Cautare

1906 de rezultate pentru "pierderea gustului de pe limba" (4.17 secunde)
Dintr-o femeie care nu dadea importanta atat de mult detaliilor si durerilor simtite, acum fiecare simptom sau senzatie de disconfort te alarmeaza.
Lipsa de energie Oboseala este un efect comun al nivelului scazut de testosteron. Este posibil sa simtiti ca nu mai aveti energia pe care o aveati inainte sau va veti simti extrem de obosit. Bineinteles, exista multi alti factori care va pot afecta energia (procesul de imbatranire sau depresia).
Vedem rareori adulti si copii purtand aparate dentare, iar acestia sunt doar o mica parte dintre cei care ar avea nevoie urgenta de tratament ortodontic.
Gabriel Petrisor Saramet, medic primar neurolog din cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC Electroencefalografia (EEG) este una din metodele de explorare functionala cel mai frecvent folosita in diagnosticul bolilor sistemului nervos central datorita usurintei tehnice de a fi efectuata, lipsei oricarei nocivitati pentru bolnavul explorat si absentei oricarei contraindicatii clinice.
La Moscova s-au organizat mari festivitati in legatura cu cei 60 de ani scursi de la terminarea celui de-al doilea razboi mondial. ... Mediile sint si acolo pline de evocari, se programeaza filme documentare, se organizeaza dezbateri, presa scrisa acorda multe pagini, arhivele sint scotocite.
La Moscova s-au organizat mari festivitati in legatura cu cei 60 de ani scursi de la terminarea celui de-al doilea razboi mondial. ... Mediile sint si acolo pline de evocari, se programeaza filme documentare, se organizeaza dezbateri, presa scrisa acorda multe pagini, arhivele sint scotocite.
Si linistea pe care o constatam in ultima vreme este aparenta. De fapt, continua aici, inca de la congresul din aprilie 2005, un razboi al pozitiilor. Ion Iliescu si fidelii lui nu s-au resemnat niciodata cu pierderea sefiei.
FARCAS) Faptul ca fenomenul OZN a fost socotit de armata americana un subiect suficient de interesant pentru a cheltui pe investigarea lui 22 milioane de dolari, n-a trecut neobservat pe plan mondial.
Legea privind combaterea practicilor comerciale incorecte a intrat in vigoare din luna ianuarie a anului in curs, aceasta conferind Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor competenta de a sanctiona publicitatea inselatoare, publicitatea agresiva, falsele oferte "gratuite", inducerea in eroare a consumatorilor prin omisiune sau prin reclamele-capcana.
Utilizatorii sunt adesea sfatuiti sa verifice periodic sistemul impotriva infectarilor, insa in conditiile scenariilor actuale ale atacurilor informatice, acest lucru nu mai este de ajuns. ... Specialistii Panda Security au elaborat un ghid simplu cu cele mai raspandite 10 semne de infectare.
Claudiu Tusac, candidatul PSD la Primaria municipiului Mangalia, vorbeste pe masura intarzierilor la intalnirile pe care si le stabileste - adica mult. In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Presedintele Traian Basescu s-a decis sa-si perfectioneze limba engleza. Dar nu cu un profesor, ci ascultand versiunea in limba engleza a BBC.
Manifestarile din Transilvania dedicate Zilei maghiarilor de pretutindeni, mai ales cele de la Odorheiu Secuiesc, s-au desfasurat fara amploarea si incidentele interetnice asteptate.
Membrii PC, impreuna cu reprezentantii uniunilor culturale si ONG-urilor din Transilvania, au adoptat - la contramanifestatia de ieri de la Alba Iulia, desfasurata sub genericul "Limba romana nu se negociaza" - o rezolutie in care ii cer presedintelui UDMR, Markó Béla, sa-si ceara scuze publice poporului roman pentru declaratiile din 15 martie.
Adaugam la acestea inca un numar de cazuri, raportate din tari din zona noastra geografica. O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov.
Cursuri pentru initierea spargatorilor se transmit in comunitatile informationale din Romania * Cei interesati au acces la manuale si filme didactice * Acestea sunt pe intelesul tuturor * Legislatia nu reglementeaza accesul si detinerea acestor materiale * Cei interesati pot cumpara si celebrele pontoarce, la un pret de nimic * Spargatorii profesionisti se pot informa fara restrictii despre conditiile de participare la Campionatul Mondial al Spargatorilor Prima data au fost incuietorile.
Acestea sunt primele cuvinte pe care le poate spune un bebelus, cuvinte care iti vor insenina ziua si o vor face memorabila pentru fiecare dintre voi, parintii lui.
FARCAS) In perioada de dupa 1968, ufologia din Romania a fost puternic influentata de personalitatea lui Ion Hobana (1931-2011).
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
Alexandru Safta ) Este un subiect care pare sa tina exclusiv de latura spirituala, sau filosofica, a lucrurilor. Este o chestiune pe care cei mai multi oameni fie o resping din principiu, fie nu o cunosc suficient.
google-analytics.com