Cautare

7686 de rezultate pentru "piata obor" (3.56 secunde)
GandulNews informeaza cum arata noua Piata Obor, de 117 milioane euro, cu o saptamana inainte de inaugurare. ... Oborul va fi cea mai mare si moderna piata din Romania". Vineri seara, pe 1 octombrie, toate tarabele din noul Obor vor fi pline de marfa ieftina.
Hala industriala dezafectata transformata intr-un nou complex de haine si incaltaminte Expo Obor este un nou centru comercial cu spatii de inchiriat destinate producatorilor si a fost deschis la inceputul acestei luni pe strada Ziduri Mosi, din zona Obor, in Sectorul 2.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Oborul, cea mai cunoscuta si cea mai veche piata bucuresteana, a fost modernizata, in baza unui parteneriat public privat cu o investitie de 14 milioane de euro.
In aceasta toamna, pe langa lansarea de noi proiecte rezidentiale, intre 24-27 octombrie, in Piata Constitutiei, tIMOn va promova cu caracter exclusiv peste 1000 de apartamente noi din 35 de proiecte rezidentiale:
PMB a instalat corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa si aer conditionat Primaria Capitalei a instalat 20 de corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa, aer conditionat si medicamente in locurile aglomerate din Bucuresti, precum Piata Victoriei (in partea stanga a Muzeului Antipa), Piata Romana, Piata Unirii, Piata Universitatii - Arhitectura si Universitate, metrou Dristor, Parcul Carol, Piata 11 iunie, Parcul Cismigiu, Piata Obor , Piata Moghioros, Piata C.A Rosetti, Piata Iancului - metrou, Parcul Herastrau, Piata Muncii, Piata Crangasi si Gara de Nord.
Micii investitori de pe piata de capital sunt bulversati de intentiile unora de a desfiinta piata Rasdaq.
Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - Bulevardul Maresal Al. ... • Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - Bulevardul Maresal Al.
Un incendiu puternic a izbucnit in zona Garii Obor, marti dupa amiaza, la un depozit din apropiere. Incendiul izbucnit in zona Garii Obor a fost stins, a anuntat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.
O noua editie a Targului Anticarilor va fi organizata de Primaria sectorului 2 prin Centrul Cultural Mihai Eminescu, de joi pana duminica, in Parcul Obor din Bucuresti.
Piata Victoriei, Piata Romana (rond ASE), Piata Romana (metrou), Piata Universitatii - Spital Coltea, Piata Universitatii (Arhitectura), Piata Unirii (Magazin Unirea), Piata Unirii (Regina Maria), Piata Unirii (Piata 11 iunie), Piata C.A.
Astfel, ar urma sa fie desfiintate liniile de tramvai 8 (Depoul Militari - Zetarilor), 34 (Banu Manta - Cimitirul Serban Voda), 35 (Depoul Militari - Gara Basarab), 42 (Piata Presei Libere - Gara de Nord) si 56 (Piata Sfanta Vineri - Republica).Primaria Municipiului Bucuresti, prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (ADTPBI), anunta intentia de a reorganiza reteaua de tramvaie din Capitala, anunta STB.Modificarile vizeaza cresterea eficientei liniilor de tramvai si a interesului populatiei pentru acest mijloc de transport nepoluant.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei. ... Unirii, pe ambele sensuri, intre Piata Constitutiei si Bd I.C.
• Astfel, audienta medie inregistrata de ProTv pe intreaga zi a fost de 5,8 puncte de rating pe intreg publicul din mediul urban, cu o cota de piata de 22,6% si de 5,6 puncte de rating pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani cu o cota de piata de 27%, mai mult decit dublu fata de urmatoarea clasata, Antena 1, care a avut pe publicul din mediul urban o audienta medie de 2,7 puncte de rating si 10,6% cota de piata, iar pe publicul comercial din mediul urban o audienta medie de 2,2 puncte de rating si 10,6% cota de piata.
- R413 Bucur Obor - Afumati - Sindrilita - R419 CFR Progresul -Bumbacaria Jilava - R421 Ghencea - Cornetu - R422 Ghencea - Domnesti - Darvari - R423 Ghencea - Teghes - R424 Ghencea - Clinceni - R425 Ghencea - Ordoreanu - R426 Ghencea - Pruni - R428 Depoul Alexandria - Magurele - Alunisu - Jilava - R432 Pacii (Valea Cascadelor) - Zurbaua - R434 Lujerului - Chiajna - R436 Cartier Damaroaia - oras Buftea - R439 Piata Sudului - Popesti-Leordeni (Danubiana) - R440 Piata Sudului - Romprim - Leordeni - R441 Piata Presei Libere - Ostratu (Corbeanca) - R442 Piata Presei Libere - Otopeni - R443 Piata Presei Libere - Peris - R446 Piata Presei Libere -Silistea Snagovului - Gruiu - R452 Republica - Islaz - R454 Republica - Pantelimon (Ferma) - R455 Republica - Dobroiesti - R458 Republica - Branesti (str.
Magistrala 7 va face legatura intre zona centrala a Capitalei si cartierele Alexandriei-Rahova, in sud-vest, si Obor-Colentina, in nord-est.
Numai in perioada targului, care se desfasoara in Piata Constitutiei intre 18-21 aprilie 2013, vizitatorii beneficiaza de oferte exclusive, tombole si discounturi generoase oferite de dezvoltatori.
In 1989, se aflau in faze incipiente de concepere sau chiar realizare Monumentul Unirii care trebuia ridicat in Piata Bucur Obor (pentru care aici s-a construit la mijlocul anilor 1980 si o macheta la scara naturala), Monumentul Victoria Socialismului in Piata Alba Iulia si Monumentul Independentei, pentru care in Piata Romana se executase deja un soclu circular din beton armat, demolat la mijlocul anilor '90.
El a fost prezent sambata in pietele Obor si Moghioros din Capitala pentru a culege semnaturi pentru votul uninominal, reintroducerea subventiilor in agricultura si demiterea ministrilor Flutur si Nicolaescu.
google-analytics.com