Cautare

1179 de rezultate pentru "perfect" (2.81 secunde)
La Festivalurile de la Bucuresti si la Iasi nu am participat înca deoarece suntem de principiu ca, daca mergem undeva, trebuie sa fie totul perfect si din punct de vedere al colectiilor, si al fetelor.R.: ... În plus, întotdeauna am fost foarte atenta ca rezultatul final sa fie perfect.
Perfect, sa presupunem ca mediul de afaceri trebuia curatat de companiile care il parazitau.
Este vorba de codul de bune practici in comertul cu alimente, care dupa doi ani de dispute privind forma sa finala, s-a constatat ca nu este perfect.
Totul este de un ridicol perfect.
Partidul OTV - cacealmaua se inscrie perfect in grafic Scriam anul trecut, in septembrie, ca "marele partid" al lui Dan Diaconescu nu e decat o cacealma bine intretinuta de anumite forte, si estimam ca in evolutia formatiunii vor interveni tergiversari masive si victimazari pe masura ale creatorilor sai.
O televiziune publica este, prin excelenta, o televiziune a intregului popor fata de care trebuie sa-si exercite functiile in mod impartial, onest si moral. In Romania dictaturii portocalii, TVR a devenit instrumentul perfect al Puterii.
• Nu avem pretentia de a spune ca este un proiect de buget perfect, pentru ca nu exista buget perfect.
Iar cand eu cer statului sa fie perfect transparent, iar "societatea civila" este perfect opaca, nu stiu pe cine reprezinta, cine plateste si ce interese are, suntem intr-un grav impas.
SA STITI PERFECT A APROXIMA SI, NU IN ULTIMUL RAND, SA FITI IN STARE SA GANDITI CU O VITEZA ULUITOARE, TOT CEEA CE SE POATE INTAMPLA, IN MOD NEPREVAZUT, IN TRAFIC!
Ceea ce a spus la Bruxelles ministrul Daea era ca in multe zone cormoranii au inceput sa invadeze pana si piscinele, ceea ce reprezinta un semnal serios si un avertisment perfect justificat.
Rui Pedro a reusit o tripla de senzatie la primul sau meci ca titular in grupa H Ceata clujeana, decorul perfect pentru o noua ecranizare a lui Dracula.
Daca asta va fi singura finala din viata mea, atunci am jucat-o in locul perfect, contra adversarului perfect. Cele doua echipe sunt foarte puternice, de aceea sunt aici.
"Tricolorii" au reusit sa inscrie in minutul 36, perfect regulamentar, dar golul a fost anulat in mod gresit de arbitrul italian, pe motiv ca mingea centrata de Matel ar fi iesit in afara terenului.
Romania a inceput perfect partida cu Ungaria. ... Lucian Sanmartean i-a dat o pasa geniala lui Rat, care a centrat perfect pentru reluarea lui Raul Rusescu, aflat la primul gol la nationala.
Pentru ca nu exista newsletter perfect. Dar tocmai aceasta este esenta: newsletterul este o comunicare permanenta cu potentialii clienti, de aceea el este perfectibil in timp.
Cu simple miscari de mouse deschidem diferite aplicatii si meniuri. E foarte usor sa navighezi - totul merge perfect. ... Rapid si perfect.
Tableta cu ecran de 8 inch prezinta un meniu principal cu fundal roz, compus din 12 aplicatii care in viziunea producatorului raspund perfect preocuparilor unei femei:
Asta in conditiile in care le foloseam destul de rar pentru ca prefer castile dumnezeiesti care merg perfect si care te lasa cu gura cascata la cum se poate auzi in ele.
am explicat si mai sus ca este perfect din toate punctele de vedere, colturi rotunjite, tastatura ergonomica, touch pad care radpunde foarte bine la comenzi si culoare ok, se poate vedea si in poza.
- ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE. ... · Aluminiu · ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE.
google-analytics.com