Cautare

2522 de rezultate pentru "petrica bujor calin" (3.31 secunde)
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Totul despre "lupii" lui "Petrica" - parabola cu final tragic', pe care o puteti citi in continuare.
5 ani, si totodata sa fie convingator, a fost nimeni altul decat Petrica Munteanu, director in cadrul Primariei Municipiului Constanta.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
Ideea exista de ani buni, dar pana acum Primaria din Targu Bujor nu reusise sa prinda proiectul pe un program european din cauza complexitatii acestuia.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
sa i se incheie contractul de management al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta prefectul judetului Liviu Brailoiu si presedintele Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu s-au grabit ieri sa-i ureze bun venit lui Petrica Miu (foto) pe postul de inspector general scolar.
Suprafata de teren scoasa din circuitul agricol este de zeci de ori mai mare decât anii trecuti.„În conditiile în care în 2006 am avut 38 de cereri de scoatere din circuitul agricol, de la începutul acestui an am avut deja 138 de avize emise“, a declarat Petrica Gulie, referent în cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Suprafata de teren scoasa din circuitul agricol este de zeci de ori mai mare decât anii trecuti.„În conditiile în care în 2006 am avut 38 de cereri de scoatere din circuitul agricol, de la începutul acestui an am avut deja 138 de avize emise“, a declarat Petrica Gulie, referent în cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Dupa cum am mai semnalat in numerele anterioare ale Cotidianului Replica de Constanta, dupa demisia celor doi inspectori Petrica Miu si Constantin Caracoti, de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, au iesit la lumina toate neregulile din interior.
Dupa ce Marian Sarbu va elibera functia de inspector general al ISJ Constanta, postul va fi ocupat de Petrica Miu (foto), actualmente profesor la Grupul Scolar "Virgil Madgearu".
Dar ma voi ocupa de aceasta problema imediat cum va reveni la munca", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Petrica Miu (foto), inspectorul scolar general al ISJ Constanta. Iar rezolvarea problemei este, dupa cum a dat de inteles tot Petrica Miu, demiterea.
Fiindca pregaririle pentru noul an scolar sunt pe ultima suta de metri, primarii se inghesuie in audienta la inspectorul scolar general de la ISJ Constanta, Petrica Miu.
Intr-un fel, povestea asta suna ca cea cu Petrica si Lupul. Petrica - presedintele se tot suie in copac si striga: sariti, lupul!" Iar oamenii ies si nu vad nici urma de lup, doar pe Petrica amuzandu-se de mama focului.
Ion Bujor, presedintele asociatiei Agrocov, care administreaza o suprafata agricola de peste 5.000 ha, considera ca piata griului nu functioneaza corect, in conditiile in care anul trecut pretul la acest produs ajungea la 4.500 lei/kg, in timp ce in acest an nu sare de 3.000 lei/kg.
La targul de la Universitate, cei de la firma Bujor sunt prezenti cu un stand cu cozonac de casa de la Suceava.
Si el mi-a relatat o intamplare pe care a avut-o cand venise aici un comisar cam nabadaios, Bujor il chema si care facea pe Dandy al orasului si a avut un conflict odata, era cu o muierusca la restaurantul orasului in gradina orasului si i s-a parut ca muierea care era cu el era atenta la lautar.
Mai aflam ca exista micuti care de mai bine de un an de cand s-au mutat la Targu Bujor au primit doar o geaca, o pijama si un dres, iar dulciurile si imbracamintea si le cumpara singuri din banii de buzunar pe care ii au de la stat.
Asa se face ca, la scurt timp de la demisiile din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, Petrica Miu, inspector scolar general, si respectiv Constantin Caracoti, inspector scolar general adjunct, au inceput sa iasa la lumina intreaga coruptie din invatamantul local.
Reprezentantii Departamentului Judetean pentru Educatie din cadrul PSD Constanta au organizat, sambata, o conferinta de presa, in cadrul careia fostul inspector sef al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu a atras atentia ca "Mihail Hardau constituie un experiment nociv pentru educatie".
google-analytics.com