Cautare

851 de rezultate pentru "pictura icoanelor pe lemn" (4.73 secunde)
"Eu si sotia mea am vrut sa aducem un duh autentic in obiectele pe care le facem.
Ca noutati am adus carticele cu poemele scrise de mine, pe care le-am ilustrat tot eu, care costa 10 RON bucata (tiparite de mine). ... Dar si cu obiecte din lemn pictate cu motive naive de sotia mea, Roxana.
La ecran si pe aleea Samurcas Teatrul Ion Creanga va scoate la joaca. ... ii (cusatura pe marchizet), braie, sumane , bundite, papusi traditionale, crosete din lana:
316/16 mai 1951) intr-o casa nationalizata cu 6 incaperi, situata langa primarie, pe strada Sf. ... Pe o intindere de 441 mp, el dispune de peste 43 mii piese de muzeu, incepand din neolitic pana in epoca contemporana.
Te costa o suta de mii de euro pe an numai sa schimbi piese si sa repari acest accelerator, in zece ani iti trebuie un million de euro doar pentru intretinerea lui la un nivel acceptabil.
cate un set de perne de decor oferit de Gecor Group - Laza Ioan, Ciarnau Mirela si Kovács Ilona din Oradea Elevii premiati la concursul de pictura destinat ciclului gimnazial, a carui tematica a fost realizarea unei desen sau pictura sub forma unui "Proiect de afis al expozitiei Spring Expo" au fost:
pictura. Pe cand era senator, in noiembrie 2003, Sergiu Nicolaescu a avut o expozitie care s-a bucurat de succes: ... Titu Proca avea o expozitie pe holul vechiului Senat, din Piata Revolutiei.
Am intalnit-o recent pe Dana Marijuana la targul de Martisor organizat in Piata Unirii. Aceasta a fost prezenta cu bijuterii create de ea, dar si cu obiecte vechi pe care le-a achizitionat de-a lungul anilor de la diverse targuri de profil.
Cu acest prilej va expune si artista Victoria Dutu pictura religioasa. ... Nerva Traian, in apropiere de Tribunalul Bucuresti, de pe Bl.
PAUL IOAN) Geniul venetian care a facut din peisaje, din scenele religioase si cele mitologice si din portretele exceptionale, autentice opere de predat in scolile de pictura universala, a fost numit, inca din timpul vietii, "Un soare printre stele".
Atelierul la care o puteti gasi dupa acest targ este pe Strada Erou Ion Calin, nr. ... Ch‘artist este un atelier de pictura pe ceramica pentru toate varstele. ... Petreceti si sarbatoriti prin pictura pe ceramica!
Maia Gabriela Tudor are 9 ani si ii place pictura. ... Maia face cursuri la Scoala de Arte de pe Stirbei Voda.
Pe Facebook a aparut un text interesant intitulat: ... Pe Wikipedia am gasit informatii despre pictorul Tache Papatriandafil, nascut la Calarasi in anul 1903 si decedat la Bucuresti in anul 1951.
Colectia istorica de arta europeana, pictura romaneasca de patrimoniu, obiecte de epoca, de arta decorativa ori de mobilier ne istoriseste trecutul romanesc al familiei Halfon, pe parcursul a doua secole de existenta si serviciu bancar credincios, in si pentru Romania.
S-a nascut la 9 martie 1973, in Bucuresti, intr-o familie de intelectuali, cu tatal inginer proiectant si mama economista, ambii pasionati de pictura si muzica, si-a copilarit intr-o casa superba, cu peretii zugraviti in stilul picturii lui Miro sau a lui Kandinski, cu vitraliile de la geam facute de mama sa si cu mozaicuri colorate pe holuri.
Expozitia Calarasiul in pictura de altadata, de astazi in foaierul Consiliului Judetean (Autoare: Luminita Iordache) Muzeul Dunarii de Jos a organizat vineri, 22 septembrie a.c., incepand cu ora 10:00, expozitia Calarasiul in pictura de altadata.
Pentru ca fiecare dintre piese a luat viata printr-un proces unic, intr-un mod care a insemnat o premiera si pentru Grimus, trupa a decis sa exprime vizual cele noua povesti prin mana creativa a lui Dan-Raul Pintea, pictor clujean care a realizat artwork-ul albumului, transpunand fiecare piesa intr-o pictura unicat.
Este colaborator al POPAS Timisoara - Scoala de Arta Grafica Stefan POPA POPAS, la grafica satirica, portrete satirice, pictura, grafica, design.
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
Amelia Patachia de la Bohemian Journey creeaza rochii si bluze pictate de doi ani pe care le puteti achizitiona in cadrul TIBCO, al Romexpo, si in acest week-end. Pe Amelia o gasiti la standul Romanian Handmade.
google-analytics.com