Cautare

851 de rezultate pentru "pictura icoanelor pe lemn" (3.86 secunde)
Rodica Milasan a deprins pasiunea pentru sculpturile in lemn de la sotul sau, Emil Milasan.
La standul sau am observat polite superbe facute din lemn vechi, facute in timpul pandemiei: la 300 RON, 350 RON, 400 RON, pe care se pot agata linguri si furculite din lemn. Politele au diverse modele sculptate in lemn.
Daca vorbim despre vara, te gandesti la concediu, daca vorbim despre iarna aproape ca iti creste sufletul de bucurie gandindu-te la cadourile pe care le vei pune sub brad pentru cei dragi.
La standul acestora, gasiti crucifixuri din lemn - la 25 RON, 35 RON si 60 RON, crucifixuri pictate cu grau, hrana principala a sufletului, figurine din lemn pictate, "globuri" facute din lana, icoane pe sticla, cu imagini religioase si icoane cu imagini care reprezinta Craciunul.
Anul 2014 este echivalentul anului Calului de Lemn in zodiacul chinezesc. ... Anul Calului de Lemn, a carui culoare este fie albastru, fie verde, incepe pe 31 ianuarie 2014 si se incheie pe 18 februarie 2015.
La targul organizat in Parcul Cismigiu, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate, bratari din piele colorate si masti traditionale romanesti, superbe. "Creez de sapte ani coliere din lemn facute la strung.
La standul acestora, gasiti crucifixuri din lemn, crucifixuri pictate cu grau, hrana principala a sufletului, figurine din lemn pictate, icoane pe sticla, cu imagini religioase. Toate acestea pot constitui cadouri superbe pentru sarbatorile de Paste!Liviu Flesariu lucreaza icoanele in lemn, iar fiica sa, Doina Flesariu, le picteaza.
"Sotul meu, Corneliu, lucreaza din 2012 jucarii din lemn: ... Aceasta lucreaza si ea, dar nu obiecte din lemn, ci obiecte din canepa precum bufnite si masti - la 20 RON, poseta din canepa - la 50 RON si un papucel - la 15 RON.
De ce batem in lemn pentru a scapa de ghinion? Oamenii superstitiosi obisnuiesc sa bata in lemn pentru a preveni o situatie neplacuta. ... Scriitorii Stefan Bechtel si Deborah Aaronson sugereaza ca exista o legatura intre credinta in aceste spirite si obiceiul de a bate in lemn.
Si in al doilea rand, pentru ca poeziile erau scrise nu pe hartie, ci incizate pe lut sau lemn, pictate sau brodate pe lana, pe borangic sau pe stergare vechi. ... Cartea de Lemn;
Fac pandante din sticla de vitraliu - la 30 RON, inele din lemn - la 40 RON, cercei din lemn si rasina - la 35 RON, cercei din metal - la 35 RON, brose din metal - la 30 RON si 35 RON, ce au ca forma libelula.
Mesterul popular Viorel Marian este un mester popular specializat in realizarea lingurilor de lemn cu simboluri rare, vechi (milenare).
"Am un stand cu jucarii din lemn facute de mine. De 15 ani lucrez jucarii din lemn!", isi incepe povestea Zoltan Bedo. Daca doriti un cadou de Paste, puteti achizitiona pentru copii, de Paste, jucarii de lemn, precum:
Brandul Niste tarani este prezent la Targul de Craciun organizat in curte MTR cu obiecte realizate din lemn. Lucrarile din lemn le fac in timpul liber si le expun numai la Muzeul Taranului Roman. E cautat tot ce este din lemn care vine din traditia romaneasca:
Iordan Lepadatu din Babeni, Ramnicu-Valcea a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel, de la Muzeul Satului, cu obiecte sculptate in lemn. ... La standul sau, am gasit obiecte din lemn facute de el, de sotia sa, Vita Lepadatu si de fiul sau, Constatin:
Brandul Niste Tarani, inspirat dupa titlul unei carti de Dinu Sararu, imbina artizanatul din lemn si ceramica cu produse gastronomice romanesti. ... Lucrarile din lemn le face in timpul liber si le expune numai la Muzeul Taranului Roman.
- Accesorii de brad confectionate din lemn reprezentand modele de peste 100 ani cum ar fi: ... - Decoratiuni eco din conuri de brad, pin sau macese, mici casute din lemn sau globulete din crengute;
DE RANDUL PASTILOR, expozitia de icoane incondeiate pe oua de strut, este deschisa la Sala Tancred Banateanu, intre 15 aprilie - 9 mai 2021, la Sala Tancred Banateanu, la Muzeul National al Taranului Roman.
Am mai facut niste coliere si pictura pe sticla (icoane). In ultimul an m-am profilat insa pe esarfe cu diverse modele: ... Fac pictura pe matase, in general", ne-a spus Rodica Dumitriu. ... Mai serios, m-am reapucat de pictura prin 2000.
Astazi, la orele 13.00, la Muzeul Municipal Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de sculptura si pictura intitulata sugestiv Eclectic. Eclectic este o expozitie de pictura si sculptura, in cadrul careia vor expune:
google-analytics.com