lungul mai multor articole, ipoteza conform careia civilizatii cosmice extrem de vechi, numite hipercivilizatii, ar trebui sa se afle, inca de multa vreme, in preajma noastra. Am prezentat si patru categorii de posibile dovezi:
unul pentru selectarea de administratori de cetatenie romana in urmatoarele domenii: administratie publica europeana, drept, economie si audit, iar cel de-al doilea pentru selectarea de secretari de cetatenie romana, in vederea constituirii de liste de rezerva care vor fi utilizate pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul institutiilor europene.
Episcopul Tökés László a anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Targu Mures, ca accepta propunerea a sase organizatii non-UDMR de a candida ca independent la Parlamentul European.
Presedintele Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, a anuntat ieri ca partidul sau a depus la Camera Deputatilor un proiect de lege prin care etnicii maghiari din Romania sa fie obligati sa invete limba romana.
Liderii ardeleni ai PIN ii solicita presedintelui partidului, Cozmin Gusa, eliminarea criteriului potrivit caruia candidatii din Transilvania la PE trebuie sa cunoasca limba maghiara.
Candidatii PIN pentru cele 35 de pozitii de pe lista cu care partidul vrea sa intre in campania pentru europarlamentare au fost chemati la examinare. Ca teme de examen au fost stabilite cunostintele despre UE si cele de limbi straine.
Aparitia in Oradea a unor afise in limba maghiara, cu mesajele "Ardealul, pamant unguresc" si "Ardealul a fost si va fi pamant unguresc" a generat primele reactii politice.
"Iti scriu la o zi dupa nerusinata frauda electorala pe care ai poruncit-o si ai coordonat-o in Romania duminica, 1 iunie 2008", afirma Vadim Tudor, acuzandu-l pe Taubman ca s-a amestecat, "brutal", in viata politica a tarii noastre si ca a "savirsit numai abuzuri".Liderul PRM il acuza pe Taubman ca a afirmat, la Cluj, ca limba maghiara trebuie sa fie a doua limba oficiala a Romaniei, ca i-a cerut primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu sa faca tot posibilul sa impiedice plecarea sa la Londra, ca l-a aparat pe Traian Basescu, aflat in plin proces de suspendare, ca a "tras sforile" pentru a impiedica intrarea PRM in PE si ca a coordonat "uriasa frauda de la alegerile locale, tot in defavoarea PRM".
30 de inspectori de specialitate ai ISJ Dolj au primit luni ordin de incetare a contractului de munca. Ieri, lista cu noii inspectori era gata, insa nu era "publica", fiind tinuta ascunsa pentru eventuale modificari de urgenta.
Inpolitics a descifrat semnificatia numelui lui Boc in limba tiganeasca (asa-zisa rromanes). "Nici ca se putea un nume mai potrivit pentru primul ministru al unei tari aflate in apogeul crizei, in care milioane de oameni se gandesc, disperati, ce vor manca maine:
Presedintele Traian Basescu (foto) a subliniat ieri, in discutia cu omologul sau ungar, ca tara noastra vizeaza acordarea, atat romanilor, cat si minoritatilor, autonomiei comunitatilor fata de puterea centrala, iar Pal Schmitt a precizat ca a cerut un drept de autodeterminare mai mare pentru Ardeal.
Presedintele Traian Basescu (foto) a subliniat ieri, in discutia cu omologul sau ungar, ca tara noastra vizeaza acordarea, atat romanilor, cat si minoritatilor, autonomiei comunitatilor fata de puterea centrala, iar Pal Schmitt a precizat ca a cerut un drept de autodeterminare mai mare pentru Ardeal.
Am avut o discutie cu Boc si am convenit sa blocam legea lui Giurgiu in Senat Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca a avut marti o discutie cu premierul Emil Boc in care au convenit ca legea adoptata tacit la Camera care prevede abrogarea studierii Istoriei si Geografiei in limba materna sa fie "blocata" in Senat.
Membrii Comisiei romanilor de pretutindeni din Senatul Romaniei, au avut in data de 03 martie, o intrevedere cu E.S domnul Daulet Batrashev, ambasadorul Republicii Kazahstan si cu o delegatie a Parlamentului Republicii Kazahstan, condusa de domnul Serik Akylbai, Presedintele Comisiei de legislatie constitutionala, sistem judiciar si organe de aplicare a legii din Senatul Republicii Kazahstan.
Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor a intrat in vigoare la 31 decembrie, urmand ca prevederile acesteia privind sanctiunile sa fie aplicate de joi, 31 ianuarie 2008.
Aproximativ 99,8 % dintre elevi au promovat proba orala de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat, mai mult de jumatate dintre ei obtinand note de 9 si 10.
La nivel oficial, leul este greu si fara patru zerouri în coada, însa, în limba vorbita, toata lumea, indiferent de pregatire si de profesie, foloseste leii vechi si îsi face calculele în vechea moneda.
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova. Este prima campanie promotionala din toate timpurile, derulata simultan pe cele doua teritorii.
subtitrarile Site-urile de subtitrari pentru firme descarcate (normal ca ilegal!) de pe net sunt intr-un aprig razboi. ... Se acuza unii pe altii de "violarea drepturilor de autor"! Adica ei vand scule pentru filme furate de pe net, dar au pretentia sa le fie respectat dreptul de proprietate;
Realitatea.net informeaza :Din ce tari sunt transmise e-mailurile purtatoare de programe periculoase Ponderea mesajelor spam in totalul e-mailurilor trimise se mentine in Romania la 85-90%, majoritatea fiind mesaje in limba engleza transmise din SUA si Rusia, dar in ultima perioada a crescut extrem de mult numarul e-mailurilor purtatoare de programe periculoase, avertizeaza specialistii Bitdefender.
google-analytics.com