Cautare

67977 de rezultate pentru "petruta care sa spanzurat pe data de 17 12 2009 din braila" (4.30 secunde)
Razvan Gheorghe) Asa cum PSnews.ro a dezvaluit, in urma cu mai bine de o saptamana, fostul vicepremier Gabriel Oprea revine, oficial, in jocurile politice.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara.
- Cu toate pregatirile si comandamentele vicepremierului Oprea, ninsoarea si viscolul au dat peste cap circulatia cu toate mijloacele de transport, facand chiar si urgentele imposibile.
FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale.
Vremea de Paste. Prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, pe regiuni Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, interval care include si ziua de Paste.
La prima vedere, Dan Andronic pare a fi gelos pe unii dintre confratii sai care au fost rasplatiti regeste de Sorin Ovidiu Vantu. Andronic ii critica pe ziaristii-analisti care primesc bani, uneori vanzandu-si contiintele. Ca argument, Andronic foloseste un articol aparut pe curentul.ro.
Ce a mai ramas din presa tiparita. Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
Incepand cu 1 ianuarie, sunt deductibile cheltuielile de transport si cazare, precum si cele cu indemnizatia de deplasari in Romania si strainatate in limita a 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutii publice, fara conditia realizarii profitului in exercitiul curent si/sau in anii precedenti;
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj. Anul trecut, judetul a avut 373 de firme de top.
A trecut un an de cand criza si-a aratat "coltii" in Romania. Falimente, dobanzi bancare uriase, blocaje financiare, lipsa de lichiditati si mii de oameni ramasi pe drumuri sunt numai cateva dintre efectele crizei. Ce au invatat firmele si populatia din aceasta criza?
Cresterea subventiilor in acest domeniu aduce o sporire permanenta a celor care vor sa faca agricultura ecologica Agricultura ecologica din Romania si-a triplat, in 2011, numarul operatorilor activi din sistem, pana la 10.000, iar cresterea subventiilor in acest domeniu ar putea aduce, la sfarsitul anului viitor, o dublare a agricultorilor care vor intra in sistemul de certificare ecologica.
Intr-un an care se anunta ca fiind dezastruos pentru piata imobiliara, cativa dintre dezvoltatorii din Romania au reusit sa mentina un ritm constant al lucrarilor de constructie si vanzarilor.
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei va continua sa creasca accelerat in trimestrul al treilea din 2008, cu 8,85%, chiar daca mai multe state europene au anuntat intrarea in recesiune, insa anul viitor avansul va fi de doar 3,75%, potrivit mai multor economisti romani intervievati de Reuters.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Ungurii au de patru ori mai multe autostrazi decat noi, la o tara de 2,5 ori mai mica In majoritatea tarilor din fostul lagar socialist constructia de autostrazi a avansat, in ultimii 20 de ani, mult mai rapid decat in Romania.
România ar putea intra în recesiune anul viitor, în contextul în care creditarea si consumul intern vor fi afectate de înrautatirea conditiilor economice mondiale, iar noul guvern va fi constrâns sa înaspreasca politica fiscala, potrivit unui analist al Moody’s, citat de Reuters.Luna trecuta, Moody’s estima pentru România o crestere economica între 0 si 3% în 2009, însa a revizuit previziunile din cauza unei situatii mai dificile în privinta lichiditatii decât estima initial.Estimarea Moody’s este prima care avanseaza posibilitatea intrarii României în recesiune în 2009, celelalte prognoze indicând un nivel al cresterii economice de cel putin 4%.„România va fi afectata de o schimbare mai drastica a conditiilor externe.
Numarul turistilor sositi in judetul Constanta, in perioada ianuarie-aprilie 2009 a fost de 64,3 mii persoane, fata de 66 mii de persoane in aceeasi perioada din anul 2008, inregistrandu-se o scadere de 2,6%, a declarat Gheorghe Busu, directorul coordonator al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
google-analytics.com