Cautare

1179 de rezultate pentru "perfect" (3.52 secunde)
Mafia, perfect organizata si apolitica, va incerca sa va ingenuncheze. ... Noi ar trebui sa ne rezolvam problemele de aici, ilustrate perfect de cazul taranului care, cu noroiul in casa dupa inundatie, astepta sa vina cineva de la guvern sa i-l scoata.
ßi asta, pentru ca tot la romani merge perfect proverbul "nu iese foc fara fum". ... Iar acest mecanism este coordonat perfect de toti cei care stiu ce inseamna manipulare si stiu cum s-o foloseasca.
Ca de fiecare data in astfel de situatii, negocierile de culise au mers perfect, toata lumea a ridicat mina pentru demitere, iar „impuscatul” a protestat si i-a numit tradatori pe colegii sai de partid. ... Planul a mers perfect pina la usa Ecosalului.
Tu esti mic sa pricepi, ei au zambetul perfect, de portelan, si priviri strengaresti.
- Esti un om perfect? - Nu, sunt perfect, cum sa am defecte?! Vrei sa se lege dusmanii mei de mine? Am un mare defect:
- Pe pagina de facebook, Perfect Legs Shoes. ... Targurile de profil, evenimentele de moda la care am fost prezenti, recomandarile clientelor noastre catre prietene, cunostinte, au adus din zi in zi mai multi clienti care au si ramas fideli brandului nostru, PERFECT LEGS SHOES.
Oricum, sondajele efectuate la iesirea din urne au mai adus o surpriza, si anume o cota extrem de favorabila UDMR, rezultat contrar tuturor estimarilor anterioare votului, dar perfect adaptat pozitiei exprimate de liderul PPE cu numai trei zile inainte de scrutin.
De altfel, informat pe tema aprecierilor lui Cozmanca, Gusa nu s-a sfiit sa afirme ca "numai cineva de la varful PSD (adica din actuala conducere - n.r.)” putea sa dea presei asemenea documente, iar actiunea se potriveste perfect cu degringolada si cu luptele interne din PSD actual.
Mai multe persoane au fost arestate recent dupa ce au imitat perfect vocile unor personalitati, in incercarea de a obtine favoruri necuvenite.
Daca asa stau lucrurile, inseamna ca scenografia electorala a opozitiei a fost perfect pusa la punct de oameni care stiu ce inseamna o manipulare bine facuta.
Mariajul PSD-UDMR se inscrie perfect in acesti parametri, mai ales atunci cand Marko Bela clameaza sus si tare cat de compatibila este UDMR (formatiune clar de dreapta) cu stanga lui Iliescu si Nastase, desi este evident ca doctrinele in cauza o iau una hais si alta cea.
In aceasta situatie, este perfect posibil ca umanistii sa vina alaturi de noi, imediat dupa victoria candidatului nostru. Viitorul guvern poate fi format cu sprijinul PUR si al altor parlamentari“, sustine Tariceanu.
Am prevazut foarte bine, seamana perfect cu modul de actiune pe care l-am mai vazut si seamana pentru ca nu au imaginatie.
“Sedinta a fost perfect statutara. Ea a fost convocata cu norma de reprezentare de 1 la 100, iar dintre cei 260 de membri convocati au fost prezenti 188.
Modul in care se desfasoara evenimentele arata ca, din pacate pentru "Vulpea” nedizlocata atatia ani din fruntea sistemului, capcana a functionat perfect de aceasta data.
In opinia unor lideri PSD, Iliescu plimba tava prin partid De fapt, daca luam in considerare istoria celor trei roze, pozitia lui Mitrea este perfect explicabila.
Anuntul referitor la decizia lui Basescu a fost insotit si de precizarea ca achizitionarea apartamentului a fost perfect legala, dar actualul presedinte prefera sa-si arate astfel "respectul fata de opinia publica” mai ales ca, in calitate de sef al statului, va beneficia de o locuinta de serviciu si dupa incheierea mandatului la Cotroceni.
Reamintim ca Traian Basescu a anuntat deja ca va cere anularea contractului de vanzare-cumparare a respectivei locuinte, chiar si in conditiile in care considera achizitionarea ei perfect legala.
O spun mereu, sigur, cu insatisfactia ca de prea putine ori se intelege ca intrarea in Uniunea Europeana nu este certificatul ca esti un stat perfect ci este doar certificatul ca ai atins niste standarde minimale.
Liderul social-democrat Viorel Hrebenciuc, recunoscut ca un negociator perfect, sustine ca destramarea Guvernului reprezinta o varianta nerealista.
google-analytics.com